• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

Ovv daha fenaymış yaa benim eşimde evlendikten 1.buçuk ay sonra şehir dışına gitti 1 ay gelmedi çok zor hele ki benim gibi sevdiklerin uzakta ise :KK43: Allah kavuştursun canım sevgiliyken uzak olmak neyse de evliyken eşinden ayrı kalmak çok zor bilirim.. Kalıcı bir şey mi peki kavuşma ne zaman o_O

inşallah geçici kzum sabır ıkı ayımız kaldı inşaallah Ş:)

Allah ım kolaylık versin kuzum..işev zor ...Ama ALLAH IM yardımcımız olsun
amin kuzum amin bak şimdik bu akşam temizlik günü ev hemen tozlanıyor tozlar alınacak süpür sil ortalığı düzenle saat 11 olur yemek için ne yapacam onuda bilmıyorum eşime diyecemde bugun yemek işini kolay bişey yapalımda temızlıge zaman kalsın

yaa şaka mı:)

ben deeeekalınlaştımvalla
acilen spor ve diyet yapmalı :)

geçen gün facebook resım koydum sayısız tebrık telefonu aldım hamileyim diye :)
spor yapmak cok ıstıyorum ama işim ve evin arası cok uzak :(
akşam yemegını 9:30 yenıyor oda eşim eve erken gelirse yoksa 11:30 12:00 gibi eşin gelince yiyoruz
diyet ise sadece 4-5 gün yapabiliyorum çalısıyorum çok zorlanıyorum

geçen gün facebook resım koydum sayısız tebrık telefonu aldım hamileyim diye :)
spor yapmak cok ıstıyorum ama işim ve evin arası cok uzak :KK43:
akşam yemegını 9:30 yenıyor oda eşim eve erken gelirse yoksa 11:30 12:00 gibi eşin gelince yiyoruz
diyet ise sadece 4-5 gün yapabiliyorum çalısıyorum çok zorlanıyorum

oyy 11 12 gece olan mı :(

spor en önemlisi ..
diyet bende çook denedm ama olmadı :(

upss ben geldim...:KK24: nerdesiniz bakayım ben geri kalmışım accık yetişeyim size kim kilo almış nolmuş..
bende durumlar aynı evim hala çok soğuk ve ben hala donuyorum dolayısıyle malak gibi yatıp duruyorum battaniyenin altında.. bende kilo aldım diye düşünüyordum ama bu ara kilom konusunda iki karşıt görüş var bir kesim iyice süzülmüşsün azcık kilo al çok zayıflamışsın diyor diğer bir kesim maşallah toparlamışsın sen baya evlilik yaramış diyor hangisi doğru bilemedim.. :KK64:

tuğçe kuzum 11 12de yemek nedir ya kıyamam ben sana zaten bütün gün çalış et yorgun argın gel bide evde işle yemekle uğraş Allah yardımcın olsun..:KK57: hakkaten ev hanımı olmama rağmen bende zor yetişiyorum çoğunlukla.. gerçi benimki tembellikten ama..:oops:

Back