- 5 Mayıs 2014
- 446
- 7
- 38
- 36
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #5.101
Biz villa tuttuk ben kapali oldugum icin biraz rahat olmak istedim ama cok guzel bir yerdi bizim aklimiz kaldiHos geldin aramiza, evlendikten sonra da paylasimlarimiz devam edecek, fikir alisverisleri aktif katilim bekliyorum
Aaa cidden mi sen soyluyordun gidecegin yeri ama otel adi miydi da ben anlamadim ilk defa gittik kas a ve asik olduk resmen bir daha gittigimizde kalkan a da gidecegiz insallah superdi ama dogaya bu kadar huzurla bakabilmek harikaydi istanbul kaosuna kiyasla bir de dusun artik canim. Biz evimize girdik geri g7delim kas a gidelim diye sarki soylemeye basladik:)
ayy okuyunca bile bi garip oldummama önemli olan mutlu olmann ben de iyiyim canımm nolsunn
varmışş derkenn???hemde nasıl varmış boşa korkmamışım ben :)
Cok iyi düşünmüş sunuz canim balayi bu sonuctaBiz villa tuttuk ben kapali oldugum icin biraz rahat olmak istedim ama cok guzel bir yerdi bizim aklimiz kaldi
Bu arada internetim bitti giremiyorum daha 4 günüm var ah ah
Insan belli gunlerde daha farkli hissediyor canim. Ben de film izlerken en ufak aile konusunda agliyorum, bir de annem tek kaldi benim her gun telefondayiz hafta ici su siralar gun asiri gorusuyoruz ama yine de garip hissediyorum erken ya da gec saat telefon geldiginde yüreğim agzima geliyor:/merhaba kızçeler nasıl gidiyor evlilik
ben şükür alışıyorum ama baba evini özluyorum tabıkı
bayram sabahı çok ağladımmesela
garip tarifsiz bir duygu işte...eşimle şükürler olsun iyiyiz ama aklım hep baba evinde sanki annem babam abimler anneannem köpeğim hepsini özluyorum çok
ben burdayım canım :)kimsecikler yok mu ?
nasılsın canım nasıl gıdıyor evlilikben burdayım canım :)
Bilmiyorum kinasılsın canım nasıl gıdıyor evlilik
Ben evdeki camasir ve bulasigin bittigini hic gormeyecegim sanirim, daha bir makine bitmeden yenileri cikiyor camasir, bulasik desen e makinede cok yer kaplalyanlari ya da bazi hassaslari elde yikiyorum cok bereketli masallahBilmiyorum kiİşe sabahın 6:25inde gidip akşam 8 buçuğunda eve geliyorum, yemek çamaşır bulaşık offf bunlardan bunalmaktan evliliğin ne olduğunu anlayamadım pek
senin nasıl gidiyor
nolcak bizim bu halimiz ya, bazen diyorum çamaşır bulaşık yıkamak yemek yapmak için mi evlendimBen evdeki camasir ve bulasigin bittigini hic gormeyecegim sanirim, daha bir makine bitmeden yenileri cikiyor camasir, bulasik desen e makinede cok yer kaplalyanlari ya da bazi hassaslari elde yikiyorum cok bereketli masallah:)
ben henüz çalışmıyorum hep evdeyim ama benim de işim bitmiyornolcak bizim bu halimiz ya, bazen diyorum çamaşır bulaşık yıkamak yemek yapmak için mi evlendim(
normal mi bilmiyorm ama benimde psikolojim bozulacak bu gidişle... Allahtan kaynanam üst katta oturuyor o yardımcı oluyor sağolsunben henüz çalışmıyorum hep evdeyim ama benim de işim bitmiyorçok bunaldım resmen ev hanımı oldım nerde o eski ben... 1 ayda bu psikolojiye girmem normal mi acaba. çalışan hanımların işi daha da zor. allah kolaylık versin size.
benim de kayınvalidem üst katımda oturuyo yemek vs. için çok ısrar ediyo ama ben evde olduğum için kabul etmiyorum şimdilik. çalışmaya başlarsam çok yardımı dokunabilir:)normal mi bilmiyorm ama benimde psikolojim bozulacak bu gidişle... Allahtan kaynanam üst katta oturuyor o yardımcı oluyor sağolsun
ben evde olunca yapmıyor zaten, ben de izin vermiyorum yemeği falan yapıyorm. haftaiçi de ben yapmak isterdim ama 8 bçkta evde oluyorumbenim de kayınvalidem üst katımda oturuyo yemek vs. için çok ısrar ediyo ama ben evde olduğum için kabul etmiyorum şimdilik. çalışmaya başlarsam çok yardımı dokunabilir:)
saat 7 gibi evde olabilsen yapabilirdin pratik şeyler ama 8 bucuk çok geç allah kolaylık versin canım.ben evde olunca yapmıyor zaten, ben de izin vermiyorum yemeği falan yapıyorm. haftaiçi de ben yapmak isterdim ama 8 bçkta evde oluyorum(( tepsiyle bize getiriyor o da. bu şekilde evime alışmam zor oluyor ama başka yapacak bir şey yok maalesef
sağol canım, alışıcaz zorluklara bir şekilde napalım baba evi gibi olmaz :)saat 7 gibi evde olabilsen yapabilirdin pratik şeyler ama 8 bucuk çok geç allah kolaylık versin canım.
aynı şeyleri ben düşünüyorum çamasırdan bulaşktan evin tozundan bıktım artıknolcak bizim bu halimiz ya, bazen diyorum çamaşır bulaşık yıkamak yemek yapmak için mi evlendim(
bende 8:30 evde oluyorum çok geç o saatte nasıl yemekten sonra evi toplayabılırım kisağol canım, alışıcaz zorluklara bir şekilde napalım baba evi gibi olmaz :)
benımde kayınvalidem alt katımda sağolsun herşeye yardımcı oluyor ama bende yemeklerimi kendim yapıyorum ya çaya onlara gidiyoruz ya da onları çagırıyoruz ama temızlıgıme filan yardımcı olur tek bırakmaz beniben evde olunca yapmıyor zaten, ben de izin vermiyorum yemeği falan yapıyorm. haftaiçi de ben yapmak isterdim ama 8 bçkta evde oluyorum(( tepsiyle bize getiriyor o da. bu şekilde evime alışmam zor oluyor ama başka yapacak bir şey yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?