2014 eylül gelinleri de buraya:))

:)) cok t ederım sen neden gıymıyrsun gelınlık kı

Kendi aramizda oda nikahi ypacagiz canim, o yuzden de gelinlik damatlik olmasina gerek gormuyorum. Nisanlim basta mirin kirin etmisti ben isterim gelinlik damatlik diye acayip strese hiristim gecen sonbahar sonra bi arkadasim erkekler cok onemsemez kadin icin onemlidiricinden gelmiyorsa bosver egsr israri devam ederse o zaman bakarsin demisti beni en iyi taniyan arkadasim:) be cok genc yasta kisa sureli bir evlilik gecirdim her seyim adabina goreydi ve sonuc husran oldu umrumda degil o yuzden gereken seyler:) nisanlim dahazirliklar baslayinca anladi biz davetlilerin olacagi bir nikah bile yapsa en az 2 sene daha evlenemezdik bastan oyle konustuk ya 1-2 yil sonra normal nikah arti eglence ya da daha fazla beklemeden kendi aramizda mini nikahlaevlilik:)

önemlı olan mutlu olmanız ıkınısınde :) o zmn dıyelım allah utandırmasın kzuu

önemlı olan mutlu olmanız ıkınısınde :) o zmn dıyelım allah utandırmasın kzuu

Cok sag ol hepimiz cok mutlu olalim insallah. Bu fikir yuzunden yedek sahit bulamiyorum, en yakin 2 arkadasim destek bana ama 1 i imkansiz gelmesi digeri de kucuk ihtimal hangi kiz arkadasima soylesem velvele basliyor istemiyorum ben de nisanlimin erkek arkadaslarindan alica 2 tane sahit diye o olack:)
Biz de oyle dusunduk canim ikimiz de dikkat cekmeyi sevmiyoruz, cok yakinlarimiz haric dugune bile gitmeyiz kafamiz kaldirmiyor:) balayi onceligimiz olacakti normal nikah olsaydi da en sukur onu yapacagiz insallah. Ben o ara kadin dusuncesiyle eyvah icinde mi kalacak nisanlimin falaan paik olmustum ilk evliligi sonucta ama arkadasim uyardi erkekler bizim gibi degil diye:) bu sekilde hicbir asamam eskisiyle benze bile olmamis oluyor ki beni daha mutlu edecek bir sey zor:) ilkinde nisanim olmamisti soz yuzugum olmamisti bu sefer doya doya yasadim nisanimiz da cokmicimize sinmisti biraz ters geliyor tabii kulaga restorandanisan yapip sonra gelinliksiz nikah ama bilmiyorlar ki bunlar benim ruhuma ne kadar iyi geliyor.

zaten bu dönemde herkes gelın ıle damat bnm ıstedımı yapsın modunda oluyır ınsancıklar nedense ona sebbep sız nasıl ıstesenız ole yapın bnce keske demekdense ıyı kı yapmısım dersınız en azından sız ıstedıgınız ıcın yapılan şeyler olucagı ıcın sıkıntı ve pişmanlıgı olmaz dıye duusunuyorum sahsen bız ole yapıyorz

çocuk haklı canım ya :)
bak sana soruyor her şeyi senden övgü bekliyor :) yazık ona da azıcık pohpohla

Hayirli olsun fistik gitsin eskiler gelsin yeniler ohh ne guzel
Ortude super birsey cok kullanisli bizde kullaniyoruz acaba ben kendi evime de mi alsam bilemedim
Bizim burada tasli falan aliyorlar ama benim mobilyalar spor biraz o yuzden agir istemiyorum ama uygun fiyata bulamiyorum sizin kadar sansim yok bu konuda:) ama burda sordugum bir avizenin fiyatina internette 2 tane aldim sen dusun artik fiyatlari uyguna netten alacagim canim

Son düzenleme:

ya ben hiç şımarmıyormuşum onu fak ettim .
Azcık şımarayım bari bende kıskandım :)

Nisanlim nikah yetismeyecek stresine girdi iyice ama bu beni ayni derecede yavaslatiyor kizlar.acaba ben de baska seyler icinnstrese girince o da boyle mi yavasliyor yoksa dogustan mi yavas bilemedim:/:)))
Kacinciya soruyorum bafislayin beni, nikah islemleri icin telefon etmis, liste yok ozel ya da devlet onlar biliyor hangi tahliller gerektigini demisler, tahliller ve akciger filmi olacak sonra ile hekiminden raporu alip nufus cuzdani fotokopisi ve 5 fotoğraf ve rapor ile basvuruyorsunuz demisler. Erkekler icin bir de akdeniz anemisi raporu lazim aile hekiminden demisler.

islemleri yapan arkadaslar sizde de boyle mi oldu sadece erkek icin olmasi garip geldi ama bilemedim akdeniz anemisi olayini.
Bana sen yarij sabah yaptirsin istersen ogrenmis olursun dedi benim de tepem atti ikimiz de dr, tahlil islerini sevmiuoruz hastaliklardan oturu cokca yaptirmamiz gerektiginden belki de.ben yarin olayacagini soyleyince insan azicik istekli olur ddedi hani evlenicem dedi ay dedim tabii sorma:)))

Kesinlikle canim millete kula tikayip bizim onceliklerimiz ne onemli olan su tabii karisan akraba aile uylerimiz olmadigi icin ya da biz firsat vermdigimiz icin bilemiyorum tabii artik millet yeter artik evlenin baska sey istemiyoruz modunda etrafimizda bunun etkisi buyuk olabilor:))) yemek masamiz bufemiz yok ama bayildigimiz duvar kagidimiz oldu su anda evde en mutlu eden nokta o buradan tugce86 sag olsun o yureklendirmisti beni tam vazgectigim gun:)))

sevmediğin şeyleri niye alacaksın ki . bende sevmem öyle şeyleri nişanlımın istemede getirdiği gümüş gondol vardı başkada almadım.
daha hoş şeyler var artık düz renklerde vazolar objeler daha tarz onlardan al bence tatlım.
ben büfe bile almadım sevmiyorum çünkü zaten yemek masasından büfe koyacak yer kalmadı. :) büfe almayınca büfeye dantel koymadanda yırttım :)
ben yatak odası mobilyaarına dantel oymak istemiyordum ama annemi hiç kıramam kayınvalidemi de bende bunlardan yaptırmaya karar verdim çok tatlı duruyorlar çünkü
istediğimin resmini bulamadım ama başka bir kumaş var renk olarak farklı ama böyle birşey işte

benimki 2 hafta sonra gidiyor hadi bakalım hayırlısı kolay gelsin şimdiden.

Sagol canim sanada kolay gelsin foto da cek bizim icin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sorma canım ya yarın son iş günüm ayrılıyorum işten. evdeki interneti iptal ettirdim evlendiğim için annem babam girmiyor zaten diye.
Sizsiz ne yapcam ben . Nişanlımın evine gidince gircem artık.
Oda bazasını bilgisayar masasını evin kışlıklarını götürmüş eve sırf internet için evde bırakmış bilgisayarını sehpaya kurmuş masa olmayınca :)
ordan girerim artık

Eskilerin arasinda yeniler hic gorunmuyormus onu anladim canim 200 liraya mal olacak bu aldigim alacaklarim su anda ortalama ama yasattiklari mutluluk paha bicilemez bir de nicin calisiyorum degil mi yok o bu kirilmasin diye katlan bir de gorulmesin gorulmuyorsa katlanmanin anlami yok ki:)
Off tabii nakliye ucretini de koyarlar haliyle burada sans cok dedigin gibi kovam tepsim bile internetten ucuza buluyorum haliyle geze geze gerci begenip aliyorum bir bakiyorum nette daha pahali:)
Ortu ozellikle yazin insan terliyor oturdugu yerde bir de yari ciplak geziliyor evde malum:) bir de cocuklu gelen olunca gerilmek istemem rahat davransin gelen de ser ortuyu muhabbetine bak dusuncesindeyim o yuzden pahali da bir sey almiyorum canim pikenin metrssi 10,5 tl leke olsa da cabucak acimam hic olmazsa:)

ya ben hiç şımarmıyormuşum onu fak ettim .
Azcık şımarayım bari bende kıskandım :)
Yaramiyormus canim fazla ince dusunmek onu anladim 280 tl ye aldirdigim mini firinin eskisi kiymete bindi de:) bu atip da yenilediklerimi zaten kendi paramla aliyorum dusun yani ama aman ayip olmasim begenmiyor olmasin diyealakasiz seylerle dolmustu mutfagim simdi gidip koyacagim valla tavsiye ederim simarikliksa bu simarik olmak guzelmis canim:)))

Unutma bizi sakin :) arada girer yazarsin aliriz haberlerini kolay gelsin canim sana

kızlar kına gecem için afişi yaptırdım bugün o işte aradan çıktıEki Görüntüle 1212556

canım ne kadara yaptırdın afişi nerde yapıyorlar azıcık bilgi verir misin :)

canım nikah dairesine başvurmadım ama sağlık raporu işini hallettim, anlatıyım sana. Benim ikametim bağcılarda, işyerim leventte. izin almam gerekiyordu. çünkü aile hekimleri sabahtan kanı alıyor ve ertesi gün öğlenden sonra çıkıyor sonuçlar ancak. Bu da iki kere izin almam demekti. Neyse ben leventteki aile hekimliğine gittim, durumumu anlattım. Aile hekimliğimi levente taşıdılar kan verdim. Doktor şöyle bir şey söyledi, bağcılarda olduğum için (tüberküloz riski yüksek bölgeymişşşşş) verem savaştan akciğer grafisi çektirmem gerekecekmiş, sultangazi, Gaziosmanpaşa esenler tarzı bölgelerde oturanlardan genelde istenirmiş. Doktorun bu tarz konuşmalarına sinir oldum tabi. Resmen aşağılar gibi konuştu. Neyse benim nikahım bağcılarda olacağı için bağcılar evlendirme dairesini aradım sordum, gerek var mı diye. Yetkili bana dediki, eğer sağlık raporunda evlenmeye engel bir hastalık yada, herhangi bir sorun yoktur ibaresi yer alıyorsa başka herhangi bir belgeye gerek yoktur dedi. içim rahatladı tabi. Nişanlımda halettikten sonra başvurumuzu yapacağız inşallah. net bilgiyi evleneceğin belediyeden öğrenirsin ara bence. yardımcı olmuşumdur umarım :)

çok güzelmişşşş çok farklı canım. benim de bi sürü dantel var ve kullanmak istemiyorum keşke böyle şeyler yapsalarmış bizimkilerde

Son düzenleme:

Canim davetiyemi bastirdigim ajansta yaptırdım diger siparislerimiz de var diye uygun yaptılar biraz. 75tl ölçüsü de 120×150. Normalde baska yerlerde daha küçük boyu 75 tl di.

Valla bende yapacam herşeye sus sus birazda ben konuşayım ya takdir ediyorum bazı kişileri yemin ederim.
kendi istediklerime önem vercem. kendi kararlarıma hep büyükler büyükler nereye kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…