Naasilsiniz kizlar dun bece tabletin sarji bitti benim de bitmis sizmisim:)))
Bugun annem sag olsun celik suzgecim, rendem oldu ve dun begendigim ama cizikleri oldugu icin almadigim bardaklardan bulup almis. Aksam yine ciktik annemle bizim burada 18 cm lik sahan, bir set daha bardak, utu masasi bezi
hepsinin eskileri oldugu icin rende haric cok mutluyum yarin is yok bana yeni alinanlari tasiyacagiz annemle ve digerlerini hooop kutuya:)
Bir de yazin ve cocuklu misafirim oldugunda kullanmak icin koltuklara pike kumasindan ortu kestirmeye karar verdik ama nisanlimla rengine ve kumasina bakacagiz sonra yokmsertmis yok yumusakmis dirdir cekemeyecegim:))) metresi 10,5 tl 3 tane 3 lu koltuga 100 tl ye falan gelecek ama icim rahat olacaak en azindan kisin ve kendimize sermeyecegim ama koltugun yuzunu gormedikten sonra ne anlami var nisanlim da korkmus ortu diyince ama arada kaldiririz di mi diyor:))) ya da kararimiz degisirse kaldiririz di mi:))) ayni fikirde oldugumuzu anladi da rahatladi:))
Veeee gunluk catal bicak takimi uygun olsun diye nehir alacaktim bir sokak otemizdeki dukkan 399 a indirmis 699 luk takimlardan 6 tanesini ve 2 tanesi benim daha once misafir icin alirim diye begendiklerim yarin aksam nisanlim da gorsun begenirse alacagim ve uzerimden bir yuk daha kalkacak insallah anneminkiler kim nilir kac senelik tas gibi insallah bunlar da iyi cikar sizler ne marka aldiniz kizlar. Ar yildizi begenmezse nisanlim yine nehir bakacagim cunku daha fazla veremem.
Amin canim hepimizin mutlulugu daim olsun. Hem bayram etkileyebilirdi hem de gunler kisaliyor gunes dha erken batacakti di mi ama:)))
ay dur kedili terliklerimi hazirlayayim da götürüp koyayimportmantoya onlarsiz aslaaa evlenmem:)))
ben değiştirme isinden nefret ederim o yuzden cok dusunurum annem de iade ve degisim yapan yerlerden hic dusunmeden alir evde de beni esir alir su olsa mi bu olur mu sonra gider degistirir iade eder ben kasadan gectim mi o alisveris bitsin istiyorum :))
Haftalarca katalog ve i ternet arastirmasi sonrasinda da sirayla buyuk magazalari eleme en son kalan 3-4markanin buyuk showroomlarini 3 unu annemle gezzip eleme son kalan 1 e nisanlimla gidip hae bu arada o da netten bakmisti dedigim fiyatlari anlamauinca neyseee:) modeli begenip kac tane ne renk son karar icin bir hafta kuluçka suresi ve 2 saat kumas renk secimiyle mutlu son
))
Ama olmadi bak ben beyaz esyayi da he biri icin haftaarca arastirmayapmistim:))
Simdi avize ne kadar tutacak ki diyecektim ki sizde suslu oluyor sanirim onlar da epey bi tutar muhtemelen. Biz yTak odasi ve calisma odasina ayni adik bauhaus tan 40 tl hatta 39 tl ye ama bayildik simdi onun 3 lusunden salona almayi dusunuyoruz hazir begendik diye 3 lusu daha kucuk toplar seklinde sıkılır miyizdedik nir ara ama farlimolacaak o 3lu ve hepimiz cokmbegendik hem de fiyatinuygun 3lusu 100 tl falandir herhalde:))