simdiden acil sifalar canim, atlatacak en hafif sekilde insallah ve hazirliklara devammmm
Tam benim kafa. Eger gelinlik giyecek olsaydim altina kesinlikle cicegimin renginde spor ayakkabi giyecektim:)))
hahaha benimki de sabah aksam belediye belediye basimin etini yiyor ben nikah kelimesini bile agzima almadikcatutusuyor sanirim:))) ben rodo diyorum o nikah, ben ortu diyorum o tahliller, ben catal bicak diyorum o belediye super iletisim bugunlerde:))))
kizlar maltepe civarı kac kisi olduk nufusumuz artiyor maşallah:)))
Ben de nikahi once yaptiniz sanmistim, 1 yil once gun tekrar kanitlandi biz dugun buyuk nikah yapmaya kalkaydik epey daha beklermisiz:))
Ben normal bile nikah yapmiyorum ona ragmen yoruldum tuttugumuz ev 1km otemde oldugu halde sana allah kolaylik versin benimki de bursali bu arada:)
Tam bir yer hatirladim diyecekti ki sen boyle diyince asla soylemem 1-2-3tip :))) kina yapacaklar tugce86 ya lutfeeen:))
Hemen cocukmistemiyorsan oncelikle yontemine karar ver. Hap kullanacaksan en aaz 1 ay once baslanmasi gerektigini unutmakullanim konusundadr dan bilgi alinmali, hangi gun baslaman gerektigi, hap kullanirken yasanan ishal kusma vb nin hapin koruyuculugunu azalttigi her gun ayni saatlerde alinmasi gerektigini unutma.
evlenecegin insanin cinsel deneyimi yoksaa onceden biraz arastirma yapilmali. Iiskiye girmek kadinin gorevi degildir. Oyle dusunulmemelidir boyle dusunmemelisin.2 kisinin zevk almasi gereken bir durumdur. Ilk gece diye dayatmaolmamalidir kisiler ne zaman isterse o zaman iliskiye girmelidir.
eger cokmstres altindayken zorla iliskiye girmeye calisilirsa kadinin cani yanabilir cunkunkasilmis olacaktir. Ilk denemelerde buyuk basari beklenmemelidir 2 taraf da acemiyse. Ayrica isler yolunda gitmezse bu kadinin sucu degildir erkegin de sucu degildir ola ki erkek boyle bir sabunmaay geçerse haddini bildiriniz

))
umarim biraz fikir verebilmisimdir:))
keyifle cektrin fotolari canim, haydi bir kalem daha hallolmus
Tam istedihin gibisini bulunca insan nasil seviniyor di mi gel de bir erkege anlat iste istediğim catal bicagi buldum oley diye:)) bizim her seyimiz spor ve sade cunku her oda ve mutfak civil cıvıl aaksesuarlar olacak. Duz gumus rengi ve cok sade 2 modelden birini begenirse beyfendi yarin aksam bir sure rahatlayacagim ileride yine indirmden misafir icin alirim. Ben misafire hicbir sey almiyorum su andasadece nevresim carsaf var aa unutmadan yarin bim de 6 tl ye yastik olacakmis misafir icin alacagim:)) sadece cok samimi olanlar gelecegi ve yeni olacagi icin bizim tabak bardak catal bicaklarla idare edecegim bir sure:))
ayni laflar canim hehe eline saglik degil de tabii kendi yapmadigi icin benimki, ne tamam dese sonrakine geciyoruz tabii e zaman kisitli:)) Altıntepe'de ev canim.
bizdeki dezavantaj ikimiz de kararsiziz o yuzden hayatimiz gecip gidiyor:))) avantajimiz ise nisanlim da kararsiz oldugu icin olsun diye israr edemiyor avize bakarken ne yaptik, 2 odaya sectik aynisini zaten, koridor ve arka odada ev sahibinin hoslanmadihim minik abajurlari var ama kira evi oldugu icin onlara su anda alamui dusunmuyoruz. Salon ve mutfaga baktik secemeyecegiz nisanlim acele etmeye baslayinca bayram oncesi son gundu usta icin hani ampulu tkacak sarkit olur ya 6 tl ye onlardan aldik 2 tane taktirdirk calisma odasinda cok hosumuza giden abajur salonda tek ampul dusun:))) resmini cekeyim bu halinin iyi ani olacak:)))