- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #4.481
hahahahahaha cidden hayranım sana yaa yarıldım resmen
kızlarrr, listemden önemli kalemlerden biri halloldu çatal bıçak takımımızı aldım bu akşam içime sinmemişti diğer markanın modelleri son ana da kalsa indirimden ilk beğendiğim modellerden biri oldu geçen sonbahar katalogdan beğenip öyle bırakmıştım günlük almaya karar verince şimdi sadece günlük olarak aldım ama misafirime de rahat kullanabilirim içime sinen sade bir model oldu, en güzeli de nişanlımı etkilemek istemedim o da bunu daha çok beğendi sonra annem de itiraf etti dün onunla bakmıştık o da en çok bunu beğenmiş 6-7 model indirimdeydi 699 dan 399 a inmişti nakite 370 e bıraktılar.Eki Görüntüle 1213755
umarım çabuk çizilmez makinede bakalım annem sıvı deterjan alırsın diyor hiç sıvı deterjan kullananız var mı makinede kızlar?
ayyy güle güle kullan kuzum yaa çok güzelmiş sadecik çok hoş olmuş.. sıvı deterjan bende düşünüyorum en çokta bardaklar için çizilince çok çirkin oluyo yaa..
evlilik sağlık raporu için tahlil yaptırdığım 2 yeri aradım biri adam başı 213 tl dedi sonuçlar 1 hafta sonra, diğeri erkek 120 bayan 70 tl bayan o gün alabilir erkek 2-3 gün sonra sonuçları. özelde yaptıracaksanız araştırın kızlar bu 2 yerin arası en fazla 5 km :S
o niyemiş yaa niye öle biz beleşe yaptırdık hep o işleri bi gündede hallettik hem :26:
canım senle epey ortak fikrimiz var :13: bak annemin evinde 3 yıldır örtüsüz kullanıyoruz büfeyi he ama klasik değil bambu rengi üzerinde turkuaz aksesuarar ve tabii bir ton ıvır zıvır örtüsüz çok pratik oldu ama klasik olsa olmazdı belki de bilemiyorum.
aynen mutfagı renkli seviyorum tabii kırmızı mutfak çıkınca kira evi şansa üzüldüm başta hani her şeyimi turuncu yeşil istiyorum napcam ben böyle diye ama nette örneklerini gördüm bir kere kırmızıya yeşil gidiyor ve biraz turkuaz kullanınca kırımızının o etkisini kırıyormuş hakkaten e aldıklarımı da uzun süre kullanacağım inşallah ama bu ev kira o yüzden isteklerimden vazgeçmedim:)
ve yine aynı fikirdeyim aksesuar alınmamalı hediye olarak hediye kartı alsınlar madem ben gider alırım ya da değiştirme kartı olan bir şey alsınlar büyük mağazadan gidip değiştireyim yıllardır ben öyle yapıyorum çünkü değiştirme kartı olmayan hediye almıyorum çok net belli değilse karşımdakinin ihtiyacı. kafam rahat oluyor. hep aman hediye aman hediye dedi büyüklerimiz tarzı olmasa da kullandılar bazı şeyleri yeter artık istemiyoruuum:)))
canım 7 yılda bir tutar işte o kadar diyeyim:) bakalım evlenince nasıl olacak, başta o benden daha romantikti benim inancım kalmamıştı o sıralar aşka maşka nasıl olsa biter diye bakıyordum odun gibiydim ah ah adamı ne hale getirdim şimdi bekle dur işin yoksa:)))
erkeklerin büyük bir bölümü hiçbir tecrübeleri olmayan konularda ahkam kesmekte ustalar canım sinirlenme:) benimkinin de eskiden oturduğuı ev halıfleksti çoğu nasıl zor oldugunu gördü ve onun alerjisi için berbat haliyle. temizlik nasıl yapılır bilmez ay niye uzun sürsün der mesela yol saçlarını tek tek di mi:) bugün eşyaları götürdük e haliyle paketleri açtık makineye attık bardakları tabakları saat geçti, yok işte naaptınız ki bilmem ne geç kaldım diye dırdır söylendi ben annemle yeni evde onun oturduğu evde yani o bizim evin önünde sahneyi düşün ve karnı aç:) sonra akşam bize çıktık kahve içmeye annemle diyoruz bardakları dizdik işte diğerleri makinede falan neee yıkadınız mı dedi hehe iyiymiş ben paketi açar içerdim valla dedi e dedim niye işimiz uzadı
evet bencede bazen kendimle yazışıyomuş gibi hissetmiyo değilim bizim evde her yer dantel malesef fitil oluyorum... toz almaya üşeniyorum bide mobilyalar siyah nasıl toz olur bilirsin yani siliyosun geri konuyo toz aynı yerine.. bi süre silmeyince dantelin izi çıkıyo ya resmen.. dantelsiz özgür mobilyalar akımı başlatmak istiyorum katılımına göre bu dantel işi çeyiz lügatından silinsin bence..
vallaha anacım zaten döküntü eşya sevmeyen insanlarız hoşuna giden şeyleri alıyosun ve devamlı kullanacağın şeyler..ona uygun olsun buna uygun olsun dersek nolur içimizde kalır bi çok şey o yüzden bulunca kaçırmamak taraftarıyım ben hoşuma gittiyse alırım... bu alışverişte mor aldım bakma kolay olsun diye öyle yaptım benim önceden aldığım herşey başka renk hiç bi şeyimin birbiriyle uyumu yok tencerelerim lacivert seramik setim kırmızı siyah su ısıtıcı olarakta kullanacağım çaycım yeşil ve daha tonlarca değişik renkte eşya.. uyumuna değil kullanımına bakacağım vallaha benle yaşamıcak elbet eskiyecek napcam eskiyince ay bu tencerelerim mordu mutfağıma uyuyordu kesin mor tencere bulmam lazım mı dicem.. uyum işi beni sarmıyo valla koyverdim gitti..
tabı sen şimdi hediye işindende baya baya yırttın demi sade nikah yaparak oh valla.. bize yığsınlar borcamları yığsınlar kaseleri nerde o hediye kartı alacak incelik bizimkilerde nerde değişim kartı koyacak konuklar yok öle bişey.. o kadar gereksiz eşyalar alınıyoki zarfa 5 lira koyup verse daha çok makbule geçer...
ben üç yıldır başının etini yedim çiçek çiçek diye doğum günümü unutmuş ertesi gününe çiçeğimi almış gelmiş bi buket dahada göremem zaten heralde.. ama sen kendin kaşınmışın adamı köreltmişin resmen.. nikahtan sonra diriltmen lazım bence bu küllenmiş romantikliği...
kesinlikle öyle..ama en naptım ya sen ne anlarsın halı temizliğinden sen mi temizlicen onu yarın öbürgün bebek olcak heryere salıcak belki öğrenirken napcam halıfleksi orasından kesip yıkayıp geri mi yapıştırcam yerine dedim üç saniyelik bi konuşma oldu bu zafer benim oldu tabisi.. karı dırdırı konusunda uzman olduğumuda anlamış oldu o al dedi git dedi diyen bayan elime su dökemez yani böyle konularda... o zamandan beri karışmıyor bana mobilya halı perde vs işlerinde bulaşık konusunda ikna edemedim ama henüz ben zaten hastalıklı ruhlu biriyim o konuda hiç bişeyi yıkamadan kullanamam makinadan çıkan bulaşığı suya tutar öyle kullanırım rahat edemem bizimkinde hiç yok oda aynı seninki gibi düşünür paketinden çıkartır içer garanti yani bide bana kızar niye yıkıyosun diye.. ne kadar basit onlara göre bu işler.. bigün vericen aslında eline kovayı bezi temizle dicen çıkıcan evden akşama nasıl buluruz acaba bizimkileri..