- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #4.381
Keşek ugursuz diye kimse tutmamış olsaydı :) ben 1 yıl önce zor yer buldum o güne :)
nişanlımın özel isteği var asla pembe pijama ve ayıcıklı çocuk şeyeri getirme eve hepsini babanın evinde bırak dedibende artık evde bihter gbi satenlerde gezicem bu gidişle
canım valla hızına hayran kaldım bizim eve de bi el atıver sen bu gidişle yetişmicek:)
Sen evlisin o zaman canım :) nasıl gidiyor evlilik
aaaa nerde maltepede ? Ben de maltepede oturuyorum gidip bakıyım bi :)
ya ben de cokk ağlarım gibi geliyor.. şimdi bile düşününce gözlerim doluyo
evetttt ben de balayında olucam inşallah o tarihte yazarız buraya yine :)
günaydın kızlar annem yarın sabah bu saatlarde büyük ihtimal ameliyatta olacak annem için dualarınıza ihtiyaçım var
Cok guzelmis :) gule gule giy canim sanirim bende yedek boyle bsey alicamkızlarrr gelın ayakkabımı da aldımm rahatca oynucam artıkkkkk
allahin izniyle atlaticak canim benim dualarimizla iyilesicwk icini rahat tut
cok guzelmis :) gule gule giy canim sanirim bende yedek boyle bsey alicam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yookkk evli değilimmm :)
1 sene önce 13.09.2014 te düğün yerini ayarladım :)
Coooook ozur dileyerek birsey sormak istiyorum . Bu ilk gece adetleri nelerdir kimseden dinleyemiyor utaniyorum cokca:26:
hahaha cok güzel yazmışşsın :)
ben de cokkk severim değişik iç çamaşırlarını :) nişan bohçası yapılırken jartiyerli falan aldım utandım alırken walla :)
vaww çok uygun gerçekten. Sİtede bir buketi en az 85 tl zaten
bende internetten 45 tl ye aldım gelin çiçeğimi :) çok ta güzel rüya gibi yaka çiçeğini de hediye ettiler
valla canım benim bildiğim tek şey ilk birleşmeden önce abdest alıp namaz kılınacağı başka birşey bilmiyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?