2014 eylül gelinleri de buraya:))

oy maşallah :):) kesinlikle çok güzel güzel olacaktır. :) hem ayakkabıyı sonrada kullanabilirsin.

zaten bunu düşündüüm canım. gelin ayakkabıları sonra pek kullanılmıyor. Beyaz da her rengin altına gitmiyor. o yüzden toz pembe aldım bir çok renge gider hem düğünden sonra da kullanabilirim :)
kına gecesi abiyem bile kasnaksız benim ilerde yine giyebilmem için zarif şık sade

Bizimde sevgimiz 12 seneye dayaniyor ama cok fazla gormedik bibirimizi ama dedigin gibi biz birimizi uzun bi zaman gormeden sevdik her hal ile kabul ettik rabbim kimseye pismanlik vermesin kimseyi utandirmasin
Bizler sevgilerimizi gosterdikce yasadikca etrafimizdakilere bizden sonraki nesillere ornek olarak neslimize sevmeyi ogretecegiz ins canim

SÜPERSİN VALLA tam benim kafamdansın alınmışken sonrada degerlendirmek gerekiyor.

günaydın kızlar annem yarın sabah bu saatlarde büyük ihtimal ameliyatta olacak annem için dualarınıza ihtiyaçım var

masallah canım sen kolaylamışsın işlerini hayırlı olsun :)bizim ev tadilatta daha henüz bişey yapamıyoruz

kızlarrr gelın ayakkabımı da aldımm rahatca oynucam artıkkkkk

Eklentiler

• $V04540000312_1_org_thumb.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 56

ne kadara aldın buketini canım? Sitedeki fiyatlarla eminönündeki dükkan fiyatları aynı mı? bende eminönünden almayı düşünüyorum buketimi.

günaydın kızlar annem yarın sabah bu saatlarde büyük ihtimal ameliyatta olacak annem için dualarınıza ihtiyaçım var

tez zamanda ayağa kalkacak inşallah cnaım, içini ferah tut. anneler güçlüdür, Allah şifa versin

El buketi, atma buketi, damat yaka cicegi 90 verdim. Magazada daha uygun oluyor evet

Allahım şifa versin . İnşallah sağlığına kavuşur canım sorunsuz bir şekilde atlatır ameliyatı

inşallahlar kızlar ALLAH ım yardımıyla geçsin bu günler artık

Yokk Canimm rahat olur muyum defalarca söyledim o hallederiz dedikce sinir oluyordum. Ben de hic biseyle ilgilenmemeye basladim tutuştu :)
Dun davetiyeleri halleti:) cuma elimizde olucak:) mobilyaları beğendik dun aksam bugun ailelerle gidicez pazarlık yapmaya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keşek ugursuz diye kimse tutmamış olsaydı :) ben 1 yıl önce zor yer buldum o güne :)

aaaa nerde maltepede ? ben de maltepede oturuyorum gidip bakıyım bi :)

allah rahmet eylesin gercekten bazen cok saçma seyleri kafamıza takıp çok saçma seylere üzülüyoruz.

ben de bu ara garip bişey oluştu.. her akşam nişanlım beni eve bıraktıktan sonra korkuyorum kaza falan yapıcak dşye sürekli dua ediyorum allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…