- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #4.361
oy maşallah :):) kesinlikle çok güzel güzel olacaktır. :) hem ayakkabıyı sonrada kullanabilirsin.
hahah aferin ogrenmis benimkide ruj getirmisti bana arkadasi yapiyomus sonra rengini kiskandi neyse ben sana baska alirim dedi hahah
Kadin gelicek tabi gelebilirse bu gidisle pis evde oturcaz hahah artik gulmeye vurdum kendimi :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Damat bey temizlesin nasil olsa suc onungul bosver inan bizim stresten dolayi buyuyr gozumuzde yoksa halloluyor benimde perdelerle nikah islemleri buyudude buyudu gozumde yetismeyecek perdesiz eve girecegiz oldu simdi sadece buyuk olarak tencere falan ve ivir zivir kaldi :) eger benim yetismisse inan senin hayli hayli yetisir tatlim
gerçek sevgi sevdiğini her haliyle sevebilmektir.
tuvaleti 2dk aralıkla kullandığında bile :)
saçları yağlandığında bile.
terini elinle silmektir sevgi.
Biz 8 yıldır beraberiz.. bende her haliyle gördüm diyemem sonuçta evlilik bambaşka birşey.
ama uykudan uyanmış halinide gördüm hasta sümüklü halinide.
çok terli bir şekildede gördüm üstü toz kir içindeykende.
umarım sonsuz sevginizle bir ömür boyu aşkla yaşarsınız canım, 50 yaşındayken bile eşinin elini yolda bile tutan ender insanlardan olursunuz.. :)
zaten bunu düşündüüm canım. gelin ayakkabıları sonra pek kullanılmıyor. Beyaz da her rengin altına gitmiyor. o yüzden toz pembe aldım bir çok renge gider hem düğünden sonra da kullanabilirim :)
kına gecesi abiyem bile kasnaksız benim ilerde yine giyebilmem için zarif şık sade
benim nişanlım bu ara sabrımı deniyo canımev temizlenicek inşallah eşyalar her an gelebilir ama ev hala pis banyoda klozet ve duşakabin yapılıcak onun dışında perdeleri seçtim ölçü alıcaklar dikilcekler sadece bi tek yatak odasınınki kaldı koridora halı yatakodasına halımı aldım yeni daha doğrusu bütün halılarım bitti eşyalarda tamam bende eksik yok heralde ufak tefek şeylerim kaldı ekmek kesme tahtam yok mesela
güle güle kullan canım ah bi temizlik lafı duyunca yüzüm gülüyo
ay sen müthiş şeyler yapmışsınmaşallah ya güle güle kullan canım aldıklarını aşkla mutlulukla huzurla
keşke denk gelmeseydi ama yapıcak bişey yok canım halledersin
günaydın kızlar annem yarın sabah bu saatlarde büyük ihtimal ameliyatta olacak annem için dualarınıza ihtiyaçım var
Gelin çiçeğimi gelinbuketcom dan aldım. Bayar'da uyguna geldi canım. Eminönü'nde yeride var sen tarif edersen istediğin gibide yapıyor. Ben oraya gidip aldım. Deneye deneye yaptık güzelde oldu bence.
Dün halılarımı bügünde perdelerimi hallettim. Aydınlatmalarım kaldı sadece. Aynı marka ürünler muhitten muhite ne kadar fark ediyormuş. Beğendiğim halıya 800 gibi fiyat soylemişlerdi aynı marka aynı m2 aynı rengi yarı fiyatına aldım perdelerinde aynı sekilde oldu. Çok şaşırdım.
günaydın kızlar annem yarın sabah bu saatlarde büyük ihtimal ameliyatta olacak annem için dualarınıza ihtiyaçım var
ne kadara aldın buketini canım? Sitedeki fiyatlarla eminönündeki dükkan fiyatları aynı mı? bende eminönünden almayı düşünüyorum buketimi.
tez zamanda ayağa kalkacak inşallah cnaım, içini ferah tut. anneler güçlüdür, Allah şifa versin
El buketi, atma buketi, damat yaka cicegi 90 verdim. Magazada daha uygun oluyor evet
Allahım şifa versin . İnşallah sağlığına kavuşur canım sorunsuz bir şekilde atlatır ameliyatı
ne kadara aldın buketini canım? Sitedeki fiyatlarla eminönündeki dükkan fiyatları aynı mı? bende eminönünden almayı düşünüyorum buketimi.
tez zamanda ayağa kalkacak inşallah cnaım, içini ferah tut. anneler güçlüdür, Allah şifa versin
vaww çok uygun gerçekten. Sİtede bir buketi en az 85 tl zaten
El buketi, atma buketi, damat yaka cicegi 90 verdim. Magazada daha uygun oluyor evet
tesekkur ederim canim cok sagol hepimiz mutlulukla giyelim insallah
cok sagol canim tacimi gelinlikci verdi evet bn bikac model arasinda sectim kaftanimi baska yerden aldim ben
Az kaldi gercekten heycanlaniyo insan sen biraz rahatsin heralde nisanlina gore acele et biraz yetismez sonra :)
haha çok güldüm kendime :)
bizim tarihlerimiz 13-14 tü pazartesi okullar açılıyor diye 12-13 yaptık. ama benim dalgınlığıma gelmiş eski tarihleri ve yeni günleri yazmışım :)
12 eylül cuma kına gecesi
13 eylül cumartesi düğün :)
bu arada bunu ilk yengeme söyediğimde bana verdiği cevap şu oldu. "iyi değiştirmişsiniz günü ,düğün salonu boşmuş allahtan gerçi Uğursuz diye kimse tutmaz 13ü"çok üzüldüm böyle deyince
günaydın kızlar maltepede kına malzemeleri satan bir yer buldum 100 adet kalp cubuklu kınaya sepeti ile beraber 100 tl dedi...bu haftaya atlatalım ALLAH IN izniyle ameliyat derdimiz bitsin inşallah oraya gidip güzel bir kına alışverişi yapacam
ben ara ara bile aglıyorum özellikle akşamları ailemle evde otururken gözlerim doluyor
senin düğünde ben tatilde olacam yani balayında ALLAH ım hayırlısı ile bu günleri göstersin
Kızlar suan bir haber aldim ve yıkıldım gerçekten. Üniversitede ev arkadaşım abisini nisanlamak icin Güle oynaya samsuna gitmisti kendi arabalariyla tüm ailesi falan. Fotoları hep paylasiyodu.dun samsundan dönerken trafik kazası getirmişler annesi, abisi ve nişanlısı vefat etmiş. Arkadaşım ve babasi da Yaralıymis. Ne kadar boş seylere üzülüyomusuz meger allah böyle acılarla imtihan etmesin. Gözyaşlarıma engel olamıyorum duyduğumdan beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?