- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #4.201
Kizlar bugun gelin ayakkabimi aldik nasil sizce
Sirt kismi ip askilardan alinan olcuyle biraz daha acilicak ve capraz iplerin icine kumas koymuslardi onu cikarttirdim capraz ip tende daha guzel duruyo tacimida boyle sectim cokmu kalin acaba ben boyle arkadan topuz yaptircam prenses topuzlara gicik oluyorum kafa ustunde bitanedaha kafa varmis gbi duruyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar şimdi dogum kontrol hapına başlayanınız varmı.. ben dr a gidip hormon testinden sonra başlamak istyordum gecen ay ama hormon testini de adet gününde yapılması gerekiyormus bayrama denk geldiği için gidemedm de bir dahakini beklediğim de geç kalabilirim şimdi tam 1 ay kaldı cünkü düğüne..
Benim gelinliğim bu kızlar bunu beğendim üzerime giydim haftaya ilk provam var. Beli çok tatlı duruyor, duvağında da dantel olacak biraz
koluna ince dantel eklettirip sırtına dantel askılar indiricem baya inecek biraz sırt dekolteli yani bakalım :) nasip
Eki Görüntüle 1209274
valla cnm ben daha başlamadım çünkü aynı senin gibi hastaneye gidip kontroller yaptırmak istiyorum.
hapa biraz geç başlayacağım mecbur çünkü benimde düğüne 5 hafta kaldı
prenses görmek istemiyorum artık ya her yer de prensesAy sagol canim benim prenses hindi gbi kabarmis gibi duruyo bende sevmiyorum :) biz boyle prenses olalim bosver hahah :) bakirkoye bnde gitmek istiyorum cok abiye var diyolarda uskudardan gitmekte zor geliyo
hoş duruyor canım, provada resim çekip at mutlakaBenim gelinliğim bu kızlar bunu beğendim üzerime giydim haftaya ilk provam var. Beli çok tatlı duruyor, duvağında da dantel olacak biraz
koluna ince dantel eklettirip sırtına dantel askılar indiricem baya inecek biraz sırt dekolteli yani bakalım :) nasip
Eki Görüntüle 1209274
ne kullanacağımıza karar vermedik biz henüz. takvimime göre yarın adet günüm. Yarın adet olursam doktora gideyim test yapıp hormonlarıma baksın diyorum. Ama zaten bir ay önce de başlasan yine de ek koruma yöntemlerini de kullanmalısın canımkızlar şimdi dogum kontrol hapına başlayanınız varmı.. ben dr a gidip hormon testinden sonra başlamak istyordum gecen ay ama hormon testini de adet gününde yapılması gerekiyormus bayrama denk geldiği için gidemedm de bir dahakini beklediğim de geç kalabilirim şimdi tam 1 ay kaldı cünkü düğüne..
Merhabalar tazecik gelin adayları :) az kaldı mutlu sona kavuşmayada ben çok kararsız olduğum için hep "acabaa" lar dolu kafamda şu takımların hepsi çok içime sindi tam aradığım özellikte güzellikte hepsi amaaa "ya pişman olursam" "ya sonradan sıkılırsam" diye kafayı yemek üzereyim :18: bi de siz bakın nasıllar sizce?
Eki Görüntüle 1206376 Eki Görüntüle 1206377 Eki Görüntüle 1206378 Eki Görüntüle 1206379
gelinliğin güzelmiş hayırlısıyla giymeyi nasip etsin allahım.. hapı da biraz inceledim de gec kalabilirimiş en az 1 ay öncesi başlanmalı deniyor acslında biraz da korkttum iştah acıyormuş zaten kilo sorunum varkafam karıştı iyice ne yapacagımı bilmiyorum
prenses görmek istemiyorum artık ya her yer de prenses(( Abiye için mutlaka bak bakırköye çok çeşit var canım
hoş duruyor canım, provada resim çekip at mutlaka
Atacağım canım önemli olan son hali ve bende nasıl duruşu :) senden de bekliyorum
Benim gelinliğim bu kızlar bunu beğendim üzerime giydim haftaya ilk provam var. Beli çok tatlı duruyor, duvağında da dantel olacak biraz
Eki Görüntüle 1209274
Guzel duruyo canim modeli foto isteriz evett :) hemde provada guzel ani kaliyo valla bnim kardesim cekmis beni baya :)
Eki Görüntüle 1209274
Sirt kismi ip askilardan alinan olcuyle biraz daha acilicak ve capraz iplerin icine kumas koymuslardi onu cikarttirdim capraz ip tende daha guzel duruyo tacimida boyle sectim cokmu kalin acaba ben boyle arkadan topuz yaptircam prenses topuzlara gicik oluyorum kafa ustunde bitanedaha kafa varmis gbi duruyo
çokk beğendimmm bennnbenim istediklerim gibi hepsi :) nerden aldın buları :)
Cok tesekkur ederiiim :) ben de boyle bisey bulabilmek icin cok gezdim ama cok sukur hepsini ayni yerden buldum:) hepai bellona canim.yemek takimi yatak odasi oturma grubu venturo adiyla geciyo hepsini ayni yerden alinca azicik indirim de yapiyolar :))) biz pazar gunu aldik esyalari simdi gelmesini sabirsizlikla bekliyorum fotograflarina bakmaya doyamiyorum :)
Kizlar bugun gelin ayakkabimi aldik nasil sizce
Bana cok geldi fiyati canim biraz daha bak benceKızlar bugun perdelerin fiyatları çıktı 6000 tutmuş ya bana çok pahalı geldi sizler perdelere toplam ne kadar ödediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?