2014 eylül gelinleri de buraya:))

Önü güzelmiş canım tam oturmuş arkasıda çok tatlı duruyor güzel bir gelin olacaksın eminim :)

kızlar şimdi dogum kontrol hapına başlayanınız varmı.. ben dr a gidip hormon testinden sonra başlamak istyordum gecen ay ama hormon testini de adet gününde yapılması gerekiyormus bayrama denk geldiği için gidemedm de bir dahakini beklediğim de geç kalabilirim şimdi tam 1 ay kaldı cünkü düğüne..

Benim gelinliğim bu kızlar bunu beğendim üzerime giydim haftaya ilk provam var. Beli çok tatlı duruyor, duvağında da dantel olacak biraz
koluna ince dantel eklettirip sırtına dantel askılar indiricem baya inecek biraz sırt dekolteli yani bakalım :) nasip

Son düzenleme:

valla cnm ben daha başlamadım çünkü aynı senin gibi hastaneye gidip kontroller yaptırmak istiyorum.
hapa biraz geç başlayacağım mecbur çünkü benimde düğüne 5 hafta kaldı

valla cnm ben daha başlamadım çünkü aynı senin gibi hastaneye gidip kontroller yaptırmak istiyorum.
hapa biraz geç başlayacağım mecbur çünkü benimde düğüne 5 hafta kaldı

gelinliğin güzelmiş hayırlısıyla giymeyi nasip etsin allahım.. hapı da biraz inceledim de gec kalabilirimiş en az 1 ay öncesi başlanmalı deniyor acslında biraz da korkttum iştah acıyormuş zaten kilo sorunum var kafam karıştı iyice ne yapacagımı bilmiyorum

prenses görmek istemiyorum artık ya her yer de prenses (( Abiye için mutlaka bak bakırköye çok çeşit var canım

hoş duruyor canım, provada resim çekip at mutlaka

ne kullanacağımıza karar vermedik biz henüz. takvimime göre yarın adet günüm. Yarın adet olursam doktora gideyim test yapıp hormonlarıma baksın diyorum. Ama zaten bir ay önce de başlasan yine de ek koruma yöntemlerini de kullanmalısın canım

çokk beğendimmm bennn benim istediklerim gibi hepsi :) nerden aldın buları :)

ben kilo sorununa baktım kilo yapmıyormuş sadece biraz şişkinliğe sebep oluyormuş oda herkeste değil ben geç başlayacağım :)

Guzel duruyo canim modeli foto isteriz evett :) hemde provada guzel ani kaliyo valla bnim kardesim cekmis beni baya :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar merhaba :)

ben de tatilden döndüm işe başladım dün

ben hiç bişeyle ilgilenmeyince nişanlım korkmaya başladı herhalde hergün çıkıp mobilya bakıyor :)
bugun eve gittiler benim annemi de alıp, yatak odası dolabı için. sonra da bizim birlikte baktığımız mobilyacılara götürmüş onları.

haftasonu da kuaför ve fotograflar için düğünün yapılacağı mekana gittik ama inanılmaz pahalı fotograflar ya napcam bilmiyorum

ben de dün kına yerini tuttum :) 09.09.2014 te kına :) ama daha kıyafet almadım kına için. gelinlik için 3. provam 19 agustosta bakalım :)

ben de düşününce cok heyecanlanıyorum artık o kadar az kaldı ki :)

gelinlik modelin cok güselmiş canımmm :) güle güle giy inaşşalh :)

canım gelinliğinin yakasını çok beğendim tasları cok zarif duruyor:) güle güle giy :)

bi de bişi sorcam tacı gelinlikçin mi verdi. ben hiç sormadım onu, bazi gelinlikçiler bindallı kaftanı bile veriyormuş.

çokk beğendimmm bennn benim istediklerim gibi hepsi :) nerden aldın buları :)

Cok tesekkur ederiiim :) ben de boyle bisey bulabilmek icin cok gezdim ama cok sukur hepsini ayni yerden buldum:) hepai bellona canim.yemek takimi yatak odasi oturma grubu venturo adiyla geciyo hepsini ayni yerden alinca azicik indirim de yapiyolar :))) biz pazar gunu aldik esyalari simdi gelmesini sabirsizlikla bekliyorum fotograflarina bakmaya doyamiyorum :)

maşallah oralarda hep modern şeyler vardır diye hiç bakmamıştım ben bi bakıyım gidip :)
güle güle kullanıın canım :)

Kizlar bugun gelin ayakkabimi aldik nasil sizce

cok guzelmis canim gule gule kullan :)

Kızlar bugun perdelerin fiyatları çıktı 6000 tutmuş ya bana çok pahalı geldi sizler perdelere toplam ne kadar ödediniz
Bana cok geldi fiyati canim biraz daha bak bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güle güle giy çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…