2014 eylül gelinleri de buraya:))

Of ben bilemedim fonun bu kadar pahalı olduğunu kazıklandım biraz herhalde

Kızlar bugun perdelerin fiyatları çıktı 6000 tutmuş ya bana çok pahalı geldi sizler perdelere toplam ne kadar ödediniz

Ne diyorsun sen? 6000 mi? Dora çok geldi bana. Nasıl bişey yapıyorsun? Kumaşı ne? Kaç m2? Tamam ben daha yaptırmadım ama az çok fiyatlar baktım.belki normal fiyatın o bilemedim şimdi. Ithal kumastan mı yapıyorsun?

Son düzenleme:

Diger alinmasi gerekenler
Yemek odasi yani bufe ve sandalayelerle masa nisanlimin oncelikle istedigi
Ben ise calisma odasina tv istiyorum yaptigim agir temizligin bedeli olarak:)
Elektrik supurgesi 400 tl civari begendigimi duyunca hemen alalim dedi bakalim.

Ve balayi icin otobus biletleriii

Ben bugun rondodaan bahhsederken ondan daha onemlisi nikah islemleri var canim dedi. Senin mesaqji hissetti sanki canim ben agzimi acmiyorum cunku yetisemeyiz nasil izin alacaksin diyorum insan her zaman evlenmiyor diyor:) adamin aktif olmasi benim yavas olmama bagli kendimi tutabilsem aslinda is dusunecek sanirim:/ ama her zaman bu kadar nasil sabredeyim:))) ve şahit krizi basladi:/

Kizlar bugun gelin ayakkabimi aldik nasil sizce

Eklentiler

• $1407186504907.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 39

anladım canım keşke düşenebilseymiş iyiymiş.

Evet kuzum bütün ev fonlu ondan mı böle oldu acaba

tabi fon işin içine girince maliyet artıyor gönlüne göre olduysa bosver takılma güle güle kullan canım :) bizim kendi evimiz olsaydı bende fonlu yaptıracaktım ama malesef kiracıyız :)
Kizlar bugun gelin ayakkabimi aldik nasil sizce

çok güzelmiş :) benm begendiklerimde hep platform du ama giyemediğim için malesef daha ısa topuklu almak zorunda kaldım :2:

ya buarada neden kimse benm nikah şekerime yorum yapmadı

Son düzenleme:
Kızlar bugun perdelerin fiyatları çıktı 6000 tutmuş ya bana çok pahalı geldi sizler perdelere toplam ne kadar ödediniz

Cok tutmus tatlim ama kendi evinizse bisey diyemem
Biz yarin cikacagiz perde ve hali isine tatlim benim iki odamin iki duvarinda da cam var o yuzden ben soyle bir model dusunuyorum camin uzerinden birde sadece oturma odasina fon salona tulden kanat altina stor mutfaga once zebra dusunuyordum ama cami acmak sikinti birde aksi yola bakiyor

Eklentiler

• $1407188339042.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 54
  • $1407188362343.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 53

Viz harin hali ve perde isini hallediyoruz canim sonra tecereydi supurgeydi alacagiz haa bu arada nikah islemleri basliyor kan verecegiz ins
Bak ben senden hizli cikiyorum o damat beye de bence elini cabuk tutsun ev tutmayla bitmiyor nikah gunu almali
Saka bi tarafada bence butun kizlar soylenince kulagi cinlamistir damadin
Bu arada mutfak masasida bakacagiz ve damatlik halledilecek perdede ne yapacagim bilmiyorum iki odanin iki duvarinda cam olurmu ya ustelik balkon kapisida birde o bos odaya perde ne yapayim orda iki cam balkon kapisi var sadece guneslik olsa komik olur zebra olsa pahalimi olur acaba:thumbup:
Babam nikahi niye salonda kiyiyorsunuz dedi belediyede kiyabiliriz oylede olursa kuaforden cikip nikah kiydirsam sonrada foto cekimi olsa sonra da dugune gitsek olmazmi boyle olursa belki kuzenim sahidim olur ben de sozumu tutmus olurum arayamiyorum resmen

ekstra bisey istenmedi aynen normlde yapiomasi gereken sey ama kayinvalidem gidip kndi aliyo camasirima kadar bu olaydan sonra bigun disardaydik bi ceyiz magazasina girdik ne istyosan al dedi yok sagol dedim istemem olmaz alinicak dedi ki hic bi kiymeti yokti bnim icin o alisverisin camasir makyaj mal. Ivir zivir alindi bunlar hic yasanmadan alinsa guzel olmazmiydi ne diyim iste evlilik zor

Seninkide zor tabi canim ya valla hersey okadar zorlasiyoki insan icinden cikamaz hale geliyo dun aldim nisanlimi karsima konustim herseyi anlattim bu genc yasimda binlari cekmek istemiyorm aklini basina topla dedim annesinin nasil bi insan oldgnu bliyo cok sukur hak verdi bana duyma dedi sen bitek bna gore yasa dedi susup sessiz kalmicaksin artik dedim bnde o sustukca bizi ezmeye calisiyo hersey kndi istedgi olucak kayinvalidemin. Kayinpederimde bir okdar iyi Allah ona sabir versn dyorum

Ay herkesin derdi baska artik sinirden gulmeye vurdum kndimi :) bende deniyim bunu biraz sert ve sinirli soyluyorum oda deliriyo ama kontrol edemiyorum bazen kendimi napim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benım yazdıklarını şimdi okuyabildim ve çok üzüldüm
neler yaşadığını tahmin edebiliyorum nişanlında anneci olunca durum işten çıkılmaz bir hal alıyor
umarım kınanda ve nikahta tatsızlık yapmaz

Kizlar dun gelinligmin provasina gittim resmen bitmis ufak detaylar yapildi 8 eylulde teslim edicekler tacimi duvagimida sectim fistik gbi oldu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…