2014 eylül gelinleri de buraya:))

Merhaba tatlim:)
Yatak odasina ve yemek odasina bayildim sade şık ve ben burdayim havasida var
Salon koltuk takiminda cok hos eger sende benim gibi salonda kimseyi yatirmayi dusunmuyorsan bence yataksiz olabilir renkleri cok guzel begendim guzel kombin olmus:thumbup:
Kose takiminda guzel tatlim sadece ben kahve tonlari sevmedigim icin rengini begenmedim bende kose takimi aldim tatlim iki taraftanda ayni anda acilip yatak oluyor sandiklida birkac sayfa once resim yukledim tatlim suanda bu telde resim olmadigi icin yukleyemiyorum bir bak fikir olur senin icin yatakli istiyorsan isminide veririm netten iyice bakarsin canim:)
Bence canli renklerden sıkılmazsin canim yani bende oyle dusunup aldigim icin diyorum

Bence cok şık tatlim hayirli olsun gule gule kullan
Evet yerden yuksek olmasina bende cok dikkat ettim kullanimi rahat birde tasirken hafif mi ona da baksa idin canim:)

Bence cok şık tatlim hayirli olsun gule gule kullan
Evet yerden yuksek olmasina bende cok dikkat ettim kullanimi rahat birde tasirken hafif mi ona da baksa idin canim:)

ona dikkat etmedik alırken ama eve geldi ya o zaman baktık çok hafif değil canım ama eski koltuklar gibi ağır değil hafif yani biz rahat rahat kaldırdık

bende verme taraftarı değilim :) ama göz koydular bilmiyorum bir daha konusu açılmadı henüz. yastık bu mutlaka kullanılır balkonda bile kullanabilirim yani :)

Yani tatlim verme kullanirsin ben yer minderleri yaptirdim oturma odama koyacagim kullanisli oluyor

Gidiyordur ama nedense tuvalette gelinligi dusunemiyorum gozumde buyuyor degecek pis olacak gibi geliyor

aynen :) girdiğin yere dikkat edeceksin alafranga tuvalet olacak ve temiz olacak biri eteklerini kaldıracak seni oturtacak :) işin bitincede düzgüncene indiriverceksiniz :) benim ablam bu gelinlik çok ağır ya ağrıdı her yerim taşıyamıyorum demişti :)

ona dikkat etmedik alırken ama eve geldi ya o zaman baktık çok hafif değil canım ama eski koltuklar gibi ağır değil hafif yani biz rahat rahat kaldırdık

O zaman sorun yok tatlim birde kendi evinizse bosver biz tayinciyiz o yuzden agir almayalim dedik tekrar hayirli olsun

aynen bende balkonu çok seven biriyim :)
balkona yer minderleri alacağım çok şey istiyoruz ya bakalım o zaman başımızı kaşıyacak vakit bulabilecekmiyiz :)

Bende balkon severim dusun yeni lojmana tasindik malum biraz kucuk evler ama bizden baska balkon kullanan yok o yuzden yaptirdim bende

Bakalim artik nasil olacak canim

Bende balkon severim dusun yeni lojmana tasindik malum biraz kucuk evler ama bizden baska balkon kullanan yok o yuzden yaptirdim bende

Bizim şimdiki evimiz (baba evi) bahçeli o yüzden çiçeklere hava almaya alışkın biriyim evin içine tıkılmayı pek sevmiyorum.
yeni evimiz ise sitede balkonumda çiçekler hayali kuruyorum hatta ufak saksıda çeri domates falan :) renkli renkli minderler :) heyecanlandım akşam kocişinle kahveni iç serin serin ohhhhhhhhh
birde insanlar balkonlarını temiz kullandıklarında dışardan da hoş görünüyor ama kiler gibi kullandıklarında eşyaları yığdıklarında hem pis oluyor hem kötü görünüyor dışarıdan da

Son düzenleme:

Aynen tatlim bende severim balkonda cicekler falan minderler derken ohhh mis gibi

yorumun için çok teşekkür ederim sanırım zevkimiz çok yakın tam aynı noktalara ben de takılmıştım :)
başlık deri değil pek sevmiyorum deriyi böyle süet gibi nubuk gibi bişey yumuş yumuş
koltuk takımının üçlüsü açılıyor bu benim için önemliydi çünkü kayınvalidemler şehir dışında oturuyor 3 kişilik yatılı misafirim olacağı garanti köşe takımı da açılıyor bi de bunlar yetmezse tek kişilik yatak koymayı düşünüyoruz boş kalan odamıza

çok teşekkür ederim böyle yorumları gördükçe içim rahatlıyo :) koltuk takımının üçlüsü açılıp yatak oluyor yatılı misafirim olacağı için pek iyi oldu bu koltuk takımı pudra rengi seçtik zaten ben normalde koyu soğuk renkleri hiç sevmem genç evi aydınlık, ferah, azıcık da cıvıl cıvıl olmalı dimii şimdi hemen sizin koltuğa da bi bakayım o zaman

vallaha gece sen gitmeden ben uzadım netten nişanlım iş saati telefonunu açmış kaçırmadım hemen yapıştım tele konuştuk o aradada sen yatmışın.. gitme o zaman diyor benim annem öyle diyince bide zorlamı verdik kendin istedin diyor Allahım giderken hepimize yardımcı olsun arkamızda kalmasın gözlerimiz ailelerimizde inşallah çabuk alışsın yokluğumuza çok zor olucak yoksa..

çeyiz gidince çok boş kalıcak heryer gerçekten alışık anneler bizim döküntülere o boşalan yerleri gördükçe daha çok belli olacak yokluğumuz off çok zor çook

aaamiiin inşallah dediğin gibi olur.. yahu ben bu ara namazımı bile kılamıyorumki dua okuyayım hep şüphedeyim bana doğum kontrol hapı dokandı heral gerçi normal diyorlar ama ara kanamam var kızçeler var mı içinizde bu durumda olan..

yaşlılar genelde kıyamıyor eşyalara bizim için eski olan onlar için yepyeni ve atılması israf yapcak bişi yok yeni gelin evinde eskilere çok fazla yer olmaz en güzelini yaptın sen..

mutfağın içinde sevindim leğen sınavından tam not aldıysa sıkıntı yok

evet hep araya üçüncü kişi sokunca oluyor ne oluyorsa gerçekten ve olan hep kendi kendimize oluyor yok yere kalp kırmış oluyoruz bi anlık dolduruşla ama işte gel görki engelde olunmuyor buna etrafta bu kadar maydanoz varkene.. anneleri yolladınmı gerisi kolay vallaha bide benim aney gibiyse tamamdır senin iş hiç bişey beğendiremiyorsun onlara herşeyde parmağı olcak illaki beğenmediğin herşeye bayılırken sen bişi beğenip alıyosun burun kıvırıyor falan insanın canı sıkılıyor yahu bide ben karışmıyorum diyor ama bariz karışıyor iştee.. en iyisi yakın arkadaşlardan fikir almak süper olucak bence senin için o bi hafta kesinlikle iyi değerlendirilmeli..

öle bi kumaş varmıdır acaba benim terzide bi gidip konuşayım yaa öle badiyle rezillik olur.. iki dantel neyin çektiririm kenarlarına en azından azcık bi janjanı olsun gelinlik çıkınca terden falan geçtim yani ben görüntüdeyim hala.. doğum kontrol yöntemi lafına koptum yaa sen çok yaşa emi..

sen niye gün sayamıyorsun yav yeter artık belirleyin şu günü yahu geldik eylüle artık ne kaldı şunun şurasında... burdan enişte beye çok saygılar selamlar yolluyoruz artık tam bir tarih bekliyoruz hürmetler efenim...

hahaha bayılıyorum şu annene yaa ellerinden öperim annemin değilde benim baya bi gözlerim parlayacak şu ev boşalınca

Yatak olmasi guzel tatlim heleki ailelerden uzaksak:) aynen oyle baktikca icimiz acilsin disardan geldigimizde havamiz degissin gordukce enerji alalim demi

Ya ben bu adamı Boğarım bana dogum kontrol hapı kullanma balayından dönünce başlarsın diyo napacağımı şaşırdım

Koruma özelligi anca bir ay sonra tam oluyo canim sen dinleme kullan.hic kullanma dese anlarim da balayimdan sonra başlamanın mantığı nedir ki:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…