- 5 Mayıs 2014
- 446
- 7
- 38
- 36
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #4.041
gule gule kullan canm aydinlik insanin icini aciyo mobilyalarin :)
Ben jartiyer takim aldim tatlim bustiyerli
senin daha erken demek ki :) sen kocişinle balayındayken biz düğün için koşturuyor olucaz :)
benim oturma odası çok ufak kızlardar ve biraz uzun. ben kırmızı köşem istiyordum hep ve o odaya kırmızı köşem aldık.
Yastık sayısı 5-6 taneydi maşallah 15 tane yastık gelmiş hep de siyah yastık gelmiş
Eki Görüntüle 1205301
Yatak odası bunu aldım kızlar . yatak odama sığmaz diye korktum ama sığdı Allaha şükür :)
Biraz koyu çıkmış rengi fotoğrafta aslında daha açık mağazadayken çektim ya ondan. Ben açık renk yatak odalarına bayılıyorum
Eki Görüntüle 1206230 Eki Görüntüle 1206231 Eki Görüntüle 1206232 Eki Görüntüle 1206233
Hepsi çok güzel canım hoş seçimler olmuş Allah içinize sindirsin
ya ben birşey sorcam şimdi komik olacak ama.
ben dedim ki kendi kendime ilk geceden önce 2 rekat namaz kılacağız ya.
gelinlikle namaz kılınmaz mecbur çıkacak, e abdest alınacak, gelinliğin altına alınan şeyin önemi nerde burda :)
ben daha almadım ona göre alalım :)
Ben yorum yaptim saniyordum ama atlamisim sanirim tatlim bence cok hos ben kose takimlarini seviyorum cok yer kaplamiyorlar rengide super bence benimki yesile zor evet dedi illa kahverengi olsun dedi ama ben kazandim
yastiklarin cogu siyah olmasi biraz koyu olmus istersen aralarina beyaz kilif alip gecirebilirsin bazilarina canlilikta verir tatlim
Canim kismet diyip gecmek lazim yoksa her seye takilirsak mutlu olmakmimkansiz elimizde olmayan seylere uzulmemeye calisiyorum kac yildir o arkadasimin olmasini istiyordum ama buyuk nikah yapsaydik 1 sene sonra yapmamiz lazimdi ancak yetisirdik biz de artik karar vermisken olsun dugun dernek sevmeyen tipler oldugumuz icin sonra arkadaslarimizla kutlariz zatennayri ayr dedik artik olumlu yonleri gormeye calisiyorum sen de sevdiginle evleniyorsun ona odaklan canim.Kizlar koyu kahveler ic kararticiymis psikolojik acidan da dengeleyici renkler lazimmis. Annemin salona bambu rengi yemek odasi yPaptirmistik benim vuruldugum renkti ama simdi yaptirmY ugrasmak istemiyoruz ve kira evine o kaxar paraya da gerek yok diye düşünüyoruz krem agirliklikli yaTk odasi cok ferah oldu yemek odasi da bir tane krem yogun biraz ceviz rengi vardi sanirim tabii baska secmezsek.
aynen tatlım yeterki aklıma yatsınnişanlım daha çok bana bıraktı gibi tatlım
hadi ya amcamın olmasını isterdim ama bi anda kuzenimle sözleştik ona göre işini ayarladı gelecek babam sorun çıkartıyor ne yapacağım bilimiyoum:44:
Canim olmadik konulardan alevleniyoruz ve genel olaraj baskalari yuzunden oluyor ben de buna izin verdigimizde cok uzuluyorum o anda insan gercek dusuncesi olmayan seyler soyleyebiliyor ve cok alingan olabiliyor. Sabir hepimize. Kayinvalidem dondu evine anneme de karisma karisma diye diye bir hal oluyorum en yakin arkadasimi bile cagiramiyorum su anda annem gidecek 10 agustostan sonra 1 hafta o haftayi ayarladik annem yokken raahat rahat oturalim konusalim ev icin fikir yurutelim diye:)))iyi akşamlar güzel gelinler... genel olarak hepimiz aynı sinir stres çemberi içinde bulunuyoruz sanırım.. şu süreci mutlu mesut geçiren çok azdır heralde benim tepemin tası iyice atıyor zira çok ama çok sıkıldım.. annemin nişanlımla gezdiğimden ötürü eve geç geldim diye ateşlenip şeker komasına girmesi olsun, uzun süredir benimle sebepsiz hiç konuşmayan eniştemin bayramını kutlamam üzerine kıçını dönüp gitmiş olması ve nişanlımın artık konuşmayacaksın hiç bi şekilde onunla muhatap olmayacaksın istemiyorum diye diretmesi ve ben çocukmuyumda bana böyle direktif veriyorsun diyerek cırlamam gibi gibi olaylar olsun çok can sıkıcı bi bayram geçirdim.. bi tek dün düğün alışverişine çıktık kayınvalidemlerle o iyi geçti yine sıkıntısız herşeyi beğenip çıktık geldik.. çok sıkılıyorum ben artık geçsin şu dönem...evime girip kapımı kapatıp herşeyi herkesi unutmak istiyorum.. son 37 gün..
Canim hafif likrali kumastan oyle bir sey ya da hani jupon mu ne denir ya onlarin jile gibi olani olur belkimde elbise altina iclik astar gibi kaygan kumastan hani bodyle de cok terleme diye diyorum ama gelinlikci de biliydur herhalde. Ama görüntü o anda dogum kontrol yontemi olabilir evet :)bende ilk kez duyuyorum valla...adam gelinliği çıkarcak tataaam beyaz çıtçıtlı badi.. ne seksi görüntü ama.. uzun kollu ve komple taşlı boncuklu benim gelinliğin üst kısmı yakar diye giysen iyi olur dedi.. şuan bi terziye gidip üzerime fit oturacak beyaz düz ince bi astar tarzı mini bi elbise diktirtmeyi düşünüyorum sanırım badiden daha iyi durur...
:)))Ay bence de enişte kalpten gider valla birden gözümün önüne geldide😄
Ya ben altına düz beyaz külot aldım çok mu sade oldum ben şimdi😄
Ya benimki de hiç sevmiyo sen şimdi o sıcakta rahat edemezsin burnumdan getirirsin diyo😄
Yaz gunu sicakta piser insan ba4ar eder bence de ve bir geline makyajdan sactan once gereken ictwn bir gulumse o yuzden camasiriniz ayakkabiniz rahat olmali kizlar siznyazdikca iyi ki kendi aramızda olmasina karar vermisiz diyorum yoksa 2 sene daha evlenemezmisiz biz:)
))
Cok dogru yazikmolmasinaaa niye şart olsun bakın ben badi giyeceğimjartiyerli takıma yazık bence sonuçta eve gidince ilk duş alınıyo.. duşu aldıktan sora giymek daha mantıklı zaten gelinlikle rahat olmayacak o kesin bide gelince terden mahvolmuş olcak yazık olur gibime geliyor o ateşli takımlara..
Ben gun bile sayamiyorumben evimin kapısından içeri gireceğim tarihe bakıyorum vallaha kına düğün çabuk geçerde sonuçta gün gündür yani..
Bir benim annemin mi gozleri parliyor anlamadim ki kadin ev bosaliyor diye oynayacak neredeysebenimde 20 gün sonra gidiyor
toplamaya başladım yavaştan yavaştan çok hüzünleniyorum annem boşalan yerleri gördükçe yanaklarından yaşlar süzülüyor
kendimi onun yerine koyuyorum çok zor gerçekten
Ayy bence cok guzel bende acik renk seviyorum mobilyada tatlim mutlulukla huzurla aşkla kullan canim :)
Ben o kismi hic dusunmedim canim zaten ben alali 1 sene oldu resmen :) namazdan sonra tekrar gelinligi giyelim bence
Bir benim annemin mi gozleri parliyor anlamadim ki kadin ev bosaliyor diye oynayacak neredeyse
Merhabalar tazecik gelin adayları :) az kaldı mutlu sona kavuşmayada ben çok kararsız olduğum için hep "acabaa" lar dolu kafamda şu takımların hepsi çok içime sindi tam aradığım özellikte güzellikte hepsi amaaa "ya pişman olursam" "ya sonradan sıkılırsam" diye kafayı yemek üzereyim :18: bi de siz bakın nasıllar sizce?
Eki Görüntüle 1206376 Eki Görüntüle 1206377 Eki Görüntüle 1206378 Eki Görüntüle 1206379
teşekkür ederim canımmm o yastıkların hepsini kulanmıycam canım zaten bir sürü yastık getirmişler. o yüzden koyu kalıyor dediğin gibi bende kılıf düşündüm bazıları ise biz alırız yastıklarını deyip göz koydular :) o odada siyah beyaz ve kırmızı kombin yapıcam zaten halıda beyazlı olacak bakalım nasıl olacak
Nisanlim eski evi teslim etmis ev sahiplerine yasli cift kapiciya birakti eskileri ise yarayani alsin digerlerini satsin diye cokmmemnundular onlardan. Ev sahibi kadin niye biraktinizdiyince nisanlim istemedi demis kadin israf demisdedim tabii kendi kizi yeni evlense o esyalari kullanirdi ya da oglu evleniyor olsa gelin kabul ederdi sanki bulasik makineni aldim zaten 8 yillikti ama isimi gorecekti sen misin boyle diyen eskilerden kabul ettiklerimin bir bir yenisininalip muhtarliga verecegim dedim
Veee mutfak lavabasu yapilmis legenle su dokup denemis bir de saglam mi diye:))) gel makineyi calistir diyor:) bulasik makinesi de ayni yere bagli diye elimiz kolumuz baglandiydi:)))
Canim kismet diyip gecmek lazim yoksa her seye takilirsak mutlu olmakmimkansiz elimizde olmayan seylere uzulmemeye calisiyorum kac yildir o arkadasimin olmasini istiyordum ama buyuk nikah yapsaydik 1 sene sonra yapmamiz lazimdi ancak yetisirdik biz de artik karar vermisken olsun dugun dernek sevmeyen tipler oldugumuz icin sonra arkadaslarimizla kutlariz zatennayri ayr dedik artik olumlu yonleri gormeye calisiyorum sen de sevdiginle evleniyorsun ona odaklan canim.
Canim olmadik konulardan alevleniyoruz ve genel olaraj baskalari yuzunden oluyor ben de buna izin verdigimizde cok uzuluyorum o anda insan gercek dusuncesi olmayan seyler soyleyebiliyor ve cok alingan olabiliyor. Sabir hepimize. Kayinvalidem dondu evine anneme de karisma karisma diye diye bir hal oluyorum en yakin arkadasimi bile cagiramiyorum su anda annem gidecek 10 agustostan sonra 1 hafta o haftayi ayarladik annem yokken raahat rahat oturalim konusalim ev icin fikir yurutelim diye:)))
Canim hafif likrali kumastan oyle bir sey ya da hani jupon mu ne denir ya onlarin jile gibi olani olur belkimde elbise altina iclik astar gibi kaygan kumastan hani bodyle de cok terleme diye diyorum ama gelinlikci de biliydur herhalde. Ama görüntü o anda dogum kontrol yontemi olabilir evet :)
:)))
Yaz gunu sicakta piser insan ba4ar eder bence de ve bir geline makyajdan sactan once gereken ictwn bir gulumse o yuzden camasiriniz ayakkabiniz rahat olmali kizlar siznyazdikca iyi ki kendi aramızda olmasina karar vermisiz diyorum yoksa 2 sene daha evlenemezmisiz biz:)
))
Cok dogru yazikmolmasin
Ben gun bile sayamiyorum
Bir benim annemin mi gozleri parliyor anlamadim ki kadin ev bosaliyor diye oynayacak neredeyse
Bu yaslilar herseye karismasa olmayacak babaannemde kayin validemden nisanlimin yatagini gardolabini istemis
Haklisin tatlim olumlu yonleri gormek lazim birde ustune ben kuzenime hadi sen benim sahitim olursun ama beni unutursun diyordum simdi ben yan cizdim bakalim hayirlisi artik
Bizde tasininca kendi evimiz bosta simdi benim esyalar orada burda kiyafetti falan var onda bile eda gitse ferahliyacagim diyor
Ben düşündüm hani filmlerde hep oluyor ya erkek gelinliğini çıkarıyor kızı soyuyor falan :)
diyorum ki ya bunlar ne ara namaz kıldı :)
düğünden yorgun argın dön ojelerini çıkar, abdest al, namaz kıl ,sonra gelinliği tekrar giy :) bu zor iş bence
yada gelinliğin altına birşey giycez üstüne de öyle ondan sonra namaz kılcaz:) gerçi gelinlikle abdest almak zor olacak ama işin içinden çıkamadım başka fikri olan varsa söylesin
Filmde namaz kismini gostermedikleri icin kafa karisiyor:)
Ya birde benim merak ettigim bisey var biraz komik ama ya simdi foto cekimi dugundu derken resmen yaklasik 12 saat gelinlik uzerimde olacak ee peki tuvalet ihtiyaci olursa ne olacak
Ya ben ne gelin gorsem aklima hep bu geliyor heyecandan tuvaleti gelirse ne yapacak diye cok komik ama takilmis aklima
Bence yastiklari verme cok mu kotuyum nehalin beyaz ise beyaz kilif al yastiklarin bir kismi da beyaz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?