2014 eylül gelinleri de buraya:))

Ben jartiyer takim aldim tatlim bustiyerli

ya ben birşey sorcam şimdi komik olacak ama.
ben dedim ki kendi kendime ilk geceden önce 2 rekat namaz kılacağız ya.
gelinlikle namaz kılınmaz mecbur çıkacak, e abdest alınacak, gelinliğin altına alınan şeyin önemi nerde burda :)
ben daha almadım ona göre alalım :)

Ben yorum yaptim saniyordum ama atlamisim sanirim tatlim bence cok hos ben kose takimlarini seviyorum cok yer kaplamiyorlar rengide super bence benimki yesile zor evet dedi illa kahverengi olsun dedi ama ben kazandim
yastiklarin cogu siyah olmasi biraz koyu olmus istersen aralarina beyaz kilif alip gecirebilirsin bazilarina canlilikta verir tatlim

Son düzenleme:

Ben o kismi hic dusunmedim canim zaten ben alali 1 sene oldu resmen :) namazdan sonra tekrar gelinligi giyelim bence

teşekkür ederim canımmm o yastıkların hepsini kulanmıycam canım zaten bir sürü yastık getirmişler. o yüzden koyu kalıyor dediğin gibi bende kılıf düşündüm bazıları ise biz alırız yastıklarını deyip göz koydular :) o odada siyah beyaz ve kırmızı kombin yapıcam zaten halıda beyazlı olacak bakalım nasıl olacak

Nisanlim eski evi teslim etmis ev sahiplerine yasli cift kapiciya birakti eskileri ise yarayani alsin digerlerini satsin diye cokmmemnundular onlardan. Ev sahibi kadin niye biraktinizdiyince nisanlim istemedi demis kadin israf demis dedim tabii kendi kizi yeni evlense o esyalari kullanirdi ya da oglu evleniyor olsa gelin kabul ederdi sanki bulasik makineni aldim zaten 8 yillikti ama isimi gorecekti sen misin boyle diyen eskilerden kabul ettiklerimin bir bir yenisininalip muhtarliga verecegim dedim

Veee mutfak lavabasu yapilmis legenle su dokup denemis bir de saglam mi diye:))) gel makineyi calistir diyor:) bulasik makinesi de ayni yere bagli diye elimiz kolumuz baglandiydi:)))

Ayy bence cok guzel bende acik renk seviyorum mobilyada tatlim mutlulukla huzurla aşkla kullan canim :)

Teşekkür ederim canım :) inşallah hepimiz için. yatak odasını hala almayanlar varsa deri başlık tercih etmesinler ben de etmedim. deri başlık kullanışlı olmuyormuş kulağınıza küpe olsun

Ben o kismi hic dusunmedim canim zaten ben alali 1 sene oldu resmen :) namazdan sonra tekrar gelinligi giyelim bence

Ben düşündüm hani filmlerde hep oluyor ya erkek gelinliğini çıkarıyor kızı soyuyor falan :)
diyorum ki ya bunlar ne ara namaz kıldı :)
düğünden yorgun argın dön ojelerini çıkar, abdest al, namaz kıl ,sonra gelinliği tekrar giy :) bu zor iş bence
yada gelinliğin altına birşey giycez üstüne de öyle ondan sonra namaz kılcaz:) gerçi gelinlikle abdest almak zor olacak ama işin içinden çıkamadım başka fikri olan varsa söylesin

Merhabalar tazecik gelin adayları :) az kaldı mutlu sona kavuşmaya da ben çok kararsız olduğum için hep "acabaa" lar dolu kafamda şu takımların hepsi çok içime sindi tam aradığım özellikte güzellikte hepsi amaaa "ya pişman olursam" "ya sonradan sıkılırsam" diye kafayı yemek üzereyim :18: bi de siz bakın nasıllar sizce?

1) yatak odanı beğendim yalnız başlığı deriyse onu eledim :)
2) çiçekli koltuk takımların çok tatlı fakat açılmıyor galiba (genelde yatak olmayan koltuk alanlar pişman oluyor. evine misafir geldiğinde yatıracak yer bulamazsın )
3) köşem takımın güzel ama o da salon gibi biraz renkli olabilir çok tatlı köşemler var
bu benim fikrim canım en önemlisi senin ne istediğin yalnız yatak olan koltuk durumunu düşün istersen
4)yalnız masan sandalyen süper :)

Son düzenleme:
Buda benim salon takımımın koltukları çok beğenerek aldım :) yalnız ünitesi ve ortadaki sehpa yok sadece koltuk takımını aldım kumaşı çok güzel, yerden yüksek olması avantajlı temizlik açısından, hem açılıyor yatak oluyor hemde bazalı içine birşeyler koyulabiliyor. bunun berjerleri çok rahat ve çok hoşuma gitti

Son düzenleme:

Bence yastiklari verme cok mu kotuyum ne halin beyaz ise beyaz kilif al yastiklarin bir kismi da beyaz olsun

Filmde namaz kismini gostermedikleri icin kafa karisiyor:)
Ya birde benim merak ettigim bisey var biraz komik ama ya simdi foto cekimi dugundu derken resmen yaklasik 12 saat gelinlik uzerimde olacak ee peki tuvalet ihtiyaci olursa ne olacak
Ya ben ne gelin gorsem aklima hep bu geliyor heyecandan tuvaleti gelirse ne yapacak diye cok komik ama takilmis aklima

Ne yapsın tuvalete gidiyor :)
ama yanında biri olmalı mutlaka yardım etmek için kimisi sık sık gider kimisi bir kere gider o sıkıntı değil ya

Bence yastiklari verme cok mu kotuyum ne halin beyaz ise beyaz kilif al yastiklarin bir kismi da beyaz olsun

bende verme taraftarı değilim :) ama göz koydular bilmiyorum bir daha konusu açılmadı henüz. yastık bu mutlaka kullanılır balkonda bile kullanabilirim yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…