- 5 Mayıs 2014
- 446
- 7
- 38
- 36
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #3.701
Valla ben olsam meraktan catlardim evi ben görmeden halletselerdi.ayrica ev eşyalarını Gorumcelerin begense de begenmese ne farkeder ki senin içine sinmesi önemli. Akilli nişanlım da her aldığımız eşyayı hemen ablalarina yolluyo. Hepsi de maşallah açık sözlü ve tarzlarımiz farkli:) ablamlar beğenmedi diyo bende banane bende onlarin koltuklarıni beğenmiyorum diyorum konu kapanıyo:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar gece sohbetlerine uzak kalıyorum çünkü şimdi siz uyurken ben yollarda işe gidiyorum :)))
Uyumayanlara vardır herhalde :))
Perde konusunda bende 1 adım bile atamadım sanırım nişanlımım eski perdelerini bir süre kullanacam...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın tatlim allah kolaylik versin:) eger perdeler taze ise uyuyor ise kullan tatlim mesela bendeniz anacigumun taze perdelerini kaptim bu tasinma isi bana cokk yaradi
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...
zaten yeterince borça girdik aslında doğru söyluyorsun perde konusunda çok kararsız kaldım
kızçelerimm günaydınnn :) bende işe geldim şimdi canım hiç calışmak istemiyor bugün
perdeleri bnde halledemedim daha onu bırak evin boyası bitmedi. cok sinirliyim o konuda bi pazar günü badanaya kalkısıldı snra yok. ev kapalı daha gidemedim bakmaya elektirgi baglatmadıgı için. valla sinir basıyo bazen. perdeleride tül uzeri 2 yana fon düşünüyorum. evin camları cok büyük birde panjuru oldugu için cok kalın yapasım yok. birde cart diye cıkarıp yıkamam lazım
zaten yeterince borça girdik aslında doğru söyluyorsun perde konusunda çok kararsız kaldım
günaydın şekerimm ay benim evinde boyası bitmedi tavan bitmiş şimdi duvarlara astar boya sürmüş sanırım bu akşam ya da yarın duvarlar boyanır tek başına boyuyo tatlım benim işten çıkıp iftarını yapıp eve gidiyo onada üzülüyorum ama kendi kaşındı ben boyicam evime usta giremez dedi15 ağustosta eşyalar gelicek ozamana kadar temizliğinde bitmesi lazım perde konusunda bendede hiç bişey yok henüz bende fonlu yapıcam onun dışında üsttede sarkıtlar oluyo ya bide onları yıkamakla uğraşamam
canım perde konusunda içine ne siniyosa onu yap şuan evdekiler iyiyse kullan ama illa almak istiyosanda içinde kalıcaksa al
günaydın şekerimm ay benim evinde boyası bitmedi tavan bitmiş şimdi duvarlara astar boya sürmüş sanırım bu akşam ya da yarın duvarlar boyanır tek başına boyuyo tatlım benim işten çıkıp iftarını yapıp eve gidiyo onada üzülüyorum ama kendi kaşındı ben boyicam evime usta giremez dedi15 ağustosta eşyalar gelicek ozamana kadar temizliğinde bitmesi lazım perde konusunda bendede hiç bişey yok henüz bende fonlu yapıcam onun dışında üsttede sarkıtlar oluyo ya bide onları yıkamakla uğraşamam
günaydın kızlar
Sizin tek perdelerinizi bayram sonrasına kalmış ne güzel :/ Benim daha ev yok eşya yok offffffff offffffff
merak etme canım ya hayırlısıyla seninkide biter hepsi 1 hafta içinde yapılacka şeyler takma kafana :) valla kendını yırtanda kuruyo yuvayı sakin sakin duran da
bende sakin duramıyorum işte ne yazık ki :/
günaydın kızlar
Sizin tek perdelerinizi bayram sonrasına kalmış ne güzel :/ Benim daha ev yok eşya yok offffffff offffffff
peki hazırlıkları bu kadar bekletme nedeniniz ne aileler mı istemiyor erken falan mı diyorlar yoksa nişanlından dolayı mı ? :2:
peki hazırlıkları bu kadar bekletme nedeniniz ne aileler mı istemiyor erken falan mı diyorlar yoksa nişanlından dolayı mı ? :2:
1. ramazan 2. ramazandan hemen sonra düğün var hemde 3 gün süren3. maddi bizde sıkıntı var.. şimdi gitsek onlar hazır ama gidemiyoruz işte bide hiç bişey yetmiyo gibi annem hastalandı :/
mesela bizimkinin ailesinin uyuşuklugundan
birazda nakit parayla alakalı tatlım. o yuzden beklendi bizde.demekki her aile bir olmuyor bizim 3 ay olmadan nişanlanalı herşey alındı ufak tefek bazı şeyler hariç
birazda nakit parayla alakalı tatlım. o yuzden beklendi bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?