2014 eylül gelinleri de buraya:))

hehe yok benim icinde begenip begenmemeleri onemli degil sadece ne dediler merak ettim tatlim :) ev ne yazikki ben gormeden tutuldu ama olsun icine girecekleri ben bileyim yeter

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...

Günaydın tatlim allah kolaylik versin:) eger perdeler taze ise uyuyor ise kullan tatlim mesela bendeniz anacigumun taze perdelerini kaptim bu tasinma isi bana cokk yaradi

zaten yeterince borça girdik aslında doğru söyluyorsun perde konusunda çok kararsız kaldım

zaten yeterince borça girdik aslında doğru söyluyorsun perde konusunda çok kararsız kaldım

sonra degistirirsin tatlim eger taze ise evinede uyuyorsa bosver tak gitsin

kızçelerimm günaydınnn :) bende işe geldim şimdi canım hiç calışmak istemiyor bugün
perdeleri bnde halledemedim daha onu bırak evin boyası bitmedi. cok sinirliyim o konuda bi pazar günü badanaya kalkısıldı snra yok. ev kapalı daha gidemedim bakmaya elektirgi baglatmadıgı için. valla sinir basıyo bazen. perdeleride tül uzeri 2 yana fon düşünüyorum. evin camları cok büyük birde panjuru oldugu için cok kalın yapasım yok. birde cart diye cıkarıp yıkamam lazım

günaydın şekerimm ay benim evinde boyası bitmedi tavan bitmiş şimdi duvarlara astar boya sürmüş sanırım bu akşam ya da yarın duvarlar boyanır tek başına boyuyo tatlım benim işten çıkıp iftarını yapıp eve gidiyo onada üzülüyorum ama kendi kaşındı ben boyicam evime usta giremez dedi 15 ağustosta eşyalar gelicek ozamana kadar temizliğinde bitmesi lazım perde konusunda bendede hiç bişey yok henüz bende fonlu yapıcam onun dışında üsttede sarkıtlar oluyo ya bide onları yıkamakla uğraşamam

canım perde konusunda içine ne siniyosa onu yap şuan evdekiler iyiyse kullan ama illa almak istiyosanda içinde kalıcaksa al

diyorum kı bir perdeci bulup eve getireyim bakayım ne kadar tutacak ona göre karar verecem artık

elektrigimiz olsa kesşke bizde aksam gidicezde daha baglanmadıı=)) benimkide aynen öyle soyledi kestirmeleri iyi yapamazsa döverim o boyacıyı dedi benim esyalar 20 sinde gelicek son hafta içinde kayınvalidemler kadın tutcaz biz ufak yardımlar yaparız dedi diye rahatım biraz daha. kadın temizlesinde arkadasından ben bidaha gecerim aynen canım yıkanıp asılan utu istemeyen olunca harika oluyorkullanımı

günaydın kızlar
Sizin tek perdelerinizi bayram sonrasına kalmış ne güzel :/ Benim daha ev yok eşya yok offffffff offffffff

merhaba kızlar maşaAllah hazırlıklar son hız devam ediyor anladıgım kadarıyla ya kızlar bu arada bişey soracağım aranızda eskişehir anadolu üniversitesi ilahiyat fakultesi hakkında bilgisi olan var mı derslerin zorluğu falan nasıl ? :26:

günaydın kızlar
Sizin tek perdelerinizi bayram sonrasına kalmış ne güzel :/ Benim daha ev yok eşya yok offffffff offffffff

merak etme canım ya hayırlısıyla seninkide biter hepsi 1 hafta içinde yapılacka şeyler takma kafana :) valla kendını yırtanda kuruyo yuvayı sakin sakin duran da

peki hazırlıkları bu kadar bekletme nedeniniz ne aileler mı istemiyor erken falan mı diyorlar yoksa nişanlından dolayı mı ? :2:

1. ramazan 2. ramazandan hemen sonra düğün var hemde 3 gün süren 3. maddi bizde sıkıntı var.. şimdi gitsek onlar hazır ama gidemiyoruz işte bide hiç bişey yetmiyo gibi annem hastalandı :/

1. ramazan 2. ramazandan hemen sonra düğün var hemde 3 gün süren 3. maddi bizde sıkıntı var.. şimdi gitsek onlar hazır ama gidemiyoruz işte bide hiç bişey yetmiyo gibi annem hastalandı :/

anlıyorum canım geçmiş olsun canım üzülme herşey hallolur inşAllah benim nişanlımların durumuda iyi değilde ama hayırlı işte Rabbim yardımcı oluyor ben buna inanıyorum cok şükür şuan mutfak masamız ve süpürgemiz hariç herşey hazır onlarda hallolur inşAllah
sende sıkma canını dua et inşAllah Rabbim bir çıkış kapısı açar.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…