2014 eylül gelinleri de buraya:))

ins yaparlar tatlim üzme canini

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...

ins yaparlar tatlim üzme canini

bana üzülecek konu bitmiyor be kuzum.. o halloldu şimdi perde kavgası yapıyoruz benim adamlan.. ben stor diyorum o güneşlik diyor.. kazanan o malesef... sevmiyormuşmuş tır tır tır perde.. güneşliği sıyırcakmış kafasına göre.. azcıkta maddi durum tabi.. o yüzden ses çıkartamıyorum zaten :s

korunma konusunda sifir bilgi allah sonumu hayir etsin:) kaplumbağalarin hayirli olsun tatlim:)
saol tatlim evet basliyor hayirlisiyla:)
ya ne yapacaktim kadindaki fizigi görsen bi kendimi aynada görmek bile istemiyorum o derece yani
yok babaannem herseyden haberim olsun istiyor bana sorun bana gosterin ben dersem olsunlarda :)
bu arada evimizi tutmuslar :) saolsun babaannem onada karisti evimin planini yapti ya :)

hallettiginize sevindim canim:)

sadece salon icin dusunebilirsin tatlim ben oyle dusunuyorum canim daha uygun olur her odadan ise :)

Son düzenleme:
hallettiginize sevindim canim:)

sadece salon icin dusunebilirsin tatlim ben oyle dusunuyorum canim daha uygun olur her odadan ise :)

ya ben salondan geçtim sadece yatak odasına istiyorum oda hani dışardan içeri içerden dışarı ışık süzmesin diye hemde rahat hareket edebilmek için normal güneşlikler arkasında durulduğunda direk gölge perdede belli akşam ışık yanarken storlara dışardan bakınca evde kimse yok gibi görünüyo evin ışığı yanıyomu o bile gözükmüyo hiç o yüzden istiyorum hani.. bide yatak odası perdelerini ben yaptırıyorum ona ödetmicemde yani genede yok diyor.. sevmiyorum diyor başka bişey demiyor.. mutfağa çaktırmadan zebrayı yaptırıyorum ama oh olsun...

canim ya :) bizimki simdilik birsey demedi bu konuda bilmiyorum :)

Camlar surgulu olmayinca stor perde sknti oluyo kizlar. Yaz aylarinda ister istemez cam aciyoruz mecbur storu cekmek gerekiyor annemlerin evinden biliyorum. Ben de salonla oturma odasina yaptirdim camlar surgulu olmasaydi oturma odasina yaptirmicaktim.
Ama yatak odasina dedigin perde cok iyi oluyo :) hele benim gibi isikta uyuyamiyosan ooh mis sabah oldugunu anlamiyosun :)

:) canım benim bak eşyaların gelsin yerleşsin o zaman noksanlar daha çok meydana çıkıyor şükürler olsun büyük çoğu bitti artık ama hala perdem ve mutfak masam yok..
ve çeyiz için almam gereken çamasırlarım var onları halledecem bu hafta
günlerim çok yogun geçıyor bide evde bayram temizliği yapıyoruz
solaryuma gidiyorum

sağol canım iyi olur biz iskenderundan bakmayı düşünüyüoruz.. ev konusu bizim karışık bayramdan sonra bakcazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…