- 5 Mayıs 2014
- 446
- 7
- 38
- 36
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #3.661
gösterdim farkı bahaneler bahaneler...
naptım kuzum biliyomusun sabahın köründe gittik dükkana kayınvalidem görümcem kayınpederim dikildik karşılarına buyken bu olmuş dedik bu kadar çok takılma diyo bana dedim ben takılırım ben bunu beğendim bunu değil dedim renk işini dediki burdaki gelinlik teşhir olduğundan giy çıkar sarardı o yüzden renk farkı var dedi hakkaten oraya gidince fotoğraftaki kadar farketmedi renkler.. o dantel işide varsa aynını geçircekler yoksada istemediğimi söyledim onu değişiği olcaksa beğenmek üzere haber bekliyorum.. umarım aynısını yaparlar çünkü çok hoşuma gitti o desenler benim.. sakinliğimi korudum yinede çokta üzerlerine gitmedim kayınvalidemin yanında çirkinleşemedim daha doğrusu yoksa terör estirecektim mağazaya girerken burnumdan ateş çıkıyordu elim ayağım titriyordu resmen..umarım bu defa adam akıllı iş yaparlar..
ins yaparlar tatlim üzme canini
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...
Kizlar gecen gece tam okudum okudum alintilar yaptim ki modemden uzaklaşmak zorunda kaldim o sirada gitti hepsi, konular dr kontrolu hap vb di sanirim kizlar yazmis epeyce, kesinlikle en az 1 ay gecmesi gerekiyor diye biliyorum ben de hapinnetkin koruma saglamasi icin ama ben 2 aydan once guvenemem sanirim ek yontem sart. Yabanci madde, lastik mastik demeyin dedirtmeyin de erkeklere kendini bilen bir erkek boyle sacma sekilde konusmaz sadece su olanilir kendisi de bilgisizlikten ve kulak5an dolma bilgilerle hareket ediyordur yillarca bu sekilde korunana evliler taniyorum. Biraz arastirmakta fayda var turkiyede maalesef her sey tabu hicbir konusulmasin, ogrenilmesin kulaktan dolma bilgilerle olan hep kadinlara oluyor nedense farkindaysaniz.:)))
Balayı icin deniz ayakkabisi aldim bu aksam))) sart diyorlar gidecegimiz yer icin dusunuyordum nerden bulacagim diye carrefourdakiler rahat gelmemisti hehe listeden bir cizik gitti bir de vanilya kokulu minik mumlar ve buzdolabi ustune magnet yavru kaplumbağalar aldim:)))
Arcelikten buzdolabi, midi firin, camasir makinesi, aspirator
Boschtan da set ustu ocak aldik, nirde bulasik makinesi zaten vardi bosch.
29 tl miii donunce ilk is bikini avina cikacagim, balayi icin almistim bu yaz basi onu test ettim, ama sonraki yil icin hep sezon sonu yedeklerim:)))
Haha koptummm, ters koymak supermis:))) bu arada gozun aydin canim, kosturmaca tam gaz baasliyor senin de artik:))
Ben tatile kactim, nisanlima bir haller oldu,mutfaga 2 dolap alinacakti ocak ve firin altina 2 aydir onlari aldi, igdas basvurusu yapildi gelip baglamadilardi sabah 3 sey istemislermhepsini halletmis bir gun de ocaagi bile alip hetirmis eve sagligindan suphe ettim bir an, sanirim benim ortadan yok olmam lazimnisanlimin boyle olmasi icin
Donunce scanner ve fotokopili yazici, epilator, tv sehpasi ve tabii ki catal kasik takimi oncelikle halledilmdsi gerekenler e tabii bir de nikah basvurusu gerektiğini hatirlariznumarim
Simdi dugun safaklarimbasliyor desene
Tugceeee sakin oll bak eve sigamayacaksin ceyizin dah alinacak nesi kaldii:)))
Ney ney neyyy, yanlis anlamisimdir umarim diye tekrR okudum:) bir an nisanlin geldi de her seyden haberim olsun diyor sanmistim:))
Allah kolaylik versin:)
bana üzülecek konu bitmiyor be kuzum.. o halloldu şimdi perde kavgası yapıyoruz benim adamlan.. ben stor diyorum o güneşlik diyor.. kazanan o malesef...sevmiyormuşmuş tır tır tır perde.. güneşliği sıyırcakmış kafasına göre.. azcıkta maddi durum tabi.. o yüzden ses çıkartamıyorum zaten :s
hallettiginize sevindim canim:)
sadece salon icin dusunebilirsin tatlim ben oyle dusunuyorum canim daha uygun olur her odadan ise :)
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...
ya ben salondan geçtim sadece yatak odasına istiyorum oda hani dışardan içeri içerden dışarı ışık süzmesin diye hemde rahat hareket edebilmek için normal güneşlikler arkasında durulduğunda direk gölge perdede belli akşam ışık yanarken storlara dışardan bakınca evde kimse yok gibi görünüyo evin ışığı yanıyomu o bile gözükmüyo hiç o yüzden istiyorum hani.. bide yatak odası perdelerini ben yaptırıyorum ona ödetmicemde yani genede yok diyor.. sevmiyorum diyor başka bişey demiyor.. mutfağa çaktırmadan zebrayı yaptırıyorum ama oh olsun...
ya ben salondan geçtim sadece yatak odasına istiyorum oda hani dışardan içeri içerden dışarı ışık süzmesin diye hemde rahat hareket edebilmek için normal güneşlikler arkasında durulduğunda direk gölge perdede belli akşam ışık yanarken storlara dışardan bakınca evde kimse yok gibi görünüyo evin ışığı yanıyomu o bile gözükmüyo hiç o yüzden istiyorum hani.. bide yatak odası perdelerini ben yaptırıyorum ona ödetmicemde yani genede yok diyor.. sevmiyorum diyor başka bişey demiyor.. mutfağa çaktırmadan zebrayı yaptırıyorum ama oh olsun...
Kizlar gecen gece tam okudum okudum alintilar yaptim ki modemden uzaklaşmak zorunda kaldim o sirada gitti hepsi, konular dr kontrolu hap vb di sanirim kizlar yazmis epeyce, kesinlikle en az 1 ay gecmesi gerekiyor diye biliyorum ben de hapinnetkin koruma saglamasi icin ama ben 2 aydan once guvenemem sanirim ek yontem sart. Yabanci madde, lastik mastik demeyin dedirtmeyin de erkeklere kendini bilen bir erkek boyle sacma sekilde konusmaz sadece su olanilir kendisi de bilgisizlikten ve kulak5an dolma bilgilerle hareket ediyordur yillarca bu sekilde korunana evliler taniyorum. Biraz arastirmakta fayda var turkiyede maalesef her sey tabu hicbir konusulmasin, ogrenilmesin kulaktan dolma bilgilerle olan hep kadinlara oluyor nedense farkindaysaniz.:)))
Balayı icin deniz ayakkabisi aldim bu aksam))) sart diyorlar gidecegimiz yer icin dusunuyordum nerden bulacagim diye carrefourdakiler rahat gelmemisti hehe listeden bir cizik gitti bir de vanilya kokulu minik mumlar ve buzdolabi ustune magnet yavru kaplumbağalar aldim:)))
Arcelikten buzdolabi, midi firin, camasir makinesi, aspirator
Boschtan da set ustu ocak aldik, nirde bulasik makinesi zaten vardi bosch.
29 tl miii donunce ilk is bikini avina cikacagim, balayi icin almistim bu yaz basi onu test ettim, ama sonraki yil icin hep sezon sonu yedeklerim:)))
Haha koptummm, ters koymak supermis:))) bu arada gozun aydin canim, kosturmaca tam gaz baasliyor senin de artik:))
Ben tatile kactim, nisanlima bir haller oldu,mutfaga 2 dolap alinacakti ocak ve firin altina 2 aydir onlari aldi, igdas basvurusu yapildi gelip baglamadilardi sabah 3 sey istemislermhepsini halletmis bir gun de ocaagi bile alip hetirmis eve sagligindan suphe ettim bir an, sanirim benim ortadan yok olmam lazimnisanlimin boyle olmasi icin
Donunce scanner ve fotokopili yazici, epilator, tv sehpasi ve tabii ki catal kasik takimi oncelikle halledilmdsi gerekenler e tabii bir de nikah basvurusu gerektiğini hatirlariznumarim
Simdi dugun safaklarimbasliyor desene
Tugceeee sakin oll bak eve sigamayacaksin ceyizin dah alinacak nesi kaldii:)))
Ney ney neyyy, yanlis anlamisimdir umarim diye tekrR okudum:) bir an nisanlin geldi de her seyden haberim olsun diyor sanmistim:))
Allah kolaylik versin:)
Eylül ayının güzel gelincikleri kadir geceniz mübarek olsun
Eylül ayının güzel gelincikleri kadir geceniz mübarek olsun
Senin de kandilin mübarek, duaların kabul olsun canım:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım canım kışın mı daha çok yogunluk oluyor
Valla piyasayi ceviren dugunlermis yani ne para harcadik su dugun icin :)
kimse yok mu hatunlar nerdesiniz
aynen bende öyle ama çok güzel bir hafta sonu geçirdimhala aklım hafta sonunda
burdayım tatlım koşturmaca sürüyo nolsun:) siz neler yapıyonuz bakalım
neler yaptın tatlım bakım hafta sonuu=))
Evet canm. Iki dugunu olacak gelin adaylarindan hatirliorm seni :) benm kayinpeder ev verdi Allah razi olsun onu yaptik. Orasi cok sicak oluyor diye de mayista bitirdik biz yerlestirme isini. Mobilya falan da alirken konusuruz yine senle canm nerelere bakcagini soylerm azcik tecrubeli oldugumdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?