- 5 Mayıs 2014
- 446
- 7
- 38
- 36
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #3.621
walla kışın 3.5 ay resmen para almadan calıştım iflas etti sonra devroldum aynı firmada patronum degişti sadece onlarda bnu dediler ama eger geri dönersem agır sartlarla donus tapıcam artık kabul etmezlerse de bnm gibi birini yetiştirmek için 11 ay ugrasırlar :) oh olur ondan sonra. walla isilik oldum gözlerimden sinir stresten yaa
kızçelerimm napıyonuzz. dün gece uyumusum sabahta uyuyakalmışım öğrencim benden önce gelip derse girmiş.sabah bi bakayım gözlerimib kenarları isil isil olmuş neyden oldugunu bilemedim ama stresten sanırım birde 20 lik diş agrısıyla ugrasıyorum 3 gündür. birde tam düğün öncesi 1.5 ay parasız izne cık dediler dün ona canım sıkıldı. tam düğün öncesi para lazım insanları düşünmüyolar hiç özel sektör işte
Senin liste baya kalabalikms kolay gelsin:) :) mutfak eşyalarımi fazla fazla ve baya ozenerek aldım, yatak odasini yaptiriyorum ölçü tutmadi , ki bu bana ek masraf cikartti, ankastre bulasik mak. Ve mikrodalga alicam, elektrikli küçük ev aletlerinin tamamını ben alicam bnce yeter zaten çalışmıyorum yeni mezun oldum hepsini ailem karşılıyo , , diğerlerini de nisanlimin ailesi alicak sonucta nisanlim da destek oluyo babasına. Benim babam napsin tek başına yüklendi herseyi:/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizimde basliyor yaa ve evin her odasinin bir duvari boydan boya cam yok boyle bir iskence:)
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 46 gün kaldı...
Kizlar sonunda kina gecesi için organizasyon şirketiyle anlaştım.aylardir hayalimdi ailemi anca ikna edebildimmm:)
parasız izin mı cok kötu olmuş ya
Ben de biraz once bi organizasyon sirketini aradim kina icin sadece kina kizlarindan istiorm diye 3 tane kiza 800tl fiyat verdiler
Zaten dugunle olcagi icin masa suslemesine falan ayri para verdik, hediyeliklerim ve kina malzemelerimi de aldim. Biraz canlandirirlar ortami diye dusundum ama cok para ya
çok güzel canım biraz maddiyatlı birşey olunca aileyi ikna etmek gerekiyor haklısın ben kendim çalışıyorum bırak kına gecesi için şirketle görusmeyi hala çeyiz noksanlarımı tamamlayamıyorum
Sadece kizlara 800 çok istemişler. Ekonomik paketler var 1000tl icinde kiz dahil bir sürü şey oluyoBen de biraz once bi organizasyon sirketini aradim kina icin sadece kina kizlarindan istiorm diye 3 tane kiza 800tl fiyat verdiler
Zaten dugunle olcagi icin masa suslemesine falan ayri para verdik, hediyeliklerim ve kina malzemelerimi de aldim. Biraz canlandirirlar ortami diye dusundum ama cok para ya
Sadece kizlara 800 çok istemişler. Ekonomik paketler var 1000tl icinde kiz dahil bir sürü şey oluyo
oyy gercekten cokmuş tatlım ama içine sinen olsun gönlünce olsun canımm
canım bide ben iş çıkışı gidip yapıyorum temizliğimi benım halimı düşün evde olmam saat 8 oluyor
Ya tek bu olsa hic acimam ama bussuru sey yapildi o dugun organizasyonu icin 3000tl vericez ustune bi de 800tl daha veremem. Dugunle birlikte olmasaydi kina direk organizasyon sirketine yaptirirdim 1000tlye en alasini ama cok maliyetli oluyor
Arkadaslarimi ayarlicam artik beraber bi organizasyon yapicaz :)
Kizlar sonunda kina gecesi için organizasyon şirketiyle anlaştım.aylardir hayalimdi ailemi anca ikna edebildimmm:)
Ya aynen canm bi yer var netten baktm ekonomik pakete 700 diyo ama istanbulda istearastiricam bi kac yer daha bulamazsam artk arkadaslarimi organize edicem :)
saol canim benim :) iyi yapmissin ben balayina daha gelemedim sadece elbisede alalim sana dedi benimki:) emin ol normaldede güzel duruyordur da bize öyle geliyor:)
Ben iken Biz olmaya 46 gün kaldı...
evet tatlım ama vardr bi hayır düğün işleriyle ilgilenirim artık yetişemiyodum cünkü hem iş hem evlilik cok zor gidiyodu bakalım hayırlısı
canim ya allah güç kuvvet versin hemencecik bitiresin ins
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?