- 7 Nisan 2014
- 596
- 17
- 38
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #3.601
kendimi çok yorgunum hissedıyorum.bayram temizliği başladı evde işden çıkıp akşam temizlik yapacam bu hafta full.bayramda tatili gitmek istıyorum ama nişanlılığımızda ilk bayram ayıp olur mu diye düşünüyorum annem ayıp olur diyor babamda tatile gidelım diyor çok kararsız kaldım
kendimi çok yorgunum hissedıyorum.bayram temizliği başladı evde işden çıkıp akşam temizlik yapacam bu hafta full.bayramda tatili gitmek istıyorum ama nişanlılığımızda ilk bayram ayıp olur mu diye düşünüyorum annem ayıp olur diyor babamda tatile gidelım diyor çok kararsız kaldım
Aslnda ilk bayram olmasaydi git derdim ama beklerler simdi senin gitmeni bence canim cok bunaldin ama buda kafa karistrsn bi konu oluyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlim ben de gidicem tatile bence ayip olmaz cunku ailenle bekar olarak gecircegin son tatilin olucak nisanlin ve ailesi anlayisla karsilayabilirler.
Bu arada kolay gelsin :)
nişanlım hiç anlayışla karşılamıyor o beni burada gezdirirmiş hiç istemıyor tatile gitmemi
sagol canım benim bayram temizliği zorluyor beni valla
Hmm anladim canm ne guzel beraber gezersiniz iste ben 1.5 aydir gormuyorum nisanlimi bi daha dugunden 1 hafta once falan gelir yanima o zaman gorurum :) istanbulda yasiyodun bi gun alir denize de goturur seni kafan rahatlar biraz.
1,5 aydır görmuyorsun yani dahada 1 aydan fazla var görmene kıyamam canım sana biz sadece hafta sonları birlikteyiz o bile bana zor gecıyor gün sayıyorum
Sorma canm okul bittiginden beri boyle hasret ceker oldum :) ama evlenince 30kmden fazla uzaklastirmam seni yanimdan diyorum :):) Allah boyle ayriliklar versin canm insallah kavusucaz az kaldi :)
kizlar baharat takimim bitmis yarin kargolanacakmis nasil olmus :)
Eki Görüntüle 1197173
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 46 gün kaldı...
Ufff nolucak boyle :) benim 13 eylul dugun:) 9 eylul kına :) bugun ayarladım kınayı da :) Allah'tan otelde kalicaz ilk gece diğer gun de balayi:) yoksa yaticak yatağımız olmicak bu gidişle :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahahah canımm süpersin cok güldüm yaaacok sevimlisin hakkaten :) ama gerçekten cok tatlı olmuş baharatlıklarıınn gülerek kullan canm benim :):) ben de smdi balayında giyecegim mayo ve bikinilerle uğraşıyorum 2 saattir, daha mobilyam bile tam değil bugn gecelik ve çamaşır takımları aldım da, toparlayıcı dantel sütyenlerle vücudum gerçekten güZel duruyor sanki bi mutlu oldm bugn :)
Cok tatlilaaaaar :) gule gule kullan canim
tatlım süper olmuşş iyi günlerinde olsun canımm=)))
kızçelerimm napıyonuzz. dün gece uyumusum sabahta uyuyakalmışım öğrencim benden önce gelip derse girmiş.sabah bi bakayım gözlerimib kenarları isil isil olmuş neyden oldugunu bilemedim ama stresten sanırım birde 20 lik diş agrısıyla ugrasıyorum 3 gündür. birde tam düğün öncesi 1.5 ay parasız izne cık dediler dün ona canım sıkıldı. tam düğün öncesi para lazım insanları düşünmüyolar hiç özel sektör işte
canim ya dis sikinti benimde kendiliginden cikmis korkuyorum nasil düşecek diyeustelik göz disimde de agri var gargara ile erteliyorum agriyi ne yapacagim bilmiyorum
ne ara bu kadar kötü oldu bu patronlar para göz oldular insanlikta mi kalmadi ya
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...
bencede... paramla paralarım onları.. hani ışıktanmı renk dedim ama yok aga resmen bu gelinlik beyaaaz.. baktıkça farkları dökülüyor resmen... yarın haberlerde cinnet geçiren gelin adayı haberini duyarsanız bilinki o gelin benimdir yani... çok vahşi duygular besliyorum şuan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?