• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

ben netten alacagim tatlim sadece rengine karar veremedim :)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 46 gün kaldı...

ben beyaz ve pembe istıyorum coğunluk pembe olsun hatta kurdele tülleri pembe olsun istiyorum :) baya anlattım buketimi
hangi siteden sipairiş vereceksin

ben bakıp hazır almak istıyorum hazır satan yerler arıyorum

Intagram üzerinden satış yapan güzel butikler var. Aklimda kalan 1-2 isim mahinev_buket , inciayrinti. Gelinlik buketi diye Etiketlerde arama yaparsan birçok butige de ulaşabilirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405950726331.jpg
    $1405950726331.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 30
Bende geçen ay hapa başladim ama o 7 günlük arayi vermeden leke gibi kanamam oldu.hapa basladigim gün de kesildi. Bakalim hesaplarima göre düğünden 2-3 gün önce bitmesi gerekiyor.insallah hesaplar tutar:)

ayy ins senin tutar:) normalde 30 gunde bi oluyordu zaten bizde biraz ona gore balayi plani yaptik ama o askerde iken ben stresten herhal sarkmaya basladi simdi 34 gunde oluyorum eger hap etkisini gosterir 30 gunde bir olursam tam dugun günü hastayim :D onun biraz daha beklemesi gerekiyormus demek ki :D:D

ben beyaz ve pembe istıyorum coğunluk pembe olsun hatta kurdele tülleri pembe olsun istiyorum :) baya anlattım buketimi
hangi siteden sipairiş vereceksin

instagram da gördüm siteleri de var gelinbuketlerim diye bak bi istersen oraya;) belime kusakta oradan almayi dusunuyorum son kisimlarda taslarla isimler yazili $1405951077436.jpg resim varmis aynen böyle ama emin degilim daha :)

ayy ins senin tutar:) normalde 30 gunde bi oluyordu zaten bizde biraz ona gore balayi plani yaptik ama o askerde iken ben stresten herhal sarkmaya basladi simdi 34 gunde oluyorum eger hap etkisini gosterir 30 gunde bir olursam tam dugun günü hastayim :D onun biraz daha beklemesi gerekiyormus demek ki :D:D

Hap sayesinde 21 günde bir olursun 30.gun yeni kutuya başladığın için kesilmis olur regln:) yani hap etkisini göstermeye başladığında düğün günü bitmis olabilir. İnşallah öyle olur canim strese girmezsin balayinda. Benim düğün sürecine basladiktan sonra duzen kalmadi 2-3 ayda bir oldum.dr gittim testler yapıldı stres kaynaklı dedi. Hapa o yzden basladm günüm hic belli değildi.

Intagram üzerinden satış yapan güzel butikler var. Aklimda kalan 1-2 isim mahinev_buket , inciayrinti. Gelinlik buketi diye Etiketlerde arama yaparsan birçok butige de ulaşabilirsin.

instagram da gördüm siteleri de var gelinbuketlerim diye bak bi istersen oraya;) belime kusakta oradan almayi dusunuyorum son kisimlarda taslarla isimler yazili Eki Görüntüle 1196735 resim varmis aynen böyle ama emin degilim daha :)

bende bakayım araştırayım kızlar görmeden alsak sıkıntı olmaz dimi güzel bişey gelir insallah

Hap sayesinde 21 günde bir olursun 30.gun yeni kutuya başladığın için kesilmis olur regln:) yani hap etkisini göstermeye başladığında düğün günü bitmis olabilir. İnşallah öyle olur canim strese girmezsin balayinda. Benim düğün sürecine basladiktan sonra duzen kalmadi 2-3 ayda bir oldum.dr gittim testler yapıldı stres kaynaklı dedi. Hapa o yzden basladm günüm hic belli değildi.

hmm benim yine sukurluk gec de olsam oluyorum bakalim ins tatlim ne yapalim fazla etki de yapamiyorsun :)

bende bakayım araştırayım kızlar görmeden alsak sıkıntı olmaz dimi güzel bişey gelir insallah

Ben online alışverişi cok kullanıyorum ceyizimin yarıdan fazlasını internetten aldım. Cok beğendiğin buket olursa tereddüt etme al bence baya :)

ins gelir tatlim ama konus bi iade var mi diye
ben Erzurum'dayim bu kadar güzel bulur muyum bilmiyorum acikcasi sanmıyorum da o yuzden netten alışveriş düşünüyorum tatlim :)

ins gelir tatlim ama konus bi iade var mi diye
ben Erzurum'dayim bu kadar güzel bulur muyum bilmiyorum acikcasi sanmıyorum da o yuzden netten alışveriş düşünüyorum tatlim :)

Bir çok site var ya o yüzden insan güvenemiyor bilemıyorsun kendimde yapmak istemıyorum pek beceremem çünkü diye

Kizlar davetiyemi sectim basima girdi bugun ama netten bakiyim buraya yukleyim dedim de biraz kotu gorundu gozume aslinda gercegini cok begendim :) fikirlerinizi alayiimm $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405951875.556043.jpg

Ee o zaman bu tereddüt niye:)

3 senedir yapıyorum bu işi :) ben gelin buketleri diye arattım netde çok pahalıya geliyor bir buket 100 tl filan geliyor maden 100 tl verecem degsin istıyorum birde kargoda zarar gören ürünler aklıma geldikçe :(

3 senedir yapıyorum bu işi :) ben gelin buketleri diye arattım netde çok pahalıya geliyor bir buket 100 tl filan geliyor maden 100 tl verecem degsin istıyorum birde kargoda zarar gören ürünler aklıma geldikçe :(

Haklısın baya ucuk fiyatlar. Ben karışık natural buket istediğim için kendim yaptim 38tl tuttu çiçekler. Ama daha satafatli tullu incili taşli buket istiyosan onu evde yapmak zor mecbur gidicek o para. :/

Haklısın baya ucuk fiyatlar. Ben karışık natural buket istediğim için kendim yaptim 38tl tuttu çiçekler. Ama daha satafatli tullu incili taşli buket istiyosan onu evde yapmak zor mecbur gidicek o para. :/

bakayım bende kızlar gelin buketi canımı sıkmaya başladı artık bulup almak istıyorum benım dış çekim 29 agustosda o yüzden buket konusunda acele ediyorum bayramda sonra gelinlikle ilgili sorunlarımın bitmesi lazım

Back