• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

indirim bitmedi mi acaba :S Bende aslında kendim yapmak istiyorum ama o gerçek gibi görünen ama yapma olan çiçeklerden nerden bulabilicem bi kaç çiçekçide yok birinde sadece mor vardı :/

İndirim bugün basladi bir hafta geçerli. İnternet sitesinden bakabilirsin canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar davetiye sözü olarak hayırlısı dedik cıktık yola ailelerimizi de aldık yanımıza..bu mutlu günümüzde siz sevdiklerimizi de bekliyoruz yanımaza diye düşünmüştüm ama farkettim ki cümle sonrları ikisinde de yanıma olunca uyumsuz oldu :(
acaba başka nasıl bi değişiklik yapabilirim cümlede ??
birde acaba hayırlısı dedik çıktık yola bu mutlu günümüzde siz sevdiklerimizi bekliyoruz yanımıza mı desek ki

Son düzenleme:
kızlar davetiye sözü olarak hayırlısı dedik cıktık yola ailelerimizi de aldık yanımıza..bu mutlu günümüzde siz sevdiklerimizi de bekliyoruz yanımaza diye düşünmüştüm ama farkettim ki cümle sonrları ikisinde de yanıma olunca uyumsuz oldu :(
acaba başka nasıl bi değişiklik yapabilirim cümlede ??
birde acaba hayırlısı dedik çıktık yola bu mutlu günümüzde siz sevdiklerimizi bekliyoruz yanımıza mı desek ki

hayırlısı dedik cıktık yola ailelerimizi de aldık ARKAMIZA.. bu mutlu günümüzde siz sevdiklerimizi de bekliyoruz yanımaza

Boyle dusundum ama :) ya da ciktik yola ailelerimizle de olabilir

kızlar Benim daha hiç bi büyük eşyam yok mobilyalar ne kadar zamanda teslim oluyor alanlar

Canim sen de sanrim dortyola gelin gidiyordun.
Rahat bi 3-4 haftayi buluyor teslimat.
Edit: Beyaz esyalar ellerinde varsa hemen teslim ediyorlar.

Son düzenleme:
hayırlısı dedik cıktık yola ailelerimizi de aldık ARKAMIZA.. bu mutlu günümüzde siz sevdiklerimizi de bekliyoruz yanımaza

Boyle dusundum ama :) ya da ciktik yola ailelerimizle de olabilir

evet canım bu olmuş cok çocuksu değil demi bu sözler klasik söz olsun istemedm ama

kızlar vallahi gene döktürmüşünüz yetişilmiyor hızınıza..

hışımla geldim vallahi bugün canım olabildiğine sıkkın gelinlikçiye gittim bugün gelinliğin boyunun uzun olduğunu söylemeye ama içimde bi sıkıntı var niyeyse gelinlik hiç içime sinmiyor önce baktığım nasıl hoşuma gitti buna bi türlü ısınamadım diyorum kendi kendime boyundan sanırım diyordum sonra eve gelince bi baktımki oda ne benim gelinliğin o etekteki dantellerini başka yapmışlar benim beğendiğim değil o yüzden gözüme kötü görünmüş şimdi paylaşıyorum hanımlar iki etek arası farkını

$Fotoðraf-1071 copy.webp$Fotoðraf-1079 copy.webp

ilki benim beğendiğim ikinci onların haltı.. :47: haksızmıyım köpürmekte sizce? renkte başka olmuş ayrıca yan yana durunca farkettim...

evet canım bu olmuş cok çocuksu değil demi bu sözler klasik söz olsun istemedm ama

ah bizde düşünüyoruz benim bitane düşündüğüm varda bakalım olucakmı o

Tuğçe&Umut
Masal gibi başlayan aşkımızın bir ömür boyu sürecek hikayesinde bize eşlik eder misiniz ?

VE YA

Tuğçe&Umut
Masal gibi başlayan aşklarının bir ömür boyu sürecek hikayesinde onlara eşlik eder misiniz?

ah bizde düşünüyoruz benim bitane düşündüğüm varda bakalım olucakmı o

Tuğçe&Umut
Masal gibi başlayan aşkımızın bir ömür boyu sürecek hikayesinde bize eşlik eder misiniz ?

VE YA

Tuğçe&Umut
Masal gibi başlayan aşklarının bir ömür boyu sürecek hikayesinde onlara eşlik eder misiniz?

canım sizin dilinizden olması daha güzel sanki bence 1.si daha güzel :)

hışımla geldim vallahi bugün canım olabildiğine sıkkın gelinlikçiye gittim bugün gelinliğin boyunun uzun olduğunu söylemeye ama içimde bi sıkıntı var niyeyse gelinlik hiç içime sinmiyor önce baktığım nasıl hoşuma gitti buna bi türlü ısınamadım diyorum kendi kendime boyundan sanırım diyordum sonra eve gelince bi baktımki oda ne benim gelinliğin o etekteki dantellerini başka yapmışlar benim beğendiğim değil o yüzden gözüme kötü görünmüş şimdi paylaşıyorum hanımlar iki etek arası farkını

Eki Görüntüle 1197114 Eki Görüntüle 1197113

ilki benim beğendiğim ikinci onların haltı.. :47: haksızmıyım köpürmekte sizce? renkte başka olmuş ayrıca yan yana durunca farkettim...

yani haklısın tabi ama o danteli söküp senin istediğini yapamıyolarmıymış bakıldığında kötü değil ama insanın içine sinenin olması daha başka bişeydir renk belki ışıktanda olabilir ama canım ee ne yapıcaksın peki

Eki Görüntüle 1197114 Eki Görüntüle 1197113

ah canım sorma yaa valla benim gelinlikcide uyuz etti beni begendiğim dantel topancıda bitmiş de falanmış filanmış bana başka dantel begen diyor ikini provama gidemedm dantel yüzünden hala..
ama bence ikinci fotodaki dantel de güzel sorun yapacak birsey yok gibi ama senin içine sinmesi önemli tabi.. akıllarına göre iş yapmazlar mı en cok da o deli ediyor ite insanı:47:

Back
X