• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

kızlar hepinize bir sorum var:) kız çeyizi olarak mutfak eşyaları ıvır zırvır alınıyo, yatak odası alınıyo, beyaz eşya olarak bişey aldınız mı? halı yada perde alınıyo mu? bunları hiç bilmiyorum ve nişanlımla da şunu siz alın bunu biz alalım diye konuşmadık. ben sadece beyaz eşya olarak bulaşık mak. ve mikrodalga almayı düşünüyorum ,halı ve perde olayına da hiç girmicem. sizce eksik mi yapıyorum?:18:

Bizde yatak odası mutfak ve banyo kıza ait. onlarda şöyle
yatak odasında erkeğinde yorganı falan oluyor tabi ama kız kendi çeyizini yapıyor yatak odası mobilyası halı ve perde dahil:)
mutfakta erkek sadece buz dolabını alıyor. halı perde kıza ait bulaşık makinesi fırın ocak hepsi kızın :)
banyo çamaşır makinesi kıza ait klozet takımı bornoz falan kıza ait erkeğinde havluları oluyor tabi. yani erkek tarafının annesne kalmış benim kayınvalide dantelli havlular yorgan yastık yapmış hep.

Erkek tarafından daha çok yani :) benimki baştan banyo yaptırmasa benim çeyiz daha pahalı yemin ederim :)

bende oyle yapayim diyecegim ama yoklar ya gormuyomki yuzlerini damatin babaannesi var diyorlar ee birde rahatsizliklari var gelmiyorlar anam onlar tam rahat :D allahtan ev arastiriyorlarmis bunu duydum sevindim :D

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 46 gün kaldı...

en sonunda tutusuyolar yetişmeyince son söz senin oluyo zaten
:D

BEN ONUN HESABINI ÇOK YAPTIM . Allahtan kendi kendine tarih değişti :)

canım geciktiriciler var onlardan kullanman lazım. Yalnız onlardan kullanırken doğum kontrol hapı kullanmaman lazımmış.
benim ablam düğününden önce doğum kontrol hapına başlamıştı hastalanmasın diye doktora gittiğinde doktor ona geciktiri kullanabilirsin ama doğum kontrol hapı kullandığın için sakıncası olur demişti.
Çünkü biri adet düzenliyor diğeri geciktiriyor kan pıhtılaşmasına sebep olurmuş eğer kontrol hapı kullanmayacaksan geciktirici için doktoruna danış derim

aynen tatlım geciktirici kullanmak gerekiyormus valla biz nikah tarihini alırken regl tarihime göre aldık oda ata ata bu tarihe geldi vallahi nasıl üzgünüm:D

Aynen öyle:) bende ailesinin önünde nisanlima sitem ediyorum yavaşsin yetismicek fln diye.halbuki agirdan alan ailesi .Tabi ben nisanlima soylenince hemen olur tabi sıkma canını aliriz yaparız siz tartismayin diyolalar:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı durum bizdede var nişanlıma bagıryorum annesi tmm sakin olun diyo ama kızım sana söylüyorum gelinim sen anla :D birde benimkinin ailesinde bı durum var . ben masa sandalye bakarken badana boya olurken onunda olsun istiyo kendine bakıyo anlamadım :D:D

Eki Görüntüle 1195942

Kızlar buğu bu mayoy aldım kotondan 29 liraya düşmüş hemen liyim dedim beğeniyodum bunu zaten pahalı diye almıyodum şansıma tek kalmış bitanede bikini aldımmı derdim bitti tabi bende bu kızki kadar muntazam durmuyo sinir oldum şimdi kıza :9::9::9:

canım nerden aldın mayoyu fiyatı uygunmuş cidden

herşeyim tamam Benimde gelin çiçeğim yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk ve çok kararsızım kırmızı istiyordum aslında ama pastel tonlarına döndüm gibi somon rengi mesela :S üfffffffff bilmiyorum kararsızlık çok kötü yaaaaaaaaaa:50:

Bizde yatak odası mutfak ve banyo kıza ait. onlarda şöyle
yatak odasında erkeğinde yorganı falan oluyor tabi ama kız kendi çeyizini yapıyor yatak odası mobilyası halı ve perde dahil:)
mutfakta erkek sadece buz dolabını alıyor. halı perde kıza ait bulaşık makinesi fırın ocak hepsi kızın :)
banyo çamaşır makinesi kıza ait klozet takımı bornoz falan kıza ait erkeğinde havluları oluyor tabi. yani erkek tarafının annesne kalmış benim kayınvalide dantelli havlular yorgan yastık yapmış hep.

Erkek tarafından daha çok yani :) benimki baştan banyo yaptırmasa benim çeyiz daha pahalı yemin ederim :)

Senin liste baya kalabalikms kolay gelsin:) :) mutfak eşyalarımi fazla fazla ve baya ozenerek aldım, yatak odasini yaptiriyorum ölçü tutmadi , ki bu bana ek masraf cikartti, ankastre bulasik mak. Ve mikrodalga alicam, elektrikli küçük ev aletlerinin tamamını ben alicam bnce yeter zaten çalışmıyorum yeni mezun oldum hepsini ailem karşılıyo , , diğerlerini de nisanlimin ailesi alicak sonucta nisanlim da destek oluyo babasına. Benim babam napsin tek başına yüklendi herseyi:/

bizimde 12 sene ve simdilik balayin ortasina denk geliyor garibim yazik ya:D

Bence geciktirici yada D.kontrol hapi kullan güzelim balayina yazik etme :) hem sadece esine mi yazik :):)

Bence geciktirici yada D.kontrol hapi kullan güzelim balayina yazik etme :) hem sadece esine mi yazik :):)

hap kullaniyorum duzelsin diye 34 gunde oluyorum adetim 2 aydir ilk ay kullandim birsey etmedi adetin 15.gunde baslayip 10 gün 2 kere bakalim ins etkisi olur canim :)

hap kullaniyorum duzelsin diye 34 gunde oluyorum adetim 2 aydir ilk ay kullandim birsey etmedi adetin 15.gunde baslayip 10 gün 2 kere bakalim ins etkisi olur canim :)

Bende geçen ay hapa başladim ama o 7 günlük arayi vermeden leke gibi kanamam oldu.hapa basladigim gün de kesildi. Bakalim hesaplarima göre düğünden 2-3 gün önce bitmesi gerekiyor.insallah hesaplar tutar:)

Back