2014 eylül gelinleri de buraya:))

evet ogrenilmesi gereken bir konu canim utansakta dinlememiz gerekiyor :)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 47 gün kaldı...

kesinlikle..

ya bişi sorcam kızçeler benim bu gelinlik azcık uzun gibi geldi bana ayakkabıyı mı yükseltsem napsam kısaltma gibi bi ihtimalleri yok üç dört santim için fabrika çıkışı zaten eteklerde su yollu.. beni orda normal olduğuna ikna etmeye çalıştılar ama ben hiçte ikna olmadım yani.. offf bilemedim 16 cmlik topuklularamı baksam aldığım 12 cmlikti yürüyebilirmiyim onlarlada..

hmm olabilir canim eger yuruyebilirsen yukselt ama elinde varsa yuksek ayakkabı deneme yap oyle al bence :)
birde ayakkabilariniz ne renk kizlar ben ucukluk yapip lacivert ayakkabi ve el buketimi lacivert yapmak istiyorum ama annemler saolsun olmaz diyorlar siz ne dusunuyorsunuz bu konuda :)

Bi ara ben de takmistim fusya ya da nar cicegi ayakkabi ve cicek diye. Internetten oyle ciftlerin fotosuna falan baktim bazilar cok hos cikmis ozellikle yurt disinda gelinin nedimeleri de ayni renk elbise giymis hos duruyordu ama gel gor ki bizim turk kizlarina ayni renk elbiseyi giydirirsen birbirlerini suzup kiskanmaktan dugunden bisi anlamazlar :) bazi fotolarda da cok ciğ kalmis renkler yani cesaret edebiliyorsan dusun neden olmasin :) ben ekru renk aldim ayakkabimi 15cm topuklu birazdan yukleyim resmini. Ama cicegim kesinlikle canli renk olucak ayakkabiya cesaret edemedim acikcasi :)

bilmiyorum bayramdan sonra gezecegim eger parlak degilde mat renkte bulursam olabilir belki azcik iddiali olalim demi
cicegim de instagramda buldum yapay cicek ama olsun sonradan salonumda dekoratif olarak kullanmak istiyorum :)

yukle tatlim bana fikir olur en azindan bende yuksek alacagim damat beyle nerdeyse 20 cm boy farki var benim onu kapamam lazim

Ayakkabim bu canm. Bizimde aramizda yaklasik 20cm var :)
Bunlari giyince 3-5 cmlik bisi kaldi arada onu da duvakla hayli hayli kapatirim :) ayakkabilari giyince nisanlim cok sasirmisti bana yetistin diye :)
Bu arada ben bindallimin altina da bunlari giyicem zaten prenses model bindallim da ayakkabim gozukmicek. Giymemin nedeniyse hani benm dugunle kina bir arada olucak ya ilk bu ayakkabilari giyicem ee malum ayaklarim sisicek baska ayakkabiya girmeye calisip rahatimi bozmayim bunlara alismisken diyorm sizce kotu mu olur? Yani ayakkabim hic gozukmicek bindallinin altindan

cok guzelmis canim begendim Güle güle kullan bende boyle yuksek alayim ve 1 hafta kala hergun giyeyim :)

yoo bence olmaz cunku benimde ikisi bir arada bende oyle dusunuyorum :)

Kizlar ya moda life iyimidir kullanan var mi ? Biz tayinciyiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de mobila arastirirken bakmistim magazalarina. internete moda life sikayet yazinca baya kotu yorum cikiyor. Tayinciyiz deyince aklima iki sey geliyor:
1. Saglam mobilya alalim surekli tasinacagiz diyorsaniz kesinlikle almayin. Cunku pek saglam durmuyorlar magazada teshir urunlerinden gordugum kadariyla.
2. Ucuz bir sey olsun nasil olsa surekli tasiniyoruz ilerde kendi evimize cikinca saglam ve kaliteli mobilya alirim diyorsaniz alabilirsiniz cunku bazi paket fiyatlari diger markalara gore daha makul.

Tesekkur ederim tatlim ben gundelik hayatta topukluya aliskin oldugumdan zorlanmam gibi ama alistirma sart tabi :) bir de muhakkak platform ya da cift platform al daha rahat oluyor. Son olarak da ben dolgu topuk 15cm dusunuodm rahat olur diye ayakkabici Allah korusun ayaginizi falan burksaniz toparlama sansi daha dusuk oluyor ama normal topukla daha rahat toparlarsiniz demisti aklinizda olsun gezerken.

bende gunluk hayatta kullaniyorum canim zorlanmam ins :)
yazdim bunlari kenara tatlim cok yardimci oldun bana

valla bende bempe ayakkabı ve morlu pembeli gelin buketi kullanıcam:) kim ne derse desin

valla bende bempe ayakkabı ve morlu pembeli gelin buketi kullanıcam:) kim ne derse desin

aldin mi tatlim ayakkabi :) bencede bu benim günüm ben ne dersem o olur

bende pembe morlu olabilir sonradan ben süs olarak kullanmak istiyorum ama benim istedim mobilyaların rengi gri turkuaz acaba kötü durur mu diye düşünüyorum :)

henüz almadım canım. foto çekim günü ve düğünde ayaklarım yorulunca giymk için şöyle bişey istiyorum

topuklu ayakkabı olarak da bu modelin şeker pembesini istiyorum

ay evet ikisi de guzelmis tatlim :) bence bu kirmizi da guzelmis ben kirmizi mi alsam ne zaten kürtlere gidiyorum babamlar iyice dalga gecer benle

Kızlar konular baya uzamış telden baktığım için cok karışık görünüyor ben gelin buketi için yardım beklıyorum netten almak istemıyorum bunun dışında nerden alabilirim
Sadece Pembe ve beyazlı olsun istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ben english home dan %50 indirimden aldım çiçekleri tek tek, saplarını kesip bu şekilde buket yaptım. sap kısmını süslicem daha .toplam 38 tl tuttu çiçekler.

canım bu buketler markafonide 69.90 satılıyo ben çok beğendim

Madame cocodan aldim bende bayiliyorum.cocoya susleticem sadece pabucumda puda pembe

Eklentiler

• $1405891605735.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 30
Buda cok.icime sinerek aldigim pabuclarim.carla rossinin ayakkabilari cok rahat kalin topuk tercih ettim is yerinden tecrubeliyim...

Eklentiler

• $1405891964163.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…