2014 eylül gelinleri de buraya:))

bence sonda ki lacivert gibi duruyor ama bilmiyorum:)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 48 gün kaldı...

lacivert ağır duruyo annem de özel bi takım dursun kenarda lacivert al diyo. sanırım lacivert olucak. teşekkür ederim canım yorumun için. senin de gözün aydın diyeyim yarın geliyo heralde nişanlın kavuşuyosunuz

hehe incele incele canim

evet şafak doğan güneşle tatlim

erkekler hep ayni onlara kalsa bir koltuk bir tv yeter diyecekler nerdeyse :)

benim nisanlim da bunalsin bana askerden diyorki sen herseyi hallet bana bisey birakma bende tabi canim diyorum ama bir gelsin görür o

moruda bana al ozaman içimde kaldı hahah ağır bi takım istiyosan lacivert olur tabi ama ben daha renkli hoş cıvıl cıvıl olsun diye dedim mesela benimde misafir fincanım ayrı oda altın sarılı üç tane ayağı var altında özel misafirlere bu çıkıcak :)

bende anlatamadim en son kamerada gosterdim haa bumuymus dedi stor kismina gelemedik daha biz

benim hiç fincanım yok işte bu ilk olucak başlangıç:) ayıpsın canım sana da alırım tabi vialand avm de lucky art mağası var orda rengarenk mutfak ürünleri var kendimi oraya saklıyorum açıkçası bu fincanlar da o markanın. geçenlerde pembe kuşlu kavonozlarını aldım tam senlik o zaman morları da vardı:) tezgah üstü ürünlerim rengarenk olsun istiyorum mutfak dolabım beyaz biraz renklensin ortalık. baharatlık falan almak için de şarkhana gidicem eminönü de mikasa moor un baharatlıkları piyasanın yarı fiyatınaydı:26:

sende bendensin bende öyleyim ya :)

bayılıyorum renkli şeylerede gel görki evimde herşey krem kahve oldu heralde renkli şeylere bu yüzden özenir halde geldim bi balkonum turkuaz renkleri hakim bide giyinme odam mor tonları okadar bakarım bende canım en azından biraz renklensin ben aldım ordan baharatlıklarımı 4 5 ay önce dün bi baktım üst kapakları yapıştırmaymış hepsi çıktı geri vericem onları şimdi başıma baharatlık derdi çıktı ya

evet tatlim saol
bencede lacivert al tatlim benim senelik renk takintilarim oluyor bu sene de lacivert ve turkuaza takmis durumdayim

iyi geceler kızlar nasılsınız inşallah... offf felaket sıkıntıdayım ben bu ara canım hiç bişey yapmak istemiyor.. dün gelinlikçiye gittim ve hayal kırıklığı yaşadım kollarımı hiç güzel yapamamışlar düzeltecekler inşallah olur düzgün.. bide yine dün sağlık ocağına gittim aslında kadın doğum uzmanına gidecektim ama ablam sağlık ocağındaki ebeyle görüşsende olur dedi bende bi gideyim bakayım dedim bilgilendirip doğum kontrol hapını ücretsiz verdiler reginon diye bişi başladım kullanmaya ama bakalım inşallah sıkıntı olmaz.. sizler ne yaptınız bu konuda pek takip edemedim bu aralar..

alırken en mutlu olduğum şey bu heralde çeyizimdeki:) canım benimde salonum çok sade açık renklerde, oturma odası vizon ve krem yastıklı koltuk, yatak odası mobilyası krem, mutfak da beyaz. yani ev hep açık renklerde. biraz renk lazım işte onu da aksessuarlarla yapıcam artık.
mesela salona böyle bişey istiyorum

ben daha gelinlik olayina girmedim ama bozma moralini ins güzel yaparlar hem daha var vakit canim

ben kadin doguma gittim bir seyin yok dedi sadece ben adet düzensizligim var demistim o da buyultulecek gibi degil ona hap verdi kullanıyorum bakalim ne olacak simdi balayin ortasina denk geliyor sonra ne olur bilmiyorum :)

Son düzenleme:

yaparsin tatlim bir sure sonra minderlerine renkli kiliflar alirsin degistire degistire kullanirsin

inşallah.. bi kaç güne teslim alacağız muhtemelen ve çokta hoşlaşmadım yani bilmiyorum moral bozulmayacak gibi değil hani.. straplez hali muhteşem ama kapalı versiyonu cıks olmamış :s vakit var gibi duruyor ama bi yandanda su gibi geçiyor be kuzum.. bi an önce halletmeye bak sende bence..

adetini geciktirecek ilaçlar var onlardan kullanabilirsin aslında balayını rahat geçirmek için.. bi arkadaşımda kadın doğuma gitti hiç ilgilenmemişler öyle bi hap vermiş yollamış bozuldum bende o yüzden gitmedim acaba gitsemmiydiki ya :26:

kapali olunca oyle bir sorun var bende çekiniyorum biraz o konuda ama benim alacagim moda evinde ki bayan cok iyi onda bulmasaydim ist dan almayi düşünüyordum canim dusun artik:)
doktor konusunda haklisin canim ne yazikki oyleler ben bildik bir doktora o da özel gittim ancak rahat ettim bence git bir görün tatlim
evet varmis ama yan etkileri de var canim o yuzden kullanmiyacagim eşimde kullan falan dedi ama yok diyecegim beklesin benim bünyem daha önemli

ayy inşallah yüzünü kara çıkarmaz o bayan canım.. güvenebileceğin birinin olması çok güzel nazın geçer en azından.. benimde arkadaşım o mağazada çalışıyor ona anlattım derdimi o haklısın olmamış dedi yoksa mağaza sahipleri napıp edip kabul ettiriyolar olmayacak şeyi..

az dişini sıkıversin öyleyse kocişin yapcak bişi yok ben şöyle genel bi muayene olurum diyordum bi derdim kusurum varmı falan diye ama evlendikten sonra git dedi ablam daha rahat muayene olursun şimdi alttan muayene edemicek bişi yapamıcak dedi ben direk muayeneden vazgeçtim evlendikten sonra mümkün değil ay ay ben çok utanırımki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…