- 29 Ekim 2010
- 521
- 173
- 333
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #3.301
bence sonda ki lacivert gibi duruyor ama bilmiyorum:)
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 48 gün kaldı...
Kızlar ben 4 tane davetiye beğendim ama karar veremedim bana yardımcı olun resim koyamadım kodlarını veriyorum koza 11067 koza 11052 koza 11066 koza 10773 hadi bakalım buyrun 😄😄😄
Kizlar sayenizde bugun sapik gibi plajda milleti inceledim yine:))) hiii takmayin valla canli yayindan bildiriyorum bakin:))
Becerebildikten sonra niye veresin ki, hah bayildim ben de yapabilecegim seylere para dokmekten hoslanmam ama becerikli olmadihim icin daha coknuzakta bir yedden daha ucuza alma oluyor benim yapabildiklerim yolladda helak oluyorum tabii:))
Buyuk kavusm yarin di mi canim, gozun aydin olsun simdiden
Hahaiyi guldum valla yabanci dil egitiminde motivasyon konulu o kadar kitap, egitim gormusumdur vermisimdir hic bu nokta aklima gelmemisti:)))
Nisanlin da kiskanclik konusunda ayni mi seninngibi kiskanc mi pe, cunku ayni kafada olmak aciyi hafifletir sanirim nisanlin acisindan yani:)))
Kesinlikle kendinize zarar kizlar, guvenmediginiz biriyle evlenmezsiniz degil mi? Hayatinizi birlestirmeye cesaret ettiginize gore bu adamlar bunu hak etmis degil mi? Ama tabii kiskanilmaktan da cok hoslaniyorsaniz orası ayrinkisiden kisiye degisiyor bu konu onemli olan ciftlerin ayni görüşte olmasi gerek bence. Nisanlim ve ben guvensizlik olarak goruyoruz allahtan denk geldik bu konuda yoksa isimiz zordu:))
Evet canim trafik kazasiydi, beyin ameliyati gecirdim, herkes gider mersine ben giderim tersine dusuncelerimi bu Meliyata baglayanlar oluyor bazen
Hic nilhim uok o konuda ama aci olmasini hic duymamistim umadim cabuk gecer canimgecmis olsun. Ben de bembeazz olmak istemiyorum ozellikle balayindA:))
Ben de oraya gitmeye baslayacagim haha kizlar bir urunin basinda 3 umuz karsioasirmisiz:))
Balayinda havuzdan rahatsizlananlari ve havuz yerine deniz onerildigini cokmduydum ben de canim. Normalde bile ben otellerin havuzlarina guvenmiyorum cunku site ya da spor kulupleri gibi tahlil istenmiyor girenlrden.
Yaz hapini adet duzeni icin kullananlari cok duymustum korunma olarak etkinligi nasildir diye merak ediyordum aslinda hani hormon orani dusuk diye, cok sag ol bilhiler icin. Bu arada adetin 1. Gunu mu baslaniyor nasil oluyor sanirim ara verilmiyor 28 hap olduguna gore.?
Gecmisnolsunn yok yahu onlari diher esyalara gore sececeksin bence en rahat kismi:) tabii hali almYacagimi düşünürsek rahatim ama kilim Rayacagim ben de hos temizlik acisindan terlerin bombos olmasi en rahati))
Bu basliktan cikmamistir oyle bir arkadas sanirim , sonucta buyuk nir forum ve her kafadan insan vaar ama lutfen mesajinizz cevaplanmazsa kotundusunmeyin alinti yaparsaniz bildirim geliyor ve haberdar oluyoruz yeni meajlardan.
Oyy kiyamamm ama arada ozlem iyidir, bak ben tatildeyim, bugun ocak ve mini firin alti dolaplarini siparis etmis nisanlim benim tatile cikmam lazimmis:)))
Daha ne esyasi geldiii kat mi cikacaksin yakinda eve:))))
Ne yalan soyliyim benim de aklimdan gecmisti bir ara umarim tarih fazla sasmaz:18:
bizde ne kina, ne dugun alti ustu minnak nir nikah olacagi halde yani olabilecek en sade sekilde nisanlim bunaliyor. Evin belki avizeleri kilimleri bile alinmamis olacak buna ragmen acele ediyorsun abartiyosun diyebiliyor nenim de buradki hazirliklaqrinhostermem lazim aslinda erkekler arasimda bu konular pek gecmediginden ben bir tek dusunuyorum saniyor:)))
Benim nişanlım bunalmasın da kim bunalsınnişanlık ,gelinlik, ya da herhangi birşey ne alıcak olursam her yere onunla gittim annem veya arkadaşlarımı hiç çağırmadım o yzden şuan bir çok konuda bilgi sahibi sorsanız gelinlik detaylarını sizden bizden iyi anlatır artık isyan ediyo kına elbiseni de bensiz al yeter diye:)
lacivert ağır duruyo annem de özel bi takım dursun kenarda lacivert al diyo. sanırım lacivert olucak. teşekkür ederim canım yorumun için. senin de gözün aydın diyeyim yarın geliyo heralde nişanlın kavuşuyosunuz
Masallah canim valla kiymetini bil :)
Ben bizimkine stor perdeyle zebra perde arasindaki farki anlatana kadar gobegim catladi en son perdecide aldik solugu soylene soylene ama kruvaze perdeyi eve takilana kadar anlayamamisti garibim :) hatta bu muymus kruvaze perde kaküle benzio kenarlara ayiriyosun dersen anlardim diyo :)
moruda bana al ozaman içimde kaldı hahahağır bi takım istiyosan lacivert olur tabi ama ben daha renkli hoş cıvıl cıvıl olsun diye dedim mesela benimde misafir fincanım ayrı oda altın sarılı üç tane ayağı var altında özel misafirlere bu çıkıcak :)
benim nisanlim da bunalsin bana askerden diyorki sen herseyi hallet bana bisey birakma bende tabi canim diyorum ama bir gelsin görür o
nişanlım çok dikkafalı inatçı ve hazırcevap olduğumu söyüyobence sende herşeyi göstererek al sonradan yapılan yorumlar çok can sıkıcı olabiliyo şahsen ben eleştirilmeye pek tahammül edemiyorum bu dönemde, bu yüzden genelde alışverişe ya kendim yada nişanlımla gidiyorm. benim beğendiğim bişeye olumsuz yorum yapıldığında almadan çıkıyorum o an 2. ye tekrar gitmem gerekiyo sinirim geçince. annemi bile götürmüyorum çeyiz alışverişine eve getirdiğimde görüyo aldıklarımı.kafam rahat o yüzden:) herkes fikir almadan alışveriş yaptığımı sanııyo ama bilseler günlerce şikayetleri okuduğumu ,forumlardaki kullanıcı yorumlarına bakarak aldığımı , yada 3-5 farklı siteden farklı fiyat araştırdığımı ağızlarını açamazlar heralde.
benim hiç fincanım yok işte bu ilk olucak başlangıç:) ayıpsın canım sana da alırım tabivialand avm de lucky art mağası var orda rengarenk mutfak ürünleri var kendimi oraya saklıyorum açıkçası bu fincanlar da o markanın. geçenlerde pembe kuşlu kavonozlarını aldım tam senlik o zaman morları da vardı:) tezgah üstü ürünlerim rengarenk olsun istiyorum mutfak dolabım beyaz biraz renklensin ortalık. baharatlık falan almak için de şarkhana gidicem eminönü de mikasa moor un baharatlıkları piyasanın yarı fiyatınaydı:26:
Vuu kizilama kizil cokmakar normLde 2 hFtada hatta senin noyan bayagi iyi sanirim canim
Hepnneraber net cafe acalim, cikti alinir diye de uazi asalim cama bizde 3 pc 2 laptop 1 desktop sizde 3pronter pc de vaddir kesin diher kizlar da dokilur birkac parca)))
Ben evde 3 u 1 arada kullaniyorum ama tabii goturemeyecegim evde de kullaniliyor cunku. Nisanlimda sadece printer var o da isimi görmüyor, Rtikmkartuslu dehil de tonerli bakacağım daha ekonomik olacak cok kullandihim icin isin kotusunhesapta olmayan nir bu bir de epilator cikti:)))
evet akiyor hatta dip boya gerek yaptirmiyorum ben ona ragmen millet sac rengimi begeniyor coguna gore sacimda iyi duruyor canim:) kinamda kizil bomba olayim dedim
lacivert ağır duruyo annem de özel bi takım dursun kenarda lacivert al diyo. sanırım lacivert olucak. teşekkür ederim canım yorumun için. senin de gözün aydın diyeyim yarın geliyo heralde nişanlın kavuşuyosunuz
damat bunaltmak bizim işimiz sonuçta
bayılıyorum renkli şeylerede gel görki evimde herşey krem kahve olduheralde renkli şeylere bu yüzden özenir halde geldim bi balkonum turkuaz renkleri hakim bide giyinme odam mor tonları okadar bakarım bende canım en azından biraz renklensin ben aldım ordan baharatlıklarımı 4 5 ay önce dün bi baktım üst kapakları yapıştırmaymış hepsi çıktı geri vericem onları şimdi başıma baharatlık derdi çıktı ya
iyi geceler kızlar nasılsınız inşallah... offf felaket sıkıntıdayım ben bu ara canım hiç bişey yapmak istemiyor.. dün gelinlikçiye gittim ve hayal kırıklığı yaşadım kollarımı hiç güzel yapamamışlar düzeltecekler inşallah olur düzgün..bide yine dün sağlık ocağına gittim aslında kadın doğum uzmanına gidecektim ama ablam sağlık ocağındaki ebeyle görüşsende olur dedi bende bi gideyim bakayım dedim bilgilendirip doğum kontrol hapını ücretsiz verdiler reginon diye bişi başladım kullanmaya ama bakalım inşallah sıkıntı olmaz.. sizler ne yaptınız bu konuda pek takip edemedim bu aralar..
Eki Görüntüle 1194753 alırken en mutlu olduğum şey bu heralde çeyizimdeki:) canım benimde salonum çok sade açık renklerde, oturma odası vizon ve krem yastıklı koltuk, yatak odası mobilyası krem, mutfak da beyaz. yani ev hep açık renklerde. biraz renk lazım işte onu da aksessuarlarla yapıcam artık.
mesela salona böyle bişey istiyorum Eki Görüntüle 1194756
ben daha gelinlik olayina girmedim ama bozma moralini ins güzel yaparlar hem daha var vakit canim
ben kadin doguma gittim bir seyin yok dedi sadece ben adet düzensizligim var demistim o da buyultulecek gibi degil ona hap verdi kullanıyorum bakalim ne olacak simdi balayin ortasina denk geliyor sonra ne olur bilmiyorum :)
inşallah.. bi kaç güne teslim alacağız muhtemelen ve çokta hoşlaşmadım yani bilmiyorum moral bozulmayacak gibi değil hani.. straplez hali muhteşem ama kapalı versiyonu cıks olmamış :s vakit var gibi duruyor ama bi yandanda su gibi geçiyor be kuzum.. bi an önce halletmeye bak sende bence..
adetini geciktirecek ilaçlar var onlardan kullanabilirsin aslında balayını rahat geçirmek için.. bi arkadaşımda kadın doğuma gitti hiç ilgilenmemişler öyle bi hap vermiş yollamış bozuldum bende o yüzden gitmedim acaba gitsemmiydiki ya :26:
kapali olunca oyle bir sorun var bende çekiniyorum biraz o konuda ama benim alacagim moda evinde ki bayan cok iyi onda bulmasaydim ist dan almayi düşünüyordum canim dusun artik:)
doktor konusunda haklisin canim ne yazikki oyleler ben bildik bir doktora o da özel gittim ancak rahat ettim bence git bir görün tatlim
evet varmis ama yan etkileri de var canim o yuzden kullanmiyacagim eşimde kullan falan dedi ama yok diyecegim beklesin benim bünyem daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?