- 5 Mayıs 2014
- 446
- 7
- 38
- 36
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #3.161
Öncelikle cook cok geçmş olsn canm benim, evet dogru söylüyorsun sağlıklı olmak en önemlisiiii, ama yazdıkların ilaç gibi geldi resmen, bi kendime geldim bi sillindim yani, ne kadar dogru söylemişsin anı yaşamak lazım gerçekten, aynı şeklde bzim de nişanlmla kendi aramzda sornlarımz oldu ailelerde olmadı ama, ve iki senedir onunla evlenmek en büyük hayalimdi en cok dua ettigim şeydi, şmdi gerçekleşti ve en mtlu olmam gereken zamanda şu yaptıgımdan cok utandım sayende!ne zaman böyle saçmalıklara takılsam açıp bu yazını okuyacagm canm cok teşekkür ederim gerçekten, Allah razı olsuunnn :)
allah senden de razi olsun tatlim ne demek yardimci olduysam ne mutlu bana cok sevindim:)
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 50 gün kaldı...
soyle bir model begendim ben canim :)Eki Görüntüle 1192894
Canm sana da cok teşekkür diyorm yaZdgın icin, bunlara takılmanın normal oldgnu ögrenmem iyi oldu sayenizde, cnkü kafayı yiyecek gibiydm bi ben mi dert ediyorm veya herkes mükemmel bi ben mi kusurluyum diye, inşallah eylüle kadar düzeliiriiz!
ben bunu neden görmedim çok güzell renkleri var mı acaba
Tabiki olduuunnn dünkü ruh halimden cok daha farklıym suan sayenizde :) çok teşekkür ediyorm tekrar tekraar :)
bilmiyorum tatlim Koçtaş varsa sizin orada bak bi istersen ben resimli kumaslar var ya oyle görmüştüm senin icin google da resim buldum bu renkte :)
inan canım herkesin kendine göre kusurları var ama bunları belkide çok fazla dile getirmiyoruz mesela benim kulaklar biraz kepçe :)
o yüzden düğünde ve kınada asla topuz saç yapamam :) bu yüzden açık saç modellerinden begendim ve saçlarım acık kalacak diye gelinliğimi bile mecbur o model begendim üstü acık yoksa kolları dantel istiyordum ama açık saça kolları dantel gelinlik olmazdı
yaa canım benım herkez kusurları ile uğrasıyor ALLAH ım sağlık versin gerisi boş
rica ederim fistik dugun ne zaman :)
Vallahi çok dogru söylüyorsun sağlıktan gerisi boş, ama insan ister istemez takıyor işte :) mesela ben şahsen göğüslerim dik olsaydı kulaklarımn kepçe olmasını takmazdım :) insan kendinde olmayanı istiyor işte hep :) canm dantel gelinlikler evet cok güzel oluyor ama senin saç modeline göre dantelden daha güzel duran straplez gelinlikler de var canım :)
koçtaşa gittim çok yakında bana ama hiç denk gelmedim çok hoşuma gitti masa bulmaya çalışacam
koçtaşa gittim çok yakında bana ama hiç denk gelmedim çok hoşuma gitti masa bulmaya çalışacam
Düğün 5 eylül canıımm çok az kaldıı :) saninki ne zamaann
Aynen bende straplez kalp yaka gelinlik yaptırıyorum
benim biri 4 eylül onda hem dugun hem kina olacak digeri de 6 eylülde canim evet az kaldi :)
Benmki de seninkilerim tam ortası olmuş :) Allah işlerimizi rast getirdin mutlu olmayı nasip eylesin inşallah canm benm :)
ben bunu neden görmedim çok güzell renkleri var mı acaba
Ciddi misinn, bende de aylardır evde duruyor işte ümitsizlikten hic ellemedm bile, yürüyüşten önce onu sürüp yürüyüşe öyle başlayaym belki iyi gelir, cok teşekkür ederim canm :)
valla dene derim canım ben normalde çok sıkılırım uzun süreli şeylerden bunu denicem dedim üç haftada etki gösterdi biraz ben hissettim yani gözle görünür aman aman bişey olmadı ama insan kendini biliyo sonuçta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?