2014 eylül gelinleri de buraya:))

allah senden de razi olsun tatlim ne demek yardimci olduysam ne mutlu bana cok sevindim:)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 50 gün kaldı...

allah senden de razi olsun tatlim ne demek yardimci olduysam ne mutlu bana cok sevindim:)

Tabiki olduuunnn dünkü ruh halimden cok daha farklıym suan sayenizde :) çok teşekkür ediyorm tekrar tekraar :)

inan canım herkesin kendine göre kusurları var ama bunları belkide çok fazla dile getirmiyoruz mesela benim kulaklar biraz kepçe :)
o yüzden düğünde ve kınada asla topuz saç yapamam :) bu yüzden açık saç modellerinden begendim ve saçlarım acık kalacak diye gelinliğimi bile mecbur o model begendim üstü acık yoksa kolları dantel istiyordum ama açık saça kolları dantel gelinlik olmazdı
yaa canım benım herkez kusurları ile uğrasıyor ALLAH ım sağlık versin gerisi boş

ben bunu neden görmedim çok güzell renkleri var mı acaba

bilmiyorum tatlim Koçtaş varsa sizin orada bak bi istersen ben resimli kumaslar var ya oyle görmüştüm senin icin google da resim buldum bu renkte :)

koçtaşa gittim çok yakında bana ama hiç denk gelmedim çok hoşuma gitti masa bulmaya çalışacam

Vallahi çok dogru söylüyorsun sağlıktan gerisi boş, ama insan ister istemez takıyor işte :) mesela ben şahsen göğüslerim dik olsaydı kulaklarımn kepçe olmasını takmazdım :) insan kendinde olmayanı istiyor işte hep :) canm dantel gelinlikler evet cok güzel oluyor ama senin saç modeline göre dantelden daha güzel duran straplez gelinlikler de var canım :)

Aynen bende straplez kalp yaka gelinlik yaptırıyorum

koçtaşa gittim çok yakında bana ama hiç denk gelmedim çok hoşuma gitti masa bulmaya çalışacam

evet mobilya satan yerlerde de olabiliyor ben oyle rast geldim canim :)

benim biri 4 eylül onda hem dugun hem kina olacak digeri de 6 eylülde canim evet az kaldi :)

Benmki de seninkilerim tam ortası olmuş :) Allah işlerimizi rast getirdin mutlu olmayı nasip eylesin inşallah canm benm :)

Ciddi misinn, bende de aylardır evde duruyor işte ümitsizlikten hic ellemedm bile, yürüyüşten önce onu sürüp yürüyüşe öyle başlayaym belki iyi gelir, cok teşekkür ederim canm :)

valla dene derim canım ben normalde çok sıkılırım uzun süreli şeylerden bunu denicem dedim üç haftada etki gösterdi biraz ben hissettim yani gözle görünür aman aman bişey olmadı ama insan kendini biliyo sonuçta :)

Evet canm bende cok sıkılıyorum o yzden hicbir ilerleme kaydedemedim zaten :) mucizd beklemediğim icin 3 haftada elde edecegim küçk bir fark bile yeter bana :) cok teşekkür ederim canm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…