• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

evet canım ben yaptım :) biraz elimden geliyor böyle şeyler erken başladım bitsin diye okadar rahatlıkki şuan üstümdeki oh diyorum iyiki erken yapmışım :) kalıcı hediye olsun istedim bende beğendiğine sevindim canım

ay ne guzel :) bende kalici bi hediye düşünüyorum ama bakalim:)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 50 gün kaldı...

bulursun canım eminönündede çok çeşitli şeyler var

ama ben Erzurum'dayim canim :) ama teyzemleri yonlendiririm uygun bulurlarsa ben yollarim onlar alirlar saol fistik ;)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 50 gün kaldı...

evet canım ben yaptım :) biraz elimden geliyor böyle şeyler erken başladım bitsin diye okadar rahatlıkki şuan üstümdeki oh diyorum iyiki erken yapmışım :) kalıcı hediye olsun istedim bende beğendiğine sevindim canım

bende 50 tane mantar tıpalı şişelere kolonya, 50 tane kırmızı oje, 50 tane lokumluk falan yapıyım diye düşünnmüştüm . aslında lokumluk nişanımda yapmıştım ama yine yapıyım diyorum çok hoşuma gitmişti hemde yapımı çook kolaydı:) ama senin kadife sabunlara da bayıldım bi 50 tane de sabun mu yapsam:) içindeki sabunları toplu olarak nerden aldığını sorsam şekli oval dove sabunlarına benziyo. bir de kadive kumaşı kuvarlak kesip ağız kısmını büzerek dikip sonra da üstüne kurdela ve tas takarak mı yaptın? hani yaparsam yanlış anlamış olmıyım:) $images (2).jpg $IMG-20140214-WA0022.jpg $serpil-umut-renkli-nisan-kolonya-siseleri-07.jpg

Canm çok haklsın sağlk en önemlisi bende farkndaym zaten ama nefis iştee, olmuyor napayım :( ben de burada anlatamayacagım sebeplerden ötürü nişanlımla ikinci hayatıma başlamış oldm esasen, takmamam lazm bunları ama dediğim gbi işte :(. plaja evet canm iki senedir okul işlerm yüzünden gitmedim, ama 7 sene boyunca havuzlu az daireli bir sitede oturdum oradaki tek havuza giren kız da mankendi :D :D şuan ben de yağlara streçlere ve yürüyüşe sarmış durumdayım, 1 ayda gelişmeler olr inşallah, olmasa da kafamdan atma çabaları daha iyi olacak sanırım :/

Maalesef ben de kilo alinca etlerim löp löp sallanmaya basladi :)) bi ara duzenli olarak 3 hafta ama her gun asagida verdigim linkteki hareketleri yaptim baya bi toparladi kalcami ve bacaklarimi. Ozellikle bacak hareketlerini yapmistim. Bu ara isler yogun annem de yok diye saldm yapmiorm ben de bayramda yazliga gidicem artik yuzerek acigi kapatmayi dusunuorm :)) bu arada selulitlerimde de gozle gorulur azalma oldu bi fikir olur belki sana da... Ayrica erimezse de erimesin sikma canini seven insanin gozu selulitleri mi gorurmus anacimmm :)) http://www.kadinvekadin.net/resimli-karin-egzersizleri-2011-04-14.html

Maalesef ben de kilo alinca etlerim löp löp sallanmaya basladi :)) bi ara duzenli olarak 3 hafta ama her gun asagida verdigim linkteki hareketleri yaptim baya bi toparladi kalcami ve bacaklarimi. Ozellikle bacak hareketlerini yapmistim. Bu ara isler yogun annem de yok diye saldm yapmiorm ben de bayramda yazliga gidicem artik yuzerek acigi kapatmayi dusunuorm :)) bu arada selulitlerimde de gozle gorulur azalma oldu bi fikir olur belki sana da... Ayrica erimezse de erimesin sikma canini seven insanin gozu selulitleri mi gorurmus anacimmm :)) http://www.kadinvekadin.net/resimli-karin-egzersizleri-2011-04-14.html

Ay canm benm ya sizden böyle yazılar geldikçe enerji depoluyorum sayenizde :D eveet ben de smdi kalkacagııımm üşenmeden callanetics yapacagıımm :) cok moral oldu valla yazdıkların :):) balayını düşndükçe içimi heyecan kaplaması gerekirken sıkıntı kaplıyor halime bak :D ama son cümlene de katılarak geçmezse artık amaaaaaan diyeceğim yani :) senin düğn ne zaman canmm

Hareketlere de baktımm callanetics e ek olarak bunları da yapaym cok teşekkürler canım :)

Bu arada senin düğün ne zaman canııımm

Ay canm benm ya sizden böyle yazılar geldikçe enerji depoluyorum sayenizde :D eveet ben de smdi kalkacagııımm üşenmeden callanetics yapacagıımm :) cok moral oldu valla yazdıkların :):) balayını düşndükçe içimi heyecan kaplaması gerekirken sıkıntı kaplıyor halime bak :D ama son cümlene de katılarak geçmezse artık amaaaaaan diyeceğim yani :) senin düğn ne zaman canmm

31agustos ve 6 eylul canim..
Valla ben nisanlimla ilk tanistigimda 96 kiloydu ben 42 kiloydum.. Sonra o askere gitti nisanda geldi kendisi 75 kilo oldu o askerdeyken ben de kilo aldim 50kiloyum arada bana takilio gobek yaptin aman selulit varsa erit evlenene kadar diye de :)) kiziorm ona ben seni sisko halinle begenip almisim otur elimi ayagimi op diye takiliyorm :))
Herseyin basi saglik gercekten kimse anadan dogma fit olmuyo biraz kendimize bakmamiz lazim ama ondan once de kendimizi sevmemiz lazim :))
Hem balayinda sevdigin adam yaninda olcak bosver el alemi sen guzel gunlerin tadini cikar :))

31agustos ve 6 eylul canim..
Valla ben nisanlimla ilk tanistigimda 96 kiloydu ben 42 kiloydum.. Sonra o askere gitti nisanda geldi kendisi 75 kilo oldu o askerdeyken ben de kilo aldim 50kiloyum arada bana takilio gobek yaptin aman selulit varsa erit evlenene kadar diye de :)) kiziorm ona ben seni sisko halinle begenip almisim otur elimi ayagimi op diye takiliyorm :))
Herseyin basi saglik gercekten kimse anadan dogma fit olmuyo biraz kendimize bakmamiz lazim ama ondan once de kendimizi sevmemiz lazim :))
Hem balayinda sevdigin adam yaninda olcak bosver el alemi sen guzel gunlerin tadini cikar :))

Pardon canıım iki kere sormşm süğn tarihini ilk sordugumu unutaraak :) valla doğru söylüyosn balayında sevdigim adam yanımdaaaaa!! :D anam ama sen de cok zayıfmışsn ya kilo aldım deyince ben de birşey sandım, benm nişanlm da şuan 96 kilo ve ben de 52 falanımm, eğer nişanlın askerde zayıflamasaydı aynı olacakmışız :) ama bizimkinin boyu da 1.92 olunca o kiloda bile zayıf duruyoo, hadi selülitleri geçtim bi de göğüslerim sarkık benim :( aklımdan attım tamam diyorum çat tekrar bişey geliyoooo

Pardon canıım iki kere sormşm süğn tarihini ilk sordugumu unutaraak :) valla doğru söylüyosn balayında sevdigim adam yanımdaaaaa!! :D anam ama sen de cok zayıfmışsn ya kilo aldım deyince ben de birşey sandım, benm nişanlm da şuan 96 kilo ve ben de 52 falanımm, eğer nişanlın askerde zayıflamasaydı aynı olacakmışız :) ama bizimkinin boyu da 1.92 olunca o kiloda bile zayıf duruyoo, hadi selülitleri geçtim bi de göğüslerim sarkık benim :( aklımdan attım tamam diyorum çat tekrar bişey geliyoooo

Yaa bi de o 8kiloyu almak icin neler neler yaptim bi bilsen :)
Biz sana egzersizleri gostererek yanlis yaptik ilk basta vucudunu sevmeni saglamaliyiz :)
Ya canim benim hangimiz dort dortluguz ki benimkiler de cok kucuk mesela :) ama kendimi boyle seviyorm napiyim ki oyle sihirli bi degnek gelip dokunup duzeltemicek eee ben de surekli estetikle bi yerlerimi yaptiramicagima gore boyle kabul etsin eden de napalim. Bu arada ben karadenizliyim azcik yandan bakinca burnumdan anlasilio :) gercekten bi ara cok takiyodum da artik hiiic umursamiyorum.
Allah baska dert sknti vermesin cok sukur dermansiz hastaligimiz yok demi tatlim :)

Yaa bi de o 8kiloyu almak icin neler neler yaptim bi bilsen :)
Biz sana egzersizleri gostererek yanlis yaptik ilk basta vucudunu sevmeni saglamaliyiz :)
Ya canim benim hangimiz dort dortluguz ki benimkiler de cok kucuk mesela :) ama kendimi boyle seviyorm napiyim ki oyle sihirli bi degnek gelip dokunup duzeltemicek eee ben de surekli estetikle bi yerlerimi yaptiramicagima gore boyle kabul etsin eden de napalim. Bu arada ben karadenizliyim azcik yandan bakinca burnumdan anlasilio :) gercekten bi ara cok takiyodum da artik hiiic umursamiyorum.
Allah baska dert sknti vermesin cok sukur dermansiz hastaligimiz yok demi tatlim :)

Keşke benm de küçük olsaydııı :( aaah ah kendmi sevmeyi nasıl becericem bilmiyoruum, smdi sana bunları yazarlen göğüs derimin ne kadar uzayabildiğini kontrol ediyorum biliyomusun :D çekincd sünüyo da resmen :D ay ağlanacak halimle dalga geçiyorum resmen yaaaaa, nasıl düzelecek benim bu kafaaaam :(

Nisanlima faceden yabanci bi kiz ingilizce olarak yanistigmza memnun oldum bnim adim bilmemne yazmis ay bn bunu gordum yarim yamalak ingilizcemle kiza saydiriyorum hahah hem guluyorum kendime hem gicik oldum sapikmidir nedir mail adresini gonderdi bi hirsla yazicam ah turk olsan neler yazardim diyorum :9:

Nisanlima faceden yabanci bi kiz ingilizce olarak yanistigmza memnun oldum bnim adim bilmemne yazmis ay bn bunu gordum yarim yamalak ingilizcemle kiza saydiriyorum hahah hem guluyorum kendime hem gicik oldum sapikmidir nedir mail adresini gonderdi bi hirsla yazicam ah turk olsan neler yazardim diyorum :9:

Aman bırak canm boşver, hiç iyi olmuyor böyle kıskançlıklar, tecrübeyle sabit :)

Tabi canim bazen kendimi kaybediyorum sonra diyorumki ah tugce nekdar abarttin yani ama olsun seven kiskanir ben cok kiskaniyorum ama :)

Seni cok iyi anlıyorum canıım malesef ben de öyleyim, cooook abartıyorum bazen, agzıma geleni sayıyorum ağlama krizleri geçiriyorum :D ama sadece kendime zarar verdiğimi farkettim, hic olmasn demiyorm o ilişkinin tuzu biberi ama abartı olnca pek hoş olmayan şeyler yaşıyorum kendi çapımda :D bir sonraki olmaz inşallah ama olursa kendimi dizginlemeye çalışacağım :)

Arkadaşlar hepinizin uğraştığı şeylerden farklı bir derdimn oldgnu paylaşmştm sizinle, ilginizi cekmemiş olabilir ama 1 arkadaşımz saolsn kmse kaile bile almadı beni, forumda cok yazan biri değilim gerçekfen kafama tak etmşti ki benmle aynı durdmda olan birileri varmı veya bunladı kafama bu kadar takmam normal mi diye bi sıkntmı paylaşmak istemştm ama takan olmadı, evlilikten uzak bişey değildi halbuki paylaştgm, demekki herkes vücudundan memnun, herkes taş gibi, ki kimse umursamadı, bu da benm kendmi daha kötü hissetmemi sağladı, cevap veren arkadaşıma tekrar teşekkür ediyorm inşallah hepimizin işleri rast gider, iyi geceler hepinize...

Derdine ortak olabilirim tatlım bende forumda yeniyim bazen birşeyler soruyorum hiç takan olmuyor beni de :)

Yazmak istersen konuşabiliriz...

Canım çok teşekkür ederim cevap yazdıgın icin, ben bu kiloyu yıllaar önce vermştm 8 sene oldu kilo vereli 15 yaşnda falandım :/ yeni vermş olsam evet dedğin gbi kendmi teselli edebilirdm en azndan kilolu degilim diye ama işte o kadar coook zamanım varken üşengeçiğimden dolayı kendmi düzeltmedim onun derdindeym ben :( ama destegin icin cok teşekkür ederim en azndan çogu insanda oldugu lafını duymak bile içimi rahatlattı

Bir çok insan kilolu, zayıfladıklarında hepsi senin durumunu yaşıyor. bende 1.60 boyundayım ve 51 kiloyum hiç şişmanlayıpta sonradan zayıflama olmadı bende ama inan buna rağmen popomda selülitler var ve göbekten hiç hoşlanmayan biri olduğumdan evlenmeden önce bir ay sürekli düzenli olarak mekik çekmeye başlayacağım düzenli mekik ve karın egzersizleri inan ki etki ediyor. ben şu an çalışıyorum ama bayramdan sonra işten ayrılacağım düğünüme bir ay kalmış olacak ve mekiğe başlayacağım. Kilon şu an ideal senin sadece vücudunu sıkılaştırman lazım imkanın varsa spora git derim gündüz olmazsa akşam her gün düzenli olarak gittiğinde kilonun aynı kalıp vücudunun sıkılaştığını göreceksin. onun dışında krem falan faydası olmuyor canım ya akşam eve gidince yere yatıp bacak egzersizleri yapıyorum tv izlerken :) imkan yoksa yaratacaksın ben imkan yaratanlardanım

Back