Insan bazen her alanda yasiyor bunu, sanki o sorunu sadece biz yasiyoruz dunyada gibi geliyor, baskaoadinda da oldugunu gorunce normallesiyor o sorun. Pek plaja gitmiyorsun sanirim, ben de selulitleri eskiden takardim ama ne zaman tatile gitsem 1. Gun milleti gorunce tum stresim giderdi artik takmiyorum ve o ladar cogaldimki bugun ozellikle dikkat ettim sabah bunu okudugum icin 16/17 yaslarindaki kizlarda bile nasil selulit var, artik cagimizin sorunu.
Veee diger hatirladihim nokta evde aynada kotu gelirken tatilde birden cok azaliyor nedeeeen? Cunku ben normalde nemlendiriciye usenirim ama deniz tatiline cikinca gunde kac defa gunes sutu surerim kizlar deneyin belki de normal bir nemlendirici bile ise yarar. Erkeklerin gobusleriyle ne kadar mutlu oldiklarina bir bakin, ha tabii goruntu takintisi olan erkeklerinkonu disi tutuyorum hem kendilerine hem yanlarindakilere hayati zehir edenleri..
Onceligimiz saglik olmali, mhayatinpaylasmakta bahsediyoruz!
Gunes sutu, yogun nemlendiricileri de dusun canim bu yasta bana bile yariyorsa size daha da iyi gelir:)
UnutmDan ben bir 12 yil okudumdu sabah mi ne
sizin kavuşma lar epey bir kavusma olacak anlasilan ben de 9 yil olayini normallestirdim iyice kizlar sayenizde daha dogrusu bizim icin normaldi de cevredekiler pekmoyle dusunmuyor
Lazer de demisler kilzar oncesinde bir endokrinoloji uzmanina da gorunebilirsin, hormonel de olanilir belki yani ailesel degilse ihmal etme derim belki de tedaviyle cozulur bir de tuy sararticilar da is goeebilir belki
Benim ayaklarim 40 numara bunyuzden belki de tiopuklu ve klasik ayakkabilardan uzak dururum hep, bir de bol gelme olayi var tabii tirnakparim mahboluyor
Hadi itiraflar gelsin ust kollarim bedenime gore kalin oldugu icin kol agzi lastiklinya da hani buzgulu vb body be gomlekleri artikmdenemiyorum bile, spor yaptigim zamanlarda da kas haline donup yine kalin oluyor cozumu yok, gömlek giymekten nefret ediyorum ve is icin giyim konusunda nasil zorlaniyorum tahmin edin ve kizLr simdi aklima gelen nokta selulit vb cokmsukur hastalik degil, ben cokmagir bir ameliyatin izlerini tasiyorum birazi gorunur yerde ve asla saclarimi kisa kestiremem sevdigim halde cunku basimda, ama buna uzulemiuorum cunku olumden dondum yillar once o izler bana 2. hayatimin baslangicnisareti...
2 tarih deme banaaa, kesin gun alirken de stresten birnhalmolacagim. 2 ay once dedigim dolaplara simdi bakiyor haftaya tasinacagi icin, bu durumda agustosun son haftasina kadar bekleyebilir benimki
Simdiden iyi eglenceler canim size
Sen mi hazirladin bunu guzel sanatlarla bir ilgin var sanirim dogru mu? Becerikli gelin
Optimumdaki cok kucuk kaliyor kartaldakinin yaninda gercekten uzak da olsa ben de o tarafa takilsam iyi olacak:))