• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

benimkide 13 Eylül 8 yıldır birlikteyiz sonunda kavuşuyoruz. :)

Okadar heyecanlıyım ki içim içime sığmıyor. Benim çekimler aynı gün olacak ben öyle istedim Ev telaşı çeyiz telaşı derken zaman akıp geçiyor..

Çok çok az kaldııııııııııı :) Gelinliğimi geçen hafta belirledim dikim aşamasında

8-9 yil arasi 3 kisi olduk yakinda 10 yillik arkadaslar da gelirse sasirmiycam, etrafimda bize yakin ornekler var ama k da hic yok gibiydi yalniz degilmisiz:)) mutluluklar dilerim!
Allah hepimizi nazarlardan saklasın tatlım amin:) walla biraz öyle oldu onun yanına gittim üniversitede fedakarlık yapıp yoksa sürermiydi bilmiyorum cunkü üniversite zamanında ister istemeze uzaklık mesafe arkadasların etkisi gibi gibi yanlış yonlenebiliyorlar bazen :) neyseki gittim en yakın arkadasından sevgiliye kadar hep destek olduk birbirimize. Ailelerimiz tanıstıgı içinde üniversiteyi bitirip geldiğimizde askere gitti ve sözlendik :) Simdi evleniyoruz ancak senelerdir birlikte olmanın verdiği rahatlıkla cok stresli ve kavgalı dönem geciriyoruz yani heralde onun etkisidir heralde=) dün mesela mutfak masası kavgası yaptık fikirlerimiz cok ayrı:D:D

Hahah benzer seyleri hepimiz yasiyoruz ancak unutulmamasi gereken seyler var bunca yila caan mi dayanir:) rahatlik derken dogal bir durum aslinda dile kolay 8 yil ne demektir? Hemen cocugu olsa insanin ilkokul 2 ye gececek dusunun:) insannboyle stresli zamanlaarinda da en yakinlarina en guvendiklerine patlar. Bu demek degil ki tabii ki daha taze iliskilerde guven yok, adi ustunde daha o kipir kipir donem, hepimizin yasadigi ama surekli osekilde devam edemez;) yillar icinde araya ayriliklar, hastaliklar, aci kayiplar, is sorunlari, cok buyuk mutluluklar, cok buyuk acilar, cok sansli donemler, cok sanssiz donemler... hayata dair o kadar cok konudabirbirinizin tavrini gormus oluyorsunuz ki ister istemez bir parca durumu soz konusu oluyor.
ama bu kesinlikle saygi sinirlarini asan bir rahatlik olmamali. Bunun adi rahatlik degil baska bir sey olacaktir.

esya konusunda ise bizim gıbı hic esya almadiysaaniz beraber bazen vay be ne kadar cok ortaak zevkimiz varmis unutmusum ben bunu diyebilirken,
bunca yilimi boyle zevksiz ya da mantiksiz dusunebilen bir adama mi vermisim derken bulabiliyor insan kendini tek onemli nokta bunu gülerek ve geyik olaarak soylemede.

bunu söylemenın pek yeri değil ama diyeyim benim 9 senelik bir ilişkim vardı yıllar geçtikte birbirimizden çok farklı insanlar olduğumuzu anladım.hem aileler hem biz birde bu uzayan yıllarda artık birbirimize saygımız azalmıstı aynı dediğin gibi rahatlıgın verdiği etkiyle kedi-köpek gibiydik....
sımdı cevreme tek tavsiyem hayırlı iş uzamaz ben bunu ögrendim...bak işte seninki değmiş bunca beklemeye :nazar::nazar::nazar:
ALLAH ıma binlerce şükür olsun bir anda nişanlımı çıkardı karşıma ve kendimi söz yüzüğü alırken buldum :) :nazar::nazar::nazar::16:
aynı bu şarkı gibi
Beyaz bulutlar geçiyor üstümüzden
Yaşayan her şey sende çiçek açmış
Boşuna beklememişim bunca zaman
Yaşadığım her şeyin bir nedeni varmış
Beklemediğim bir anda girdin hayatıma
Sana sarıldığım gibi sarıl bana
Sen geldin bahar geldi
Bundan sonra kalbimde senin için çarpacak
Gözlerinle uyanıp sensiz geçen yılların
Acısını çıkaracak

yasanilan her seyin bir sebebi oluyor canim etrafimda gorduklerim, hizli ilerleyop ayrilanlar sonrasinda cok agir adimlarla hareket ediuor benim gibi;) oncesinde uzun yillarini verip ayrilanlar da sonrasinda cabuk sonuca bagliyor-sen ve birkac arkadasimdan bizzat gordugum kadariyla;)
Onceki mutsuzluklarimizin hayatimizin geri kalaninda bizi daha mutlu edecegine inaniyorum.aslinda bunu yaşıyorum;)

neredesinnn bugün hiç görmedim seniiii :26:
Izne ciktim canim yollardaydim sukur kavustum netime:)
Eki Görüntüle 1192192 Eki Görüntüle 1192193 Eki Görüntüle 1192194

bunlarda yeni cicilerim :)suan evde esyalarimi koliliyorum yorgunluktan olucem :)

mikser almak icin senin yorumunu bekleyecegim gerekmezse daha once haberin olsun bu ayakli olanlar harika gorunuyor ama kullanimini bilmiyorum; cupcake ler tam yemelikl;))

pazar tatlim hayirlisiyla:)
2 gun kalmiiis :46:
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 51 gun kaldı...

8-9 yil arasi 3 kisi olduk yakinda 10 yillik arkadaslar da gelirse sasirmiycam, etrafimda bize yakin ornekler var ama k da hic yok gibiydi yalniz degilmisiz:)) mutluluklar dilerim!

Hahah benzer seyleri hepimiz yasiyoruz ancak unutulmamasi gereken seyler var bunca yila caan mi dayanir:) rahatlik derken dogal bir durum aslinda dile kolay 8 yil ne demektir? Hemen cocugu olsa insanin ilkokul 2 ye gececek dusunun:) insannboyle stresli zamanlaarinda da en yakinlarina en guvendiklerine patlar. Bu demek degil ki tabii ki daha taze iliskilerde guven yok, adi ustunde daha o kipir kipir donem, hepimizin yasadigi ama surekli osekilde devam edemez;) yillar icinde araya ayriliklar, hastaliklar, aci kayiplar, is sorunlari, cok buyuk mutluluklar, cok buyuk acilar, cok sansli donemler, cok sanssiz donemler... hayata dair o kadar cok konudabirbirinizin tavrini gormus oluyorsunuz ki ister istemez bir parca durumu soz konusu oluyor.
ama bu kesinlikle saygi sinirlarini asan bir rahatlik olmamali. Bunun adi rahatlik degil baska bir sey olacaktir.

esya konusunda ise bizim gıbı hic esya almadiysaaniz beraber bazen vay be ne kadar cok ortaak zevkimiz varmis unutmusum ben bunu diyebilirken,
bunca yilimi boyle zevksiz ya da mantiksiz dusunebilen bir adama mi vermisim derken bulabiliyor insan kendini tek onemli nokta bunu gülerek ve geyik olaarak soylemede.

yasanilan her seyin bir sebebi oluyor canim etrafimda gorduklerim, hizli ilerleyop ayrilanlar sonrasinda cok agir adimlarla hareket ediuor benim gibi;) oncesinde uzun yillarini verip ayrilanlar da sonrasinda cabuk sonuca bagliyor-sen ve birkac arkadasimdan bizzat gordugum kadariyla;)
Onceki mutsuzluklarimizin hayatimizin geri kalaninda bizi daha mutlu edecegine inaniyorum.aslinda bunu yaşıyorum;)

Izne ciktim canim yollardaydim sukur kavustum netime:)

mikser almak icin senin yorumunu bekleyecegim gerekmezse daha once haberin olsun bu ayakli olanlar harika gorunuyor ama kullanimini bilmiyorum; cupcake ler tam yemelikl;))

ooo masallah iyi dinlen tatlim bende burda misafirlerle ilgileniyorum :rolleyes:
bizim birbirimizi sevmemiz beklememiz 12 sene oldu cok beklemisim ya:D
ben arzumun blender setini alacagim robotun özellikleri de var daha kullanisli olacak diye dusundum:)

Son düzenleme:
kizlar bu baharat takimindan siparis verdim nasil sizce:) yagdanliklar kucuk olacak sadece:) $1405633802600.jpg

kizlar bu baharat takimindan siparis verdim nasil sizce:) yagdanliklar kucuk olacak sadece:) Eki Görüntüle 1192408

canım güle güle kullan ama o küçük baharatlıklardan annemde var süslü olmayan hali yani, kapaklar çok zor açılıyo bilgin olsun biz içindeki lastiği çıkarttık o şekilde kullanıyoruz:)

canım güle güle kullan ama o küçük baharatlıklardan annemde var süslü olmayan hali yani, kapaklar çok zor açılıyo bilgin olsun biz içindeki lastiği çıkarttık o şekilde kullanıyoruz:)

hmm saol tatlim yazdim bunu aklima ;)

Arkadaşlar hepinizin uğraştığı şeylerden farklı bir derdimn oldgnu paylaşmştm sizinle, ilginizi cekmemiş olabilir ama 1 arkadaşımz saolsn kmse kaile bile almadı beni, forumda cok yazan biri değilim gerçekfen kafama tak etmşti ki benmle aynı durdmda olan birileri varmı veya bunladı kafama bu kadar takmam normal mi diye bi sıkntmı paylaşmak istemştm ama takan olmadı, evlilikten uzak bişey değildi halbuki paylaştgm, demekki herkes vücudundan memnun, herkes taş gibi, ki kimse umursamadı, bu da benm kendmi daha kötü hissetmemi sağladı, cevap veren arkadaşıma tekrar teşekkür ediyorm inşallah hepimizin işleri rast gider, iyi geceler hepinize...

canım şimdi gördüm yazını. bende 3 ay önce sırf bu takıntılarım yüzünden ameliyat oldum benim meselem göğüslerimin çok minik olmasıydı.şimdi gayet memnunum iyi ki yaptırmışım diyorum. sende ileride 1-2 operasyon geçirebilirsin boşuna üzme kendini herşeyin çaresi var allah çaresi olmayan dert vermesin. bu güzel günlerin düğün sürecinin tadını çıkar.

HemEncık buldum valla şık ve sade gayet guzel bence bende oyle bısey yaptıracam netten mi sipariş vereceksiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Begendigne sevindim canim bikac yere sorduk netteki fiyatiyla ayni oyuzden netten vermicem bide guvenemedim nedense
saol tatlim bizim damat askerde daha yeni geliyor o yuzden kaldik bu zamana canim:)

Aman hersey hallolur ay cok az kalmis ne guzell Allah kavustursun :) heycan varmi
Sag ol canim, umarim keyfe bagli bir sey degildir malum son dakika sürprizi istemedigimiz icin yurt disi balayindan vazgecmistik, her iste bir hayir var derler ama simdiki balayi planimiz kesinlikle daha cok icime sindi:)

En cabuk olan ve ugrastirmaya tariflerinle takipcinim o zaman ;) sadece 2-3tavuk tarifi geliyor aklima:) ben en kisaa surede pisen yemeklerin en saglikli yemekler en guzel yemekler olduguna inanmayave cevremdekileri inandirmaya çalışıyorum:27:

bu gidisle bizimki balayi degil on balayi dediklerinden bile olabilir ama yok takmiyorum, takmayacagim, su anda izindeyi sizlere ege kiyilarindan yaziyorum kizlar, ben tatile geldim nisanlim ocak alti dolap düşünüyor su anda telefonda dolap konusuyoruz ay dedim ne guzelmis benim rahat olabilmem senin dusunme gülüyor:9:

Sertifikali asci gelin senii:34: en kisa surede pisen yemeklerini merakla bekleyecegim ya da firinda olup beni cok oyalamAyacak olanlari:))

Hic beyazim yoktu tanistigimizda:5: genceciktim:60::60: dugun mugun deseydik 10. Yili devirirdik canim ondan sebep artik bosverdik cogu seyi :)
Etrafimizda herkes e hadi evlenin artik, ne bekliyorsunuz, hala mi evlenmediniz demesinden de gina geldi ama egleniyoruz yapilan yorumlarla epeyce:))

Ne iyi memurlarmis, umarim biz de anlayisli olanlarina rastlariz, cok merak ediyorum esas istedigimiz 2 yerin birinde yer bulabilecek miyiz yoksa hic aklimizda olmYan bir yere mi kalacagiz son ana kaldigimiz icin:))

sekerlerde ben cocukken minik heykeller olurdu onu hatirladim, cicek sepeti, bebek vb sekillerde en azindan badem sekerleri yenir minik biblolar senelerce vitrinlerde, kapi ustlerinde eski evlerde cerceve ici olurdu hani.... sonraa çikolataya gectiler jicbir anisi olmadi,bir ara lavanta vardi ama benden tavsiye ani kalmasini istiyorsanizz yapmayin, ben ve bircok arkadasim gibi lavantakokusu sevmeyenler atmaqk zorunda. Sanirim zamanla boceklenebilirmus bir de.:)
Takvim yapragi seklinde magnet bastirmisti yillar once bir arkadas mesela. Ben cok begenmistim yapsaydim oyle bir sey olabilirdi.
lokumluklar da super olmus, kokusu yok, bocek yapmaz, erimez etmez yillarxa evlerde hatirasi kalir.

Paylasirim tabi askolsun tarif paylasmadan olurmu yalniz cok guzel bi grup olduk burda masallah bize :) neee tatildemisin ve nisanlin dolap bakiyo hahah evet iste bunu yapmayi bnde cok istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar hepinizin uğraştığı şeylerden farklı bir derdimn oldgnu paylaşmştm sizinle, ilginizi cekmemiş olabilir ama 1 arkadaşımz saolsn kmse kaile bile almadı beni, forumda cok yazan biri değilim gerçekfen kafama tak etmşti ki benmle aynı durdmda olan birileri varmı veya bunladı kafama bu kadar takmam normal mi diye bi sıkntmı paylaşmak istemştm ama takan olmadı, evlilikten uzak bişey değildi halbuki paylaştgm, demekki herkes vücudundan memnun, herkes taş gibi, ki kimse umursamadı, bu da benm kendmi daha kötü hissetmemi sağladı, cevap veren arkadaşıma tekrar teşekkür ediyorm inşallah hepimizin işleri rast gider, iyi geceler hepinize...

Tatlim ben alinti yapilan yazilarima bakiyorum bildirim gelince onun dsinda unutuyorum arada aklima geliyoda bakiyorum gormedim kusura bakma selulit bendede var gercekten sinir bozucu bir durum ama bunu kafanda cok buyutmemeye bak tedavisiz gecmesi biraz zor bide sabir isteyen bi olay bol su ve yuruys onun cozumu

Tatlim ben alinti yapilan yazilarima bakiyorum bildirim gelince onun dsinda unutuyorum arada aklima geliyoda bakiyorum gormedim kusura bakma selulit bendede var gercekten sinir bozucu bir durum ama bunu kafanda cok buyutmemeye bak tedavisiz gecmesi biraz zor bide sabir isteyen bi olay bol su ve yuruys onun cozumu

çok fazla cola içiyorum ve ciddi manada selulit sorunu yaşıyorum ama bunu kendimi üzecek duruma getirmiyorum şuanlık spor imkanım yok ama nişanlım spor konusunda destek oluyor en azında akşamları yürümeyi düşünüyorum zaten düğüne yakın 1 ay olsada biraz yediklerime dikkat etmem lazım 2-3 kilo fazlam var

dün nişanlım bana süpriz yapmış sehpa almış :) begendiğim sehpalar pahalı diye alamamıştık...o dayanamayıp almış :16:
bide muftak masasını halletsek çok iyi olacak..klima a geldi ama hala takılacak yer bulamadık evde...
süs eşyam az çok 1-2 tane siz süs eşyası almaya başladınız mı

Ben de simdi kizlar yorum yazinca gordum, ama bu mesajindan cok alingan biri oldugun hissine de kapildim ya da tugcenin dedigi gibi alintilanan mesajlarimizi goruyoruz genelde kk da yeni oldugun icin bunu dusunmemismolabilirsin. Soyle soyliyim oncelikle fiziki kusurlardan dolayi sevgisi azalacak adam ya da kadin evlilik yoluna cikmasin allahnkorusun hdr turlu kaza bela hepimiz icin bu demek oluyor ki bugun olmasa uarin yari uolda birakacakfir bizi. Tabii neraber tatile falN gitmediyseniz soylemen yerinde olmus ama zaten o sana seni sevecegini jer turu demis eger dogru anladiysam yani cok alingansan bir hemcins tavsiyesi bunu asmaya birak, en cekici kadin kendine guveni olan kadindir! Bu arada aramiza hos geldin:))

Kizlar aksam yazarim simdi cikiyorum, haha umuttugce 2 ay dil doktum evi tuttugumuzdan beri daha ev bosalmadan dolap arastiriyodum acelesi yok dedi de dedi kendimi astim resmen aksam cok hosuma gitti ben ustume dusenleri yapmisim yani onun agirligina ragmen o dolap dusunuyor:))) devran donermis:)))

dün nişanlım bana süpriz yapmış sehpa almış :) begendiğim sehpalar pahalı diye alamamıştık...o dayanamayıp almış :16:
bide muftak masasını halletsek çok iyi olacak..klima a geldi ama hala takılacak yer bulamadık evde...

Süprizleri kim sevmez kii:)) hayirli olsun canim Güle güle kullan. Bende bu aralar salon icin süs esyasi bakıyorum ama masallah esyalardan daha pahalilar.bu arada yemek masasi icin masa örtüsü aldınız mı ben bakiyorum ama hala icime sinen bulamadım

cok yakin.arkadasim bir hafta once.dis cekim.yaptirdi bana tavsiye etmedi.ama dediki canim dedi heyecanli olmuyor.dugunundeki o goz isiltisi yuzundeki o ifade olmuyor fotoğrafciya sorduk onerisini oda dediki gununde cekelim ogunun heyecani cok guzel isiltisi baska dedi kizlar... ben dugun gunu öğlen 12de fotoda olacagim aksama kadar karis karis dolanicaz ;)

iyi de çok yoruluruz ve dış çekim olacağı için gelinlik toz toprak oluyormuş simsiyah gelinlikle nasıl düğüne gidecez ki?

Süprizleri kim sevmez kii:)) hayirli olsun canim Güle güle kullan. Bende bu aralar salon icin süs esyasi bakıyorum ama masallah esyalardan daha pahalilar.bu arada yemek masasi icin masa örtüsü aldınız mı ben bakiyorum ama hala icime sinen bulamadım

cidden çok pahalı 250 tl begendiklerim var ama alamam o kadar pahalı bişey...yemek masası için annem aldı 2 örtü begendiğim örtü bulursam bende öyle alacam benim salonum beyaz ve pembe tonlarında yemek takımlarımda siyah beyazlı o yüzden annem beyaz aldı bende bulursam canlı renkli alacam degısıklık olsun diye

canım benım tabıkı herkez ilgilenır ama sadece alıntı yapılan mjsların bildirimi geliyor o yüzden okumamışım bende :( keşke alıntı yapsaydın neysecik biraz geç oldu ama kusura bakma..taş gibi bir fizige sahip değilim ve olmadığı içinde üzülmüyorum çünkü ALLAH a şükür sağlıklıyım..ama fazla göbegim ve basemlerim ayrıca selulitlerim var tabıkı bunu saklayamam arada benide rahatsız ediyor özellikle balayını düşününce sanırım bunun için blca su ve spor yapmanın zamanı geldi

Begendigne sevindim canim bikac yere sorduk netteki fiyatiyla ayni oyuzden netten vermicem bide guvenemedim nedense

Aman hersey hallolur ay cok az kalmis ne guzell Allah kavustursun :) heycan varmi

Paylasirim tabi askolsun tarif paylasmadan olurmu yalniz cok guzel bi grup olduk burda masallah bize :) neee tatildemisin ve nisanlin dolap bakiyo hahah evet iste bunu yapmayi bnde cok istiyorum

ayy saol tatlim:) olmazmi heyecan sanki ilk defa görecegim kalbim küt küt:D
ya evet güzel bir grup olduk masallah devami gelir inşallah:)
bende tatil istiyorum balayini sadece ayagimi uzatip dinlenmek icin dört gözle bekliyorum:cool:

Ben iken Biz olmaya 50 gün kaldı...

oo hayirli olsun tatlim:) benim mutfagim belli degil buyuk mu kucuk mu ama ben bir iki model begendim sandalye kismi ice giren yer kaplamayan bakalim zor is ya allah kolaylik versin ben o safhaya gelemedim daha :D

arkadasim hosgeldin aramiza:) kusura bakma ben okudum ama araya biseyler girdi yazmayi unuttum:(
canim inan benimde catlaklarim var kesin selülitte vardir ama ben gormezden gelmek istiyorum hatta göbisim bile var :) senin gibi bende tedirginim nisanlim begenmezse diye hele bir de 12 sene sadece beni bekledigini dusunursek bu durum gittikce kotulesiyor sevgilim sana sarilmayi özledim deyince bile neremi ozledin sisko cirkin bi kizim diyorum ve bu konusma arada bi oluyor en sonunda nisanlim resti cekti ben bedene baksa idim simdiye bir suru kizla cikmis olurdum ben senin disini degil icini seviyorum dedi;)
o yuzden esin ne der diye kendini kasma canim ama sonradan da saliverme kizlarin dedigi gibi bol su bol yürüyüş canim bende oyle yapacagim üzme kendini:)

cidden çok pahalı 250 tl begendiklerim var ama alamam o kadar pahalı bişey...yemek masası için annem aldı 2 örtü begendiğim örtü bulursam bende öyle alacam benim salonum beyaz ve pembe tonlarında yemek takımlarımda siyah beyazlı o yüzden annem beyaz aldı bende bulursam canlı renkli alacam degısıklık olsun diye

aksesuarlarn fiyatini gorunce agzim acik kaldi 450 lira dediler 5 parcaya off dedim bu ne :)

kizlar bu baharat takimindan siparis verdim nasil sizce:) yagdanliklar kucuk olacak sadece:) Eki Görüntüle 1192408

Guzel canim renk katiyo bunlar mutfaga ben kendim yaptim bunlardan cam alip suya dayanikli enamel boya aldim ponpon fircayla boyadim tabi bunlari vaktimiz bosken yaptim :)

Back