bugün işler çok yoğundu, dün beyaz eşya işi bitmeseydi epey aksilik olabilirdi son günlerimi düşününce çok şükür ufak dalgınlıklar dışında kazasız atlattım
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
resmen kafamı toplayamaz hale gelmiştim raporlara taç, enza falan yazasım geliyordu
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
ama yine rahat etmedim eve çıkmadan evime yakın çeyiz mağazası olduğu çıkmış aklımdan meğer taç yazısını görünce microfiber yorgan sordum 85 tl dedi, kristal by taç olanlar daha uygun oluyormuş neredeyse yarı fiyatına, 85 de iyi geldi aslında ama kristal by taç ve taç farkını bilen var mı kızlar?
bir de nevresimlerimi aldığım yerde penelope diye bir marka yorgan göstermişti adam, 260 dan 165 e mi ne indi demişti ama hiç duymadım ben öyle bir marka:44:
ben ancak tabletten yazıyorum telefonda bana da çok zor geliyor genelde canım sayende ben de öğrenmiş oldum sağ olasın
çok güzel anlatmışssın ben de yüklesem iyi olacak, becerebilirim umarım:)
yemek odası hariç aldık hatta evin boyasından önce aldık, hatta ilk onları aldık
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
çünkü model bakalım diye gittiğimizde 30*45 gün arası sürdüğünü söylediler netten bakınca çok daha uzun sürebildiğini öğrendik. şansıma yatak odası beğendiğimiz modelde stokta vardı hemen çekti mağaza bir de daha önceden alışveriş yaptığımız yerdi. koltuklara da 30 gün demişlerdi 15 günde hazır dediler ama evin işi bitmediğinden 1 ay fazladan bekletmiş oluyoruz
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
cumartesi geliyor inşallah.
buradaki kızların eli çabuk ben hariç
cumartesi teslim aldık biz de ama fon perde yaptırmadım sadece tüller ve güneşlikler, sadece yatak odasına örtüye karar verdikten sonra yapacağım. bu arada örtü almayı da düşünmüyorum aslında büyük ebatta pike ve polar battaniye kullanacağım mevsime göre, en azından iki fonksiyonu olacak zaten sadece çocuk gelirse örterim üstüne çıkarlar diye, yoksa nevresimlerimi istediğim renkte aldım örtü gibiler
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
çok iyi yapmışssın, hazır gelen eşya epey rahatlatıyor insanı maddi manevi. tost makinesi, ütü masası aramıyorum allahtan gerçi o ütünün nasıl çalıştığını merak ediyorum ama ütüden nefret ettiğim için kullanmayı pek düşünmüyorum o yüzden bütçe ayırmadım
şu andaki evimizi turkuaz- bambu rengi-kahve mobilyayla döşemiştik birkaç yıl önce çok seviyoruz. insanın içini açıyor. şimdi ise turuncular-yeşillerle renklenecek ev inşallah. yatak odamız krem, ceviz rengi. koltuklarımız sütlü kahve benziyor renkler:)
yatak işi ah ahh, nereden almış canım, bir de hani uzanın diyorlar alırken nasıl uzanayım ya ben gerçi yatak ama yine de
sakın ses etme, ne güzel işte kendimizi unutmamak lazım. ev ev bir yere kadar. ben de yarın akşam fırsat bulsam plaj için terlik bakmak istiyorum.
haha doğru tabii balayına:) ben gerçekten ters insanım galiba, çeyizin çoğu şeyinden önce balayına bikinimi almıştım. sezon sonu geçen sene bu yıl için alışveriş yaptığımdan balayına hazır gibiyim, bu arada gratis lerde nivea kremler %25 indirimdeydi kızlar balayı kremim de hazır
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
bize balayına şnorkel-maske lazım
kahvaltı kabı derken? 4 bölmeli falan olanlardan mı canım? onların pratiğini bulamadığım için evdeki gibi renkli kapaklı minik cam dikdörtgen kaplardan aldım ben, hava almıyor ya peynirleri bozmuyor, gürallar aldım ben dolapltan alırken üst üste koyunca kaymıyor kapakları çıkıntılı gibi.