Buradan cok pratik fikirler cikiyor canim, pentiye o kadR girerim tabanlık olduguna hic dikkat etmemistim daha once, gratisi de bir arkadasim soylemisti her gun dua ediyorum ayaklarimi ve ayakkabı mi kirtardigi icin:) sizin durumda tabii ki normali bu, bizimki asker de degil ama gunlerce haftalarca ben araştırıyorum netten, gidip yerinde eliyorum son yere ya daq son 2,3 yer gidiyoruz seciyoruz aaa ne cabuk sectik diyince
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
oluyorum o kadar uhrastim ben diyince aaa dogru diyor
Istanbul anadolu yakasi su anda kentsel donusumden dolayi kiralik ev krizi yasiyor gecenlerde haber bile oldu, 1,5 ay ev aradik cogu arkadas boyle sizde sorun olmaz muhtemelen bizim ev stresimiz bu yila ozeldi sans iste
Dekorasyon sitelerinin linklerini ver canım o zaman anliyorlar, hangi renkler tamamlayici sadece bejler bi sure sonra bogucu oluyor tamamlayici renkler lazim diyor mesela seninki nasil bilmem, benimki uzman goruslerine saygili kendimi yormuyorum artik ic mimar goruslerini soyluyorum ya daq okuyunca kabul ediyor:) turkuaz kahverenginin olumsuz etkisini kirmaqsiyla unlu kesinlikle turuncu da cok yakisan renklerden bence
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Makine 8 kg luk kiraci oldugumuz icin her eve sorunsuz girsin istedik, insalllah sorun cikmaz bunda camasir makinesi elim ayagim cok sik camasir yikaniyor bizde maalesef
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Banyoyu 40 kere temizleyeyim yeter ki utu yapmiyim