• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

Hosgeldin canimm eylulun kaci

Ay ben daha alisveris yapicam balayi icin bikini almam lazim cok is var cok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde almam gereken bir sürü şey var. sadece balayı için değil. bir sürü yeni kıyafet almak istiyorummmmm. Bikini için eylülü bekliyorum ben sezon sonu indirimlerini yakalarım belki :)

hoş geldinnn :)
Eylülün kaçı ? Neler yaptın nelerin eksik anlat bakalım

Ahhh ahhh neler anlatsam nerden başlasam :44:

Eylülün 20sinde benim memleketimde, 26sında ise İstanbul'da düğünüm olacak :46:

Henüz evimizin içini yaptırıyoruz.. Boya, pencereler, banyo, parkeler tamam. Bu hafta mutfak, giyinme odası, banyo dolaplarım takılacak, özel yaptırmıştık onları.. Haftaya da yatak ve tuvalet masası geliyor. :21:

Benim çeyizimin elektronik parçaları kaldı, bir de beyaz eşyaları ben alacağım.. Onları bayram zamanı hallederim diyorum. Geriye kalacak olan salon mobilyaları, halılar ve perdeler :45:

Gelinlik ve kına kıyafetlerim dikiliyor, gelin ayakkabısı ve damatlık alınacak.. :ssz:

Böyle işte bendeki durumlar, tırlatmaya az kaldı, doktorum nerde modunda geziyorum :35:

Henüz evimizin içini yaptırıyoruz.. Boya, pencereler, banyo, parkeler tamam. Bu hafta mutfak, giyinme odası, banyo dolaplarım takılacak, özel yaptırmıştık onları.. Haftaya da yatak ve tuvalet masası geliyor. :21:

Benim çeyizimin elektronik parçaları kaldı, bir de beyaz eşyaları ben alacağım.. Onları bayram zamanı hallederim diyorum. Geriye kalacak olan salon mobilyaları, halılar ve perdeler :45:

Gelinlik ve kına kıyafetlerim dikiliyor, gelin ayakkabısı ve damatlık alınacak.. :ssz:

Böyle işte bendeki durumlar, tırlatmaya az kaldı, doktorum nerde modunda geziyorum :35:

Benim de 20 Eylül :) canım maşallah bi sürü şey halletmişsin bence telaşlanmana gerek yok

benimde almam gereken bir sürü şey var. sadece balayı için değil. bir sürü yeni kıyafet almak istiyorummmmm. Bikini için eylülü bekliyorum ben sezon sonu indirimlerini yakalarım belki :)
Evet bende onu bekliyorum :) cok para vermek istemiyorum

Oo sende halletmissin baya herseyi :)

Buradan cok pratik fikirler cikiyor canim, pentiye o kadR girerim tabanlık olduguna hic dikkat etmemistim daha once, gratisi de bir arkadasim soylemisti her gun dua ediyorum ayaklarimi ve ayakkabı mi kirtardigi icin:) sizin durumda tabii ki normali bu, bizimki asker de degil ama gunlerce haftalarca ben araştırıyorum netten, gidip yerinde eliyorum son yere ya daq son 2,3 yer gidiyoruz seciyoruz aaa ne cabuk sectik diyince :53::53: oluyorum o kadar uhrastim ben diyince aaa dogru diyor:27:

Istanbul anadolu yakasi su anda kentsel donusumden dolayi kiralik ev krizi yasiyor gecenlerde haber bile oldu, 1,5 ay ev aradik cogu arkadas boyle sizde sorun olmaz muhtemelen bizim ev stresimiz bu yila ozeldi sans iste:27:

Dekorasyon sitelerinin linklerini ver canım o zaman anliyorlar, hangi renkler tamamlayici sadece bejler bi sure sonra bogucu oluyor tamamlayici renkler lazim diyor mesela seninki nasil bilmem, benimki uzman goruslerine saygili kendimi yormuyorum artik ic mimar goruslerini soyluyorum ya daq okuyunca kabul ediyor:) turkuaz kahverenginin olumsuz etkisini kirmaqsiyla unlu kesinlikle turuncu da cok yakisan renklerden bence;)
Makine 8 kg luk kiraci oldugumuz icin her eve sorunsuz girsin istedik, insalllah sorun cikmaz bunda camasir makinesi elim ayagim cok sik camasir yikaniyor bizde maalesef:(
Banyoyu 40 kere temizleyeyim yeter ki utu yapmiyim:27:

evet benimde pentide olacagi hic aklima gelmezdi saol canim:) erkek milleti degil mi ne olacak:)

bizde kiraci varmis bayramdan sonra cikacaklarmis onlari bekliyoruz:)

benimkine diyorum ki oturma odasina köşe alalim ki kiraciyiz rahat ederiz her eve uyar yatak olanlardan o da tamam dedi:) buradaki mimara sordum ama cevap gelmedi canim baskada soracagim bir site var mi bilmiyorum ama su mimar selimi izlemek bile cok yaradi bana:)

sorun cikmaz makinende tatlim cunku yeni biz kendi evimizden lojmana tasindik ee kucuk malum lojmanlar sıgdi tatlim ve makine cok guzel bazi ozelliklerinde kirisik azaltma var kolaylik sagliyor gunluk 14 dk var hemen yikiyor yolluktu yorgandi derken 8 kg guzel tatlim agiz tadi ile kullan canim:) ütü de eger almadiysan kazanli al o zaman canim daha kolay oluyor ütü;)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 55 gun 1339 saat kaldı...

Merhabalar,

Ben de bir Eylül 2014 geliniyimm :3:

Bu konuya baktım da herkes herşeyini halletmemiş daha moralim düzeldi :1: Ben bir biz halledemedik sanıyordum :14:

Herkese hayırlı olsun şimdiden :16:

hoşgeldiniz inan benimde dogru durust biseyim yok sadece sandik isi hazir gibi o kadar sanirim senin 20 eylul sen tamamlarsin benim 4 ve 6 eylül ne yapacagim bilmiyorum :banghead: aman bosver hallolur elbet:D

kizlar balayina ne alacaksiniz yardim edin bana beynim durdu bu konuda :confused: bide balayindan sonra düğüne gidecegiz teyzesinin oglunun ben elbise ceket giyeyim diyorum birde sözüm de giydim elbisem var lacivert krem ne diyorsunuz:rolleyes:

Selam kızlar nasıl gıdıyor hazırlıklar? Ya buraya ugramayalı ne kadar olmuş iş güç derken unuttum burayı :26::26:

Gülüüm naber? :16: Ben geçen sene eylülün 2.haftası falandı öyle bikiniler aldım ki çok ucuza, heryerde bir alana diğeri indirimli kampanyası vardı eylülü bekle mutlaka :52:

Bende bu ara sadece düğün takılarımla çamaşırlarımla falan uğraşıyorum çoook rahatladım senin daha var vaktin ama iyi gidiyosun cnm:16:

Selam kızlar nasıl gıdıyor hazırlıklar? Ya buraya ugramayalı ne kadar olmuş iş güç derken unuttum burayı :26::26:

Gülüüm naber? :16: Ben geçen sene eylülün 2.haftası falandı öyle bikiniler aldım ki çok ucuza, heryerde bir alana diğeri indirimli kampanyası vardı eylülü bekle mutlaka :52:

vayy kimleri görüyorummm :) nerelerdesin sen kaçak gelin :)
Eylülü sabırsızlıkla bekliyorum canım, her açıdan :D
sen neler yaptın ne zamandır yoksun anlat bakalım

vayy kimleri görüyorummm :) nerelerdesin sen kaçak gelin :)
Eylülü sabırsızlıkla bekliyorum canım, her açıdan :D
sen neler yaptın ne zamandır yoksun anlat bakalım

Canım herşey halloldu sayılır, eşyalar yerleşecek kaba temizlik yapıldı ama yerleşmeden önce derin bir temizlik olacak, kucuk işler kaldı sadece herşey tamam diyorum ben coook guzel sukur :16::16::16:

Sen naptın herşey halloldu mu?

Canım herşey halloldu sayılır, eşyalar yerleşecek kaba temizlik yapıldı ama yerleşmeden önce derin bir temizlik olacak, kucuk işler kaldı sadece herşey tamam diyorum ben coook guzel sukur :16::16::16:

Sen naptın herşey halloldu mu?

Benimde çoğu şey halloldu canım. Geriye sadece büyük olarak davetiye gelinlik kuaför balayı alışverişii ve kuaför gibi detaylar kaldı :)

Benimde çoğu şey halloldu canım. Geriye sadece büyük olarak davetiye gelinlik kuaför balayı alışverişii ve kuaför gibi detaylar kaldı :)

Senın vaktın rahat rahat yeter canım benden sonra 20 gunun daha vardı dımı senın 20 eylul dıye hatırlıyorum:16:

Kına ıcın detaylar arıyorum bu ara bende iş kalmadı ugrasacak ya mesgale lazım:8::8:

Benim de 20 Eylül :) canım maşallah bi sürü şey halletmişsin bence telaşlanmana gerek yok

Evet bende onu bekliyorum :) cok para vermek istemiyorum

Oo sende halletmissin baya herseyi :)

Ayyy teşekkür ederim moralim düzeldi yaa sayenizde :16:

çevremdekiler geç kaldınız herşeye deyip duruyorlar :14: İnsanın hiç birşey yapmayası geliyor bu sefer de :5:

Bir de balayı işini halletmedik biz, şimdi sizlerden okuyunca hatırladım onu da :ssz:

Bende bu ara sadece düğün takılarımla çamaşırlarımla falan uğraşıyorum çoook rahatladım senin daha var vaktin ama iyi gidiyosun cnm:16:

Ooooo hosgeldin nerelerdesin sen biz burda butun gelinleri evlendirdik nerdeyse ortada yoksun :)) eylulu beklicem evet indirime girsin guzel ayda evleniyorz

hoşgeldiniz inan benimde dogru durust biseyim yok sadece sandik isi hazir gibi o kadar sanirim senin 20 eylul sen tamamlarsin benim 4 ve 6 eylül ne yapacagim bilmiyorum :banghead: aman bosver hallolur elbet:D

Hoşbuldumm :3:

Bizim ailede şöyle bir şey var bir yere gidilir herşey alınıp çıkılır 2 ay değil 10 günde de çeyiz hazırlanır :34: Bazı insanlar ise aylarca yıllarca hazırlık yapıyor.. Sizin aile bizimkine benziyor galiba bu konuda :1:

Çalışıyor musun bilmiyorum çalışmıyorsan bir ayda yetişir herşey deneyimlerime göre.. Birtek gelinliği en az 1,5 ay önceden ayarlayın bir de mobilyaları 1 ay önceden alın tavsiyem..

Biz ikimizde yoğun çalışıyoruz ve evin tüm tadilatına girdik, ondan paniğim ben :44:

Mevcut bir ev var mı? ve tadilat yaptırmanız gerekiyor mu?

Back