ah ah sorma, biz kedi sahiplenmeyi çok istiyoruz hatta nişanlım benden daha çok. koltukları aldığımız gün, o yüklü ödemeden sonra demesin mi, yepyeni koltuklara takar şimdi tırmıkları koltuklar eskimeden olmaz
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
onda da pedal var mı? mor olanlar sanırım değil mi? fazla güç harcamadan kurusun istiyorum da
teşekkür ederim, umarım bir süre otururuz bu evde de boşuna gitmez. biz de kiracıyız, ancak benim evle ilgili en çok içimden geçen detay buydu, yani ne koltuklara, ne yatak odasına bu kadar istekli olmadım. bir de bakmaya başlayınca nişanlımın da aklına yattı. ben de fon perde yapmayarak kağıt masrafını dengelemiş oldum
salonda tek bakmak istediğim duvar burası fon perde istemedim o yüzden. 2 renk boya yaptırsaydım da fon yapmayacaktım, bence 2 renk duvarla da çok güzel oluyor, mest olmuştum örnekleri görünce
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
tayin ihtimali varsa kesinlikle kağıt gereksiz. ağız tadıyla oturun siz de.
biz kadınların ayak derdi bitmez tabii ki ayakkabı derdi de, hepimizde farklı farklı. acaba giydiklerimizden mi oluyor yoksa farklı ayakkabılara uymakta mı zorlanıyor ayaklarımız. kendimi bildim bileli önce anneannemin sonra annemin sonra da kendimin ayakkabılarla başı derttedir, genetik sorunluyuz diyorum ben
haftaya bugün evlenebilirsin o zaman
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
bir şey merak ettim nişanlın kararları sana mı bırakıyor, daha doğrusu paylaşım mı yaptınız yoksa her şeye beraber mi bakıyorsunuz. ben ufak tefekleri bile sordum valla bazen. nevresim bir tane kesin beğeneceğini biliyordum, soru işareti olan yerde foto çekip ona gönderiyorum ya da gösteriyorum derken günler geçiyor. o da her şeye benim de bakmamı istiyor. aslında çakışmıyoruz fakat kararsızlıktan kurtulmak için kararsız olan diğerimize soruyoruz
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
sanırım bizim derdimiz bu