2014 eylül gelinleri de buraya:))

Bende pembe alacaktım ama ayağıma en cok bu yakıştı ve cok rahat oldu çünkü benım ayaklarım biraz toplu :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

duvar kagitlariniz cok guzel olmus kizlar ben cift renk boyayacagim kagit isterdim ama kiraci olacagimiz icin o kadar masrafa girmek istemiyorum dugunden 2 ay sonra tayin cikma isi var :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende pembe alacaktım ama ayağıma en cok bu yakıştı ve cok rahat oldu çünkü benım ayaklarım biraz toplu :))

benim de basparmagimin yanindaki iki parmagim uzun o yuzden burnu acik giyemiyorum:) benim parmaklar sigmiyor ayakkabiya nisanda anam agladi resmen :banghead:

2 ay içinde cidden değmez canım tayin olunca cidden zor oluyor

2 ay içinde cidden değmez canım tayin olunca cidden zor oluyor

kesin degil ama yinede kagit pahali olur en iyisi cift renk yapayim ben:)

bizim gibi kararsız değilsen 2 günde bile olur inan, ama bizim gibi olunca böyle kafayı yiyor insan
degilim:) hemen hemen herseye karar verdim internet elimin altinda olunca netten bakip kodlari aldim mobilya yemek takimi catal kasik falan hep karar verdim sadece alinacak ins:)

hem de nasıl yardımcı oldun canım aynen dediğin gibi... eğitimde mesela okuma-duyma-görme bu 3 duyuya hitap etmek çok önemlidir ya aynen biz de etraftan duyuyoruz, okuyoruz ama gözle görmedikçe bir şeyler eksik kalıyor. hah işte olay budur diyor insan görünce. bol bol çek canım, bizim de koltuklarımız ve beyaz eşyalar ctesi geliyor inşallah, tüller bazanın üzerinde bekliyor hala çok iş vaar çok bir de ben haftaya tatile çıkacağım tam döndüğüm gün nişanlım taşınıyor karar vermiş sonunda annesi sağ olsun sormuş, benim ısrar etmeme gerek kalmadı bugün ölçtük odaları tekrar onun eşyalarını ve benim götüreceklerimi de ölçüp krokide yerleşim planı çıkaracağız:)))

ve annem karşımda bir bohça dolusu havlu getirmiş istemediğin varsa ayır diyor, az önce havlu krizi yaşamıştık da, evimde tarzıma uymayan havlu istemiyorum diye

Havlu deme canım bizimde öyle nasıl dantel nasıl havlu anlatamam sana ayırdım biraz gönderdim evime :))
Aslında bende cok tatıl istıyorum bakalkm belki bayramda giderim bi yerler...tatil cok iyi gelecektir sana eminim...

ah ah sorma, biz kedi sahiplenmeyi çok istiyoruz hatta nişanlım benden daha çok. koltukları aldığımız gün, o yüklü ödemeden sonra demesin mi, yepyeni koltuklara takar şimdi tırmıkları koltuklar eskimeden olmaz

hayirli olsun bizde parexin var super ben cok memnunum kendimede alacagim ins :)

onda da pedal var mı? mor olanlar sanırım değil mi? fazla güç harcamadan kurusun istiyorum da

teşekkür ederim, umarım bir süre otururuz bu evde de boşuna gitmez. biz de kiracıyız, ancak benim evle ilgili en çok içimden geçen detay buydu, yani ne koltuklara, ne yatak odasına bu kadar istekli olmadım. bir de bakmaya başlayınca nişanlımın da aklına yattı. ben de fon perde yapmayarak kağıt masrafını dengelemiş oldum salonda tek bakmak istediğim duvar burası fon perde istemedim o yüzden. 2 renk boya yaptırsaydım da fon yapmayacaktım, bence 2 renk duvarla da çok güzel oluyor, mest olmuştum örnekleri görünce
tayin ihtimali varsa kesinlikle kağıt gereksiz. ağız tadıyla oturun siz de.

benim de basparmagimin yanindaki iki parmagim uzun o yuzden burnu acik giyemiyorum:) benim parmaklar sigmiyor ayakkabiya nisanda anam agladi resmen :banghead:

biz kadınların ayak derdi bitmez tabii ki ayakkabı derdi de, hepimizde farklı farklı. acaba giydiklerimizden mi oluyor yoksa farklı ayakkabılara uymakta mı zorlanıyor ayaklarımız. kendimi bildim bileli önce anneannemin sonra annemin sonra da kendimin ayakkabılarla başı derttedir, genetik sorunluyuz diyorum ben

haftaya bugün evlenebilirsin o zaman bir şey merak ettim nişanlın kararları sana mı bırakıyor, daha doğrusu paylaşım mı yaptınız yoksa her şeye beraber mi bakıyorsunuz. ben ufak tefekleri bile sordum valla bazen. nevresim bir tane kesin beğeneceğini biliyordum, soru işareti olan yerde foto çekip ona gönderiyorum ya da gösteriyorum derken günler geçiyor. o da her şeye benim de bakmamı istiyor. aslında çakışmıyoruz fakat kararsızlıktan kurtulmak için kararsız olan diğerimize soruyoruz sanırım bizim derdimiz bu

bizim evde sadece misafir havluları öyle dantelli mantelli ama ben nefret ediyorum kendi evimde patron benim benim borum ötecek dedim anneme, çünkü misafir havlusu yaparsın edersin diye diye beni çıldırtacak şeylerden bahsediyordu, sanırım ümitleri suya düştü ayır da vereyim birilerine diyor
şu büyük işler halloldu ya artık hazırım ve gerçekten çok ihtiyacım var, hepimizin olduğu gibi. bir de tabii şu son zamana aşırı sıkışma ve dönünce bekleyen koşturma:) şarj olmam lazım acilen kaçabilirsen kaç kesinlikle canım. şöyle bir ruhumuz dinlensin. bizim gün ne zaman belli olacak edecek hiç bilmiyorum balayından önce evlenemeyeceğimizi bile düşnüüyorum arada

Saol cnm bende böle bişey düşünüyorum ama farklı aklna gelirse fikirlerinizi bekliyorum :)

pedal yok canim suyunu cok koyarsan birde köpüklü olursa o zaman islak kaliyor ama rahat asagi dogru bastirinca kendinden dönüyor

ins sizde agiz tadiyla huzurlu bir sekilde oturursunuz :)

evet bence de sorunluyuz gelinlik isini halledip hemen ayakkabi arayisina girecegim ve dugune kadar evde giyecegim

bana birakti gibi canim nisanlim askerde su an bana sen hallet herseyi bana odemesi kalsin dedi ama ben netten begendiklerimi gosteriyorum o da olur diyor bir oturma grubunda karar veremedik ben canli istiyorum o sade olsun diyor ama canli olmali :) olabilir cunku ben de ilk zamanlar soruyordum o da beni kirmamak icin senin begendigin olsun sen nedersin diye bana atiyordu iyi oyle mi dedim bundan sonra ben bunu begendim bu olsun diyorum

Son düzenleme:
Çok güzelmiş buuuu. Şu an ikimize özel anahtarlıklarımız var ama bu daha bir özel. Nerde ne kadara yaptıracaksın canım bilgileri bekliyoruz :)

Vayyy bir kararsıza göre baya iş halletmişsin :) hayırlı olsun canım. Neye karar verdin beyaz eşyalarda?
Babama vileda desem o ney der o kadar ilgilidir yani :) helal olsun babana :)

hayırlı olsıun canım değişik bir hava katmış gerçekten. turuncu gibi sıcak renkler çok yakışır bence

Vee gelin ayakkabısı resmini isteyenler vardı anca çekebildim Eki Görüntüle 1183588

vayyy çok tarz duruyor canım güle güle giy çok güzelmiş

çeyizimin yarısını babam gidip kendi süpriz yaparak kaldı zaten :)

Bak işte ne güzel canım arkadasım benim cok sevindimm

ay canım bende çok sevindim valla içim rahatladı sanki o anahtarı görmeden tam anlamıyla oh diyemiyorum akşam alıcak nişanlım :)
Hep Hazira konuyorum ama adres verirseniz bende fiyatlara bakayım makulse yaptırayım cok hoşuma gitti

canım kapı isimliği ya da anahtarlık diye aramıştım galiba ben hatırlayamadım onu üsküdardaki sed copy center a sorucam yapıyolarmı diye
baba işte dayanamadı güle güle kullan canım :)

ben çok beğendimmmm güle güle kullan canımm ay süper olmuş maşallah :)
Aynen kuzum valla ayıp mi diye düşünüyordum...bak resmi atayımEki Görüntüle 1183562

bendede parex i var :)
Vee gelin ayakkabısı resmini isteyenler vardı anca çekebildim Eki Görüntüle 1183588

süpermiş güle güle kullan canım benimmm

kızlar siz kadınlar kulübünün uygulamasınımı indirdiniz telefona ordanmı yazıyosunuz yoksa sitedenmi yazıyosunuz direk bana telefondan girince siteden yazması zor geliyor :)

selam canıııım düğününün telasesi icersindesindesin tatlı telaslar gerci bunlar :)))önceden ufak tefek ev esyalarını almaya baslayarak cok iyi yapmıssın tatlım benimkide yeni oldu cok güzel gecti her sey tam istediğim gibiydi gelinliğim hayallerimi süsleyen gelinliğin tıpkısının aynısıydı sinem mardi ye özel dikim yaptırmıstım izmirde nerdesin bilmiyorum ama internetten bakmalısın kesinlikle bol sanslaaar

kızlar siz kadınlar kulübünün uygulamasınımı indirdiniz telefona ordanmı yazıyosunuz yoksa sitedenmi yazıyosunuz direk bana telefondan girince siteden yazması zor geliyor :)

ben telefona indirdim oradan giriyorum canim:)

Istanbuldayim ben tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…