SEN EŞİNE SÜPRİZ YAPAMK İSTERSEN ADRESİ BİLİYORSUN BEN BURDAYIM HER TÜRLÜ YARDIMCI OLURUM CANIM BENİM
SEN YETERKİ ARTIK ÇAMASIR MAKİNESİNDEN KARAR VER YOKSA CAMASIRLARI ELİNDE YIKAYACAKSIN
BU ARADA NİŞANLIM YATAK İŞİNEDE AL ATMIŞ NE ZAMAN İSTERSEN GELECEK DİYOR BANA
anneme de okudum bu yorumunu koptuk:) iyi güldüm allah da seni güldürsün hep canım:) sonunda aldıııık
araştırma faslı bitti:)))
yehuuuu eşyalarım gelmiş diziliyor şu anda :)) ama ben nerdeyim işteyim tabiki
(
gelmiş ya boşver, güle güle güzel günlerde kullan. sabırsızlanıyorsun tabii ama inan gelmesi daha önemli benim şu anda yaşadığım stresi yaşamazsın:) neyse çok şükür bugün alındı ya beyaz eşya da, hala inanamıyorum bizdeki sorun alana kadar benim sürekli araştırmaya devam etmem aklımın o konuda kalması korkuyordum başıma bir şey gelecek diye
teşekkür ederim canım ama maalesef ancak haftasonu gidebilirim
İşyerim leventte bağcılarda oturuyorum, evim esenyurtta
istanbul sınavı gibi olmuş dur levent tamam bağcılar bayrampaşa tarafında olsa gerek diye düşünüyorum, esenyurtta boş cevap hakkımı kullanıyorum:) anadolu yakasının bağrından kopan bir gelin adayı olarak
esentepe yi biliyorum bu tarafta esenkent var aa dur esenler i de biliyorum otogar var :44:
inşallah tatlim icine sineni alirsin da rahatlarsin:) dogru diyorsun saglik olsunda gerisi bos cevremdekiler bana herseyin tam olmasin bazi seyleri de evlendikten sonraya birak eger herseyin tam olursa bu sefer birbirinizi yersiniz diyorlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haha bayıldım aslında çok doğru söylüyorlar
ya hani insan beraber yaşadıkça birbirinin zevklerini de daha iyi öğrenir ya ne kadar uzun süre çıksan da bazı şeyleri aynı eve girmeden anlamıyorsun o yüzden önemli ihtiyaç olmayan şeyler gerçekten daha doğru seçilir diye düşünüyorum ben de. biz ki o kadar uzun zamandır beraberiz, bu kadar ortak zevkimiz olduğunu bu alışveriş sürecinde anladım
bazen diyorum içimden keşke daha önce çıksaymışız şu alışverişlere daha önce evlenirdim seninle
teşekkür ederim :) şu an haftasonuna yıllar var :)
bana da kağıt döşeneceği güne yani düne kadar zaman geçmiyordu bir de dün bugüne ertelendi resmen depresyona girmek üzereydim
2 ayımız kaldı artık bayramdan sonra daha çok telaş olur artık zaman çabuk geçiyor ben son zaman kala ev ve eşya ile uğraşmak istemıyorum o yüzden yapıyorum.zaten çeyizim de gitti boşa kapalı kutular bekliyor orda
kolay gelsin canım, çok haklısın zaten nişanlın da orada oturuyor. ah benimki de taşınmış olsaydı yıkar yıkar dizerdim ama şimdi paketleriyle taşıyacağım anahtarı değiştirtecek bu cumartesi inşallah yeni kilit taktırmadan götürmüyorum aldıklarımı
en güzelini yapiyorsunuz ben cogu seyi bayramdan sonra alacagim dugune 15 gün kala yerlestirecegiz off off gozumde öyle büyüyor ki anlatamam
bizim gibi kararsız değilsen 2 günde bile olur inan, ama bizim gibi olunca böyle kafayı yiyor insan
gözün aydıııın canım, çok şükür. anahtarı aldığımız günü hatırladım. sanki hiç çıkmayacak gibi geliyordu o zaman bana
Kizlar bisey soracagim benim adet dönemim balayinin oratasina denk geliyor ben ne yapacagim benim gibi olan var mi :what:
hani stresten falan gecikmeler olabiliyor ya belki öyle olur. eğer doğum kontrol hapı kullanacaksan 1-2 ay önce başlamak gerekiyor hani onunla zamanı değişir mi bilmiyorum. adet geciktirici bir ilaç var hani ama onu da şahsen tavsiye etmiyorum. 2 defa kullandım 1. de hiç sorun yaşamadım, 2. de şişkinlik, asabiyet sonrasında sapıtan adet düzeni. artık hayatta kullanmam.
nişanlıma sürpriz yapmak istiyorum kızlar çelik kapı isimliği ve çift anahtarlığı yaptıriyim diyorum
Eki Görüntüle 1183498
bu ev seninle güzel yazıyo çok hoşuma gitti isimlikte çelik kapı satan biyer ya da ozalitçilerde yaptırırım diye düşünüyorum
mesajı süper, malzeme olarak ikinizin de rahat kullanacağı bir şeyse diyecektim ki demiyorum anı olarak kalması bile süper olur