- 18 Kasım 2013
- 477
- 131
- 73
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.741
anladım canım heyecanla hafta sonunu bekleyeceksın o zaman bende bekliyorum hafta sonu cumartesi annemle mutfagımı yerleştirecez
yehuuuu eşyalarım gelmiş diziliyor şu anda :)) ama ben nerdeyim işteyim tabiki(
hayirli olsun güle güle kullanin :) sabretin haftasonuna az kaldi diyecegim ama meraktan icim icimi yerdi:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
vayyyy mutfak yerleşmeleri başladı demek süpermiş :) Çok heyecanlı işler ya şu an evimi görmek için sabırsızlanıyorum yerimde duramıyorum resmen
2 ayımız kaldı artık bayramdan sonra daha çok telaş olur artık zaman çabuk geçiyor ben son zaman kala ev ve eşya ile uğraşmak istemıyorum o yüzden yapıyorum.zaten çeyizim de gitti boşa kapalı kutular bekliyor orda
2 ayımız kaldı artık bayramdan sonra daha çok telaş olur artık zaman çabuk geçiyor ben son zaman kala ev ve eşya ile uğraşmak istemıyorum o yüzden yapıyorum.zaten çeyizim de gitti boşa kapalı kutular bekliyor orda
Benimkiler toplu gideceksen en güzelini yapıyorsun ohh stres falan kalmıycak sende
yavaş yavaş yerleşecem zaten nişanlım şuan o evde yaşıyor oda her akşam evin bi işlerini yapıyor dün avizeleri ve aplikleri halleti , banyo tamiri vardı onları halledıyor işte bizde hafta biraz yerleşelim daha benim dolapım gidecek onuda çocuk odasına kuracaz kışlık montlarımızı filan ona yerleştirecem :) çok işmiz var yani sağlık olsun hepsi yapılır
çoğu gitmiş azı kalmış bile, sağlık olsun hepsini yaparız çok şükür
en güzelini yapiyorsunuz ben cogu seyi bayramdan sonra alacagim dugune 15 gün kala yerlestirecegiz off off gozumde öyle büyüyor ki anlatamam
mutlaka yardım eden biri olur canım yerleştirirsin sende hayırlısı ile
inşallah canim :)
nişanlıma sürpriz yapmak istiyorum kızlar çelik kapı isimliği ve çift anahtarlığı yaptıriyim diyorum Eki Görüntüle 1183498
bu ev seninle güzel yazıyo çok hoşuma gitti isimlikte çelik kapı satan biyer ya da ozalitçilerde yaptırırım diye düşünüyorum
evdeki kiracı çıkmış yarın evimizin anahtarını alıyoruz sonunda ohhhhhhhhişte bu günü bekliyodum
kağıt yapıldı, ikimiz de çok beğendik. taş duvar diyip diyip durdum, mutfak dolapları dün akşam bile asabımı bozmuştu,artık umrumda değil o lekeler, yaşam alanım canım salonumbakıp bakıp durduk valla
veee inanması zor ama buzdolabı, çamaşır makinesi, midi fırın ve aspiratörümüzü aldıktiryaki çay makinesi hediye çıktı anlamadık ama world card için dediler arzum kettle alacaktım ben bundan memnun kalırsam almam, iyi ki önce almamışım
hala inanamıyorum boşlukta gibiyim biri beni çimdirsin kızlar
çok kaynatmışsınız birazdan okuyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?