2014 eylül gelinleri de buraya:))

anladım canım heyecanla hafta sonunu bekleyeceksın o zaman bende bekliyorum hafta sonu cumartesi annemle mutfagımı yerleştirecez

vayyyy mutfak yerleşmeleri başladı demek süpermiş :) Çok heyecanlı işler ya şu an evimi görmek için sabırsızlanıyorum yerimde duramıyorum resmen

yehuuuu eşyalarım gelmiş diziliyor şu anda :)) ama ben nerdeyim işteyim tabiki (

hayirli olsun güle güle kullanin :) sabretin haftasonuna az kaldi diyecegim ama meraktan icim icimi yerdi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vayyyy mutfak yerleşmeleri başladı demek süpermiş :) Çok heyecanlı işler ya şu an evimi görmek için sabırsızlanıyorum yerimde duramıyorum resmen

2 ayımız kaldı artık bayramdan sonra daha çok telaş olur artık zaman çabuk geçiyor ben son zaman kala ev ve eşya ile uğraşmak istemıyorum o yüzden yapıyorum.zaten çeyizim de gitti boşa kapalı kutular bekliyor orda

Benimkiler toplu gidecek sen en güzelini yapıyorsun ohh stres falan kalmıycak sende

en güzelini yapiyorsunuz ben cogu seyi bayramdan sonra alacagim dugune 15 gün kala yerlestirecegiz off off gozumde öyle büyüyor ki anlatamam

Benimkiler toplu gidecek sen en güzelini yapıyorsun ohh stres falan kalmıycak sende

yavaş yavaş yerleşecem zaten nişanlım şuan o evde yaşıyor oda her akşam evin bi işlerini yapıyor dün avizeleri ve aplikleri halleti , banyo tamiri vardı onları halledıyor işte bizde hafta biraz yerleşelim daha benim dolapım gidecek onuda çocuk odasına kuracaz kışlık montlarımızı filan ona yerleştirecem :) çok işmiz var yani sağlık olsun hepsi yapılır

çoğu gitmiş azı kalmış bile, sağlık olsun hepsini yaparız çok şükür

çoğu gitmiş azı kalmış bile, sağlık olsun hepsini yaparız çok şükür

ALLAH ım bu heveslerimizi kullanmayıda nasip etsin hala hayal gibi geliyor benim evim benim eşyalarım sevdiğim adamla aynı evi paylaşmak ALLAH ım hayırlısı ile evlerimize gitmeyide nasip etsin

en güzelini yapiyorsunuz ben cogu seyi bayramdan sonra alacagim dugune 15 gün kala yerlestirecegiz off off gozumde öyle büyüyor ki anlatamam

mutlaka yardım eden biri olur canım yerleştirirsin sende hayırlısı ile

Kizlar bisey soracagim benim adet dönemim balayinin oratasina denk geliyor ben ne yapacagim benim gibi olan var mi :what:

nişanlıma sürpriz yapmak istiyorum kızlar çelik kapı isimliği ve çift anahtarlığı yaptıriyim diyorum

bu ev seninle güzel yazıyo çok hoşuma gitti isimlikte çelik kapı satan biyer ya da ozalitçilerde yaptırırım diye düşünüyorum

cok guzelmis bende instagramda gormustum onda resimde yaptirabiliyorsun bende onu düşünüyorum:)

kağıt yapıldı, ikimiz de çok beğendik. taş duvar diyip diyip durdum, mutfak dolapları dün akşam bile asabımı bozmuştu,artık umrumda değil o lekeler, yaşam alanım canım salonum bakıp bakıp durduk valla

veee inanması zor ama buzdolabı, çamaşır makinesi, midi fırın ve aspiratörümüzü aldık tiryaki çay makinesi hediye çıktı anlamadık ama world card için dediler arzum kettle alacaktım ben bundan memnun kalırsam almam, iyi ki önce almamışım

hala inanamıyorum boşlukta gibiyim biri beni çimdirsin kızlar

çok kaynatmışsınız birazdan okuyacağım

Ooo gelişmeler süper canım onlar alınmışsa olay bitmiştir :)) güle güle kullan benim salonda duvar kagıtı hafta sonu resım atayım sende Atsana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…