- Konu Sahibi Dentistanbul
- #2.701
Merhaba hayırlı uğurlu oldun şimdiden.bende kardeşimin düğününde hediye etmek için kokulutaş yaptırmak istiyorum.bilgisi olsn varmı ne kadar en uygunu :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba size bişey danışcam acaba be yalnış mı düşünüyorum.düğünüme 2 ay var kısmetse teyzemle bugun otryruz çok ta severim kendisini aslında ama bugun bana dedi ki düğünün adetine denk geliyo mu dedi bende hesaplamadım dedim gercektende ole ama.sonra bana dedi ki gülerek işin ne hesaplasana dedi bende benim için önemli değil dedim sonra yine gülerek hesaplada bana sole dedi bende lafı anlamamazlıga getirdim ama çok sinirlendim.sizce gereksiz yere mi sinirlendim siz olsanız napardınız
canım aklıma bişey takıldı. Bu tarz tüller ince olduğu için ışığı daha çok geçiriyor ve akşam olduğunda daha fazla içerisi görünecek. Güneşlik kullanmak gerek ama düşününce stor da olsa normal güneşlik de olsa alttan sırıtıcak sanki. Sen ne yapmayı düşünüyorsun?ya bende öyle düşündüm herkes aman o tülmü diyip duruyolar acaba gerçekten o tül para etmezmi diye düşündüm sonra dedimki kendi kendime ben bunu sevdim yahu o güpürlü tülleri sevmiyorum zaten modern döşediğimiz evlerde artık bu genç nesile olmuyo bence doğru yoldayz bence
Iyi geceler kizlar, cmasir makinesi seciminde kafayi yememe ramak kaldi. Karar verdigimizz makinenin paneli degismis ve ben yenisini hic begenmedim mecburen baska model olacak derken bu sefer ay bosch a da mi baksam yorumlara bakayim diyince is uzadi gitti yok hayir veriyorum karari 7104 he arcelik yazayim da yarin durumum ne olacak karsilastiririm
canım aklıma bişey takıldı. Bu tarz tüller ince olduğu için ışığı daha çok geçiriyor ve akşam olduğunda daha fazla içerisi görünecek. Güneşlik kullanmak gerek ama düşününce stor da olsa normal güneşlik de olsa alttan sırıtıcak sanki. Sen ne yapmayı düşünüyorsun?
İşte benim makinemmmmm :) bende bu makinenin 7 kg olanından aldım canım. Teyzem kullanıyor çok memnun. Tüm beyaz eşyam arçelik zaten.
Benim ev 6. Kat onu acik birinin gorme ihtimali yok ama tabi dediginde onemli bi konu acaba icerisi gozukurmu ben sanmiyorum okdar gozuksun zaten stor kullanilcak uyumsuz durmaz renk tonlari ayni olursa storla perdenin ama yine perdeciye sorucam bunu :)
nasıl tül onlar çok mu ince
Aslinda okadarda ince degilde seffaf gibi ya biraz ordan tedirgin olduk
hımm anladım canım bu tül işi biraz zor yani benimde salonda mınık üçgen bir cam var ona ne yapacaz hiç bilmıyoruz perde olmuyor acaba cama renkli kaplama filan mı yapsak
Ona perdeci bsey uydurur bence
üsküdar perdeci aramaktayım eve gelip bakıp ölçü alsın diye
Benim ev 6. Kat onu acik birinin gorme ihtimali yok ama tabi dediginde onemli bi konu acaba icerisi gozukurmu ben sanmiyorum okdar gozuksun zaten stor kullanilcak uyumsuz durmaz renk tonlari ayni olursa storla perdenin ama yine perdeciye sorucam bunu :)
Cuma pazarinin kuruldugu sokakta canim perdeciler oraya hit baya perdeci var
kızlar annemden iyi hbrler var kanser türü çok ciddi değilmiş ameliyatla kurtulacakmış ALLAH ın izniyle...ameliyatımızı olacak ve inşallah herşey düzelecek sonrada başka yerde olup olmadığına bakılacak ama kalbim hiç kötü düşünmüyor annemim başka yerinde kötu birşey yok biz o ameliyatı olacaz ve düğünümüzü yapacak inşallah
kızlar annemden iyi hbrler var kanser türü çok ciddi değilmiş ameliyatla kurtulacakmış ALLAH ın izniyle...ameliyatımızı olacak ve inşallah herşey düzelecek sonrada başka yerde olup olmadığına bakılacak ama kalbim hiç kötü düşünmüyor annemim başka yerinde kötu birşey yok biz o ameliyatı olacaz ve düğünümüzü yapacak inşallah
Iyi geceler kizlar, cmasir makinesi seciminde kafayi yememe ramak kaldi. Karar verdigimizz makinenin paneli degismis ve ben yenisini hic begenmedim mecburen baska model olacak derken bu sefer ay bosch a da mi baksam yorumlara bakayim diyince is uzadi gitti yok hayir veriyorum karari 7104 he arcelik yazayim da yarin durumum ne olacak karsilastiririm
geçmiş olsun canım..rabbim acil şifalar versin..inş başka bi şey çıkmayacak ve düğünde karşılıklı göbek atacaksınız annenle:)))
Tugcecim çok sevindim. Hep iyi düşün hem sana moral olur hemde annene. Kalbini hep temiz ferah tut. Herşey daha güzel olacak
cok sevindim rabbim tezden sifasini verir inşallah sen iyi düşün iyi de olacak annen inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.