Oo tul muhabbeti donuyor, bizim her seyimiz ters galiba:))) once tuller geldi, sonunda nevresimim oldu kizlar haha gezdigim o kadar yerde bulamadigim 2 modeli de buldum, is icin oradan oraya giderken saka gibi 1 tanesini alabildim ama kollarim koptu zaten agir cantalarim vardi neden elim bosken rastlamiyorum ben bunlara.saka gibi yine internetten ucuza bursa ipek ceyiz galiba adi tac ranforce 89 liraydi guclu kuvvetli biri olaydim digerini de alırdım ya kalmazsa ben gidene kadar diyorum ama nasip tam umudumu kesmistim:) yorgan bile almadim nevresime taktigim icin ona karar verdigim icin sorun olmaz :)
Ve nisanlimla benim ve ayri olarak annemin incelemeleri ve yorumlarıyla ilk goz agrim arcelik kombi buzdolabina donduk, boyu yuksek insallah sonraki tasinacagimkz evlerde de mutfakta sorun cikarma oyle olursa oturmadigimiz odaya koyarim yedek dolap dondurucu olarak artik:)
Camasir makinesinde de tek su girise karar verdik simdi arcelik mi bosch mu diye dusunuyoruz siz ne aldiniz camasir makinesini kizlar ctesi bir bayiden fiyat almistik bu aksam da bizim oradan alacagim carsamba kismetse alacagiz.
ben hepimiz icin yazdim aslinda maalesef o kadar kotu ornekler oluyor ki etrafta haberlerde artik adamlar merhaba dese yeter hale geliyoruz simdi degil belki ama bu tip ornekler de cok maalesef, ben haberlerden cok doluyorum sanirim kusuruma bakmayin kizlar.
canim tabii ki istedigini secersin, benim demek istedigim buna karsi cikmamalari arti degil de karsi cikmalari eksi bir durum. Bos yere simartmayalim:) gercekten hak ettiklerinde takdir edelim sonra farkinda olmadan kendilerini farkli goren kocalar yaratmayalim
Sen dugune kadar dinlenirsin, biz balayindan donunce hala avize kilim ariyor olacagiz sanirim:)
en azindan kirayi az veriyorsunuz di mi bu arada, haziran 1 den beri kira veriyoruz bos eve
bos veer tamam biz rahatiz ama soyle dusun esinle beraber gezerken yavas yavas bakarsin geri kalanlari acil ihtiyaclari amissindir nasil olsa, bir cift misafir terligim oldu mesela istedigim numara ve renkler yoktu gecen hafta adamda 7,5 lira olmus bir de fiyati ama ne yapalim ayni model farkli renklerde alacagim ve en yakinladimin ayak numaralarina gore:)))