- Konu Sahibi Dentistanbul
- #2.621
dusunmesi bile yorucu geliyor bana tek tek utulemek, ben havlu, nevresim utulemem, evde yillar once biraktik yani canim asarken dikkat ediyoruz utuye gerek kalmiyor. Ailede el yikama takintisi var da asiri havlu tuketiyoruz maalesef can dayanmaz bir de utulemeye:))Eve geldım gene annemle yatak altlarında biri sürü patik tülbent çıkardık ütü ye hal kalmadı annemm kıyamadı bana yapma oyle koyalım evinde ütü yapar oyle yerleştiririz dedi :)))) yanim ütüden kurtulduk eve gidince ceyızler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben hicbir seyi yikayamayacagim onceden, cunku haftaya goturmek istiyorum nisaqnlim sonraki hafta tasinacak malum, nakliyeciler getirdiklerini de oraya buraya tikacak o arada evi temizletirlerse kadin gelrse ben olmayacagim ve icim rahat etmeyecek sonra yine bastan yikamam gerekecek her seyi. Yarin cok is var bakalim ne kadarini halledecegiz bende de bir bosvermislik ustumde, aksam diyor ki liste yapalim kafam karisiyor
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
hehe iyiymis, keske rahat davranabilsem ama hagta sonu hele yogun oluyor zaten kamera falan vvardir sonra izleyip daalga gecmesinler diye gerilirim ben her yatak rahatsiz gelir elimle test edecegim artik:)ben yattım uzandım tatlım valla :)) hatta uykum geldi annem kaldırdı 5 dkikada bile fark ediyosun rahatlığı :)))