- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.621
dusunmesi bile yorucu geliyor bana tek tek utulemek, ben havlu, nevresim utulemem, evde yillar once biraktik yani canim asarken dikkat ediyoruz utuye gerek kalmiyor. Ailede el yikama takintisi var da asiri havlu tuketiyoruz maalesef can dayanmaz bir de utulemeye:))Eve geldım gene annemle yatak altlarında biri sürü patik tülbent çıkardık ütü ye hal kalmadı annemm kıyamadı bana yapma oyle koyalım evinde ütü yapar oyle yerleştiririz dedi :)))) yanim ütüden kurtulduk eve gidince ceyızler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hehe iyiymis, keske rahat davranabilsem ama hagta sonu hele yogun oluyor zaten kamera falan vvardir sonra izleyip daalga gecmesinler diye gerilirim ben her yatak rahatsiz gelir elimle test edecegim artik:)ben yattım uzandım tatlım valla :)) hatta uykum geldi annem kaldırdı 5 dkikada bile fark ediyosun rahatlığı :)))
Biz dugun
yapmadigimiz icin onceden yapamiyoruz nikahi hani anlami olmayacak,
keske vekalet versek nic ugrasmasak su islerle. Dogrudan balayina
gidelim biz olmaz mi))
Sizde sana ceyizden tikis tikis ev bizde annemin ivirzivirlari cilem
bitmeyecekmis nisanlimin ivir zivirlariylaugrasacagim simdi de, resmen
ezyaqya gore ev tuttukesya derken mobilya degil takil tukul:)
Is yerinden arkadasim da istikbalden gecen sene almis energyli bir sey
diyordu bir tarafi sert bir tarafi yumusakmis hata magazada diger tarafi
denemisler eve getirenler obur tarafi ust koymus bunlar da bilmiyormus,
demisler yanlis geldi herhalde cevirince hah bu demisler
Ya bir de deneyin yatagi diyorlar uzanin5 dakika falan oldu showrooma
gitcem onca insanin icinde ya da saticini onunde uzanicam bi de
deneyen var mi kizlaro kadar medeni cesaretim yok valla
Denerseniz yataklari izlenimlerini bekliyorum canimutuler bekliyor mu
sen onu soyle
Eve geldım gene annemle yatak altlarında biri sürü patik tülbent çıkardık ütü ye hal kalmadı annemm kıyamadı bana yapma oyle koyalım evinde ütü yapar oyle yerleştiririz dedi :)))) yanim ütüden kurtulduk eve gidince ceyızler
annenle ilgili bi gelişme varmı canım bakamadım yine bikaç gün okuyamadımda yazışmalarınızı merak ettim doğrusu
9olurr canımbosverr sız yokken nıkahı kıysınlar
canim benim sanirim kontrolde ortaya cikti degil mi? Ya da annenin gunluk hayatinda fazla zorlanmasi olmadigini dusunuyorum. Allah beterinden saklasin deriz ya, su anda dile getirmek istemiyorum biliyorsundur sen de hani butun vucudu gezdn sistem degil allahtan maalesef her yasta ozellikle biz bayanlar karsi karsiyayiz. Nodul olaraik dusun sadece ki bak sen de oldun daha once ameliyatini.nodul o nodul sadecePazartesi günü bıyopsı sonucları belli olacak tek dilegımız yayılmamış olsun kanser..cok ıyı bir doktor buldum Mete düren diye ayın 15 tenden alabildik.
Pazartesi günü bıyopsı sonucları belli olacak tek dilegımız yayılmamış olsun kanser..cok ıyı bir doktor buldum Mete düren diye ayın 15 tenden alabildik.
hadi bakalım herşey sorunsuz olsun dua ediyorum bende inanıyorum herşey güzel olucak canım arkadaşım
KararsıZım baya işlerini halletmişin maşallah dıyorum sana az kaldı artık işler bizimde baya bitti banyo için duşa kabın banyo dolapıni aldık...sımdıde avizeleri sececez ev işi bitti yanı...artık sadece Annemim iyi olmasını beklıyoruz Allah I'n izniyle annemde saglıgına kavuşunca artık yeni eve gitmek için gün sayacam
Ya sormayin, ctesi gunune kadar sadece vileda olan evimizde artik cop kutumuz ve yatagi eksik yatak odasi takimimiz ve sadece 1 odasi asilmis digerleri baza uzerine yatirlmis tullerimiz varne güzel çoğu şeyi halletmişsiniz darısı Bizlerin başına
Eki Görüntüle 1180012 Eki Görüntüle 1180013 Eki Görüntüle 1180014 Eki Görüntüle 1180015 Eki Görüntüle 1180016 Eki Görüntüle 1180012 Eki Görüntüle 1180013 Eki Görüntüle 1180014 Eki Görüntüle 1180015 Eki Görüntüle 1180016
kizlar kinada fotograf cekimi icin cerceve hazirliyorum bu daha kaba taslak hali suslemelerini yapmadim paylasmak istedim
mutfak masamizi aldik
antre ve koridora avize aldik antre ikili sarkit beyaz renk olucak bu fotoda biri kahve bn ikisinide beyaz yaptirdim koridorade tekli yaptirdim
morlu olanda giyinme odasi yapicam oraya aldim nasillar
çerçeveye bayildim ben ya diğerlerini gule gule kullan canım :)
kızlar bu arada nişanlım kendi soyismimi de kullanmami kabul etti cokk mutluyum :) o bitane ya :) :) sizde de var mi bende ki gibi böyle bi istek...
ayrıca bu hafta sonu bizde damatlik aldık sonunda :)
Gittik evlendirme dairesine işlemeleri yapıyoruz ben heyecandan unutmusum soyadı meselesini nişanlım hadi Söylesene iki soyadı kullanacağını unuttun mu dedi :)) oradakı kız bile güldü bize ilk defa böyle bir şeye denk gelmiştir herhalde .v
Sorma canim kendi capimizda rekorbir gunde birden fazla konu dusunemeyen bir nişanlisi olunca insanin kadikoy maltepe arasi bosch bayii aramaktan canimiz cikti sonunda icini gorebildik ama yine kafamiz karisti 2 dolabin da avantaj ve dezavantajlari neredeyse esit, secim yapamiyoruz kura cekecegiz bundan sonraa herhalde:) 2 hafta once bilseydim bu haftaq alacagimizi ona gore arastirirdim jem isler yogun bu hafta hem beyaz esya isi cikti
Banyoyu da hallettiniz, gercekten ev hazir artikcifte kutlama olacak dugunde tugcecim, yarin iciniz daha da rahatlayacak insallah, nodulu aldirip karsilikli doktueceksiniz annenle
Ya sormayin, ctesi gunune kadar sadece vileda olan evimizde artik cop kutumuz ve yatagi eksik yatak odasi takimimiz ve sadece 1 odasi asilmis digerleri baza uzerine yatirlmis tullerimiz var
Kendi soyadimi kullanmak icin nisanlima sormadim. Beni soyadim o tabii kullanicam.
çerçeveye bayildim ben ya diğerlerini gule gule kullan canım :)
kızlar bu arada nişanlım kendi soyismimi de kullanmami kabul etti cokk mutluyum :) o bitane ya :) :) sizde de var mi bende ki gibi böyle bi istek...
ayrıca bu hafta sonu bizde damatlik aldık sonunda :)
sagol canım
valla benim içimde öyle bir istek yok soyadım kalsın diye
güle güle kullansın inşallah ne renk aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?