- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #2.581
Ben kaybetmek istemedigim kisilere sadece kendimi anlatmaya calisiyorum canim, digerlerinden uzaklasiyorum ve hzyatimdan cikariyorum. Hayat zaten kisa gereksiz insanlarla heba etmemk lazim degil mi:) bir de icimde tutarsam sonra cok fena:) he tabii mecburi olaraki gorecegim densizlere de haddini bildirmek gerekiyor gec olmadan, dolmadan adabinla
Bizim gibi degilsen halledersin valla. Su anda bile ev doldu bizim iyi ki daha once almamisim bunlari bu hagta gotirup yer acmam lazim
ne kadar güzel.. ben yapamıyorum işte bu dediğini.. kimseye ne tavrımı koyabiliyorum ne kendimi anlatabiliyorum ne desem sen o istiyo diye öyle diyosun diyor uyuz oluyorum ya... herkese ne kadar basit geliyor herşey..
şuan evin halini görsen cinnet geçirirdin heralde çarşaflarla örtüyorum çeyizlerimi artık sen düşün bi kaç fotoyla durumu özetlemek gerekirse;
odamdaki koltuğun altı ne ararsanız var bi ben eksiğim..
yine odam dolabımın üstü.. içinde tülbentlerim ve çeşitli ıvır zıvırlarımın olduğu pazardan aldığım karton sandık ve üstünde çöp poşetine sarılmış yorganım.. alttan görünen o küçük gri sapta pazar arabam
kelimelerin kifayetsiz kaldığı salondaki büfenin bir tarafının içi... öbür tarafına yüreğim dayanmadı...
salonun bütün imajını yerle bir eden elektrikli ev aletlerim ve uyku seti bornoz takımı nevresim vs eşyaların bulunduğu minik dağ... koyacak yer bulamadığımdan ötürü mecburen büfenin ve dikiş makinasının üstüne yığdım.. toz olmasınlar diye örttüm görüntüsü beni sinir ediyor ve evimin bitip bunları götüreceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum....
daha bittimi tabiki bitmedi salonun balkon kapısının arkasına sıralı yemek takmı kahvaltı takımı çatal kaşık bıçak takımı ve battaniyem var masanın altındaki gözde dolu diğer barın gözleri dolu.. annemin odasında bi sandığım ikide hurcum var yatağının altındada bişiler var yine.. bide ekstradan kendi dolabımın içinde minik sandığım var nişan bohçalarımın içinde olduğu... ehe..
ben daha ne alayım nereye sokayım... az kaldı kafayı yiyeceğim...