- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.601
kızlar benim yatak odam geldi ama yatagımız yok sizin tercih ettiğiniz marka model varmı
tabii ki canım benim, ameliyat konusunda güvendiğiniz bir doktor, hastane var mı, araştıracak mısınız canım, yoksa zaman kaybetmeden yapılacak mı? çok şükür artık tanı yöntemleri gelişti eskiden hiç fark edilmiyormuş çoğu hastalık. geçenlerde ünlü kalp doktoruydu galiba bingür bey soyadını hatırlamıyorum, eskiden az hastalık vardı değil, eskiden bilinmiyordu insan ömrü kısaydı. haliyle artık tanı var tedavi var insan ömrü uzadıkça görülenler de çok normal diyordu. arada öyle düşnüüyor insan ama başarılı bir cerrah da öyle konuşunca içim daha bir rahatlamıştı
hehe bak işte taze gelin annesi hastalığa pabuç bırakmıyor, örnek al gelin hanıııım ütüden kaçmak yok, o ütü yapılacak
istikbalden baktım tatlım yatağı ben siparişi bu hafta vericem nasipse. bi tarafı sert diğer tarafı visco denilen bi malzemeyle yumuşak. 160 200 olanı 920 liraydı ve oldukça rahat hem fermuarlı alezi var üzerinde. cok rahat edebilirsin.
Tanıdıklarımız doktormuz var daha önce bende nodul ameliyatı olmuşturm.ama tabıkı genede bir kaç doktora daha gidecez 1 hafta sonra tam sonucumuz belli olacak tek dileğimiz başka yerde daha çıkmasın yeter..
valla canım annem çeyizlerini halledıyor akşam bende gıdıp hiçbirsey olmamış gibi çeyiz hazırlamaya yardım edecem moral bizim herşeyimiz şuanda ALLAH ın izniyle annem iyi olacak
bak güvendiğiniz doktorunuz da varmış, insanı en çok geren konu bir de doktor aramak oluyor. bizde de anne kız tiroid sorunu var, biz bayanların çilesi ...
güzel çıkacak sonuçlar, ufak bir müdahaleyle de o bölüm gidecek ve bu arada ütüye tam gaz devam edileceek
ben biraz bu topiğe geç girdim ama yazdıklarınızı okudukça oldukça bilgilendim. çok faydalı bilgiler vermişsiniz. benimde düğünüm 13 eylülde. gelinliğimi halen almadım. arkadaşım Sinem Mardi diye bir modacı varmış onu tavsiye etti. Alsancaktaymış yeri. Bu haftaiçi randevu aldım. Gidip sizinle ayrıntıları paylaşacağım.
benım de ekımde bende daha ısleme alınmadı sadece gecen hafta gıttık modelı gosterdım dıkılcek de o kdr bayramdan sonra ona baslancak snaırım
Allah razı olsun canım güzel dileklerin ve destegin için bende 8 sene önce nodulden ameliyat oldum her sabah ilaç alıyorum bayanların ortak sorunu artık tiroid umarum bu tiroid bebiş için sıkıntı olmaz
Biz de her sabah ilac kullananlariz canim anali kizli, hipotiroid ve hasimato tipi.bebek konusundasurekli doktor kontrol olup ilacini ihmal etmedikce sorun yok canim. Insanlar bilincsizce hamileyken ilac kullanilmazdiye kesiyormus ya da bebek dusununce halbuki bu vucudumuzun uretmedigi bir hormon, sonra ya zor ya da allah korusun gelisimi tamamlanmayan bebekler oluyor.
boyle yoneticileri kopyalamak lazik diyorum turleri tukenmemeli aksine cogalmalilar
masallah dedim okurken yoruldum o kosturmayi canlandirinca gozumde.
biz de hafta ici yapacagimiz icin kolay buluruz herhalde. Raporu onceki haftalarda ayarlayabiliyorsak iyi olur o da. Bu arada ben kutugumuz olan yer saniyordum ama ikamet ettigimiz yermis sanirim. Ikimizden birinin ikamet ettigi yer degilse izin belgesi aliniyormus iz aldiniz mi? Cok sordum ama bir de mesela Beşiktaş rontgeni yazmis anasayfasina, Kadikoy de yazmiyor belediyeye gore degis7yormus o da. Hani rontgen her yerde var midir saglik ocaginda bilemiyorum?:44:
Valla canim artik raporu saglik ocagi ve hastanelerde vermiyorlar. Toplum saglik merkezleri acilmis artik ordan aliyormussun. Biz nisanlimin oturdugu ilcenin toplum saglik merkezine gittik sabah 9 la 11.30 kadar acik zaten hemen 30 40 dk hakkettik .
Amanin o da
ne, ogrendigim iyi oldu orada deseler bos bos bakardim herhalde:) kisa
sursun de adi ne olursa olsun artik:) boyle kolay halledenleri gorunce
rahatliyor insan biraz, tesekkurler bilgiler icinbuyuk bir isi
hallediyorsunuz bizim daha cok var umarim balayindan once evlenmis
oluruz:)))
ne kadar suredir bu ladar dolu ev ve evdekiler seni kapinin onune koymadi miii ben onceden alacak olsaydim nisanlima verecektim yarisini evde su anda o kadar az sey aldigim halde yer yok bizim evin her yeri zaten dolu oldugundan annem sag olsun bana vermeye calisiyor simdi bir seyleri , yemezler dedim kendi gorup begenip aliyor sonra fazlaliklar bana yok yaa erkekler tabi yeni eve buyuk esya aliyor ancak evlerinde boyle bizim gibi yigili sekilde yasamiyorlar bize fenalik geliyor:)))
Bence sen tuzluk bile gorsen alma ya da eve koyma imkanin varsa diyecegim ama ceyiz serme durumunuz var mi o zaman toplu mu gidiyor bizde yok boyle adetler bilemiyorum.
fiyatıda uygunmuş nişanlıma söyleyim de baksın istikbalden
o büfenin üstündekileri alalı çok uzun zaman olmadı ya bi iki ay anca oldu ama gerisi bayadır duruyo.. balkon kapısının arkası mesela iki yıldır oradaannem istemeye gelindikten hemen sonra git al dedi.. ben yapmadım hep annem aldırdı bana valla öncekileri.. en son aldıklarım benim ısrarımla oldu sadece.. ev bizimde öncesinden hep tıklım tıkıştı zaten herşeyi çok çok yapmışlar bi havlu tülbent ve patik yığınım varki aman aman.. 60 70 tane havlu 100e yakın tülbent 50 tane falan patik (39 numara bide çoğu annem hep kendine ölçmüş benim ayaklar 35 buçuk ) ablamlar evlendiğinden beri hepsi bana çalışmış resmen.. 6 takım pike dantelim vardı yaa 4ünü yaptırdım ikisi duruyo... ben daha çekirdek almasam iyi olacak sanırım evim için :26: çeyiz serme durumumuz yok ama çeyiz birden çıkartılıyor kız evinden bizde.. ama evim biter bitmez ben taşımayı düşünüyorum ufak tefekleri.. evde nefes alamıyorum artık
bende istikbalden aldım kuzum sitesinden araştır bi yatakları çok güzel gerçekten herkes istikbal öneriyor bu aralar zaten ben hepsi bi yerden çıksın diye bilmeden ordan almıştım ama eve gelince araştırdım hakkaten kaliteymişbenim aldığım sleepwell energy diye bişiydi fiyatı kendi sitesinde 789,00 lira gözüküyor biz toplu aldığımız için kaça aldık tam bilmiyorum ama site fyatı her zaman daha yüksektir...
evlenırsınız canım merak etme evlenemesek bız evlenmezdık :) ınsAllah en yakın zamanda sızde mutlu olursunuz .. yardımcı olabıldıysem ne mutlu
o büfenin üstündekileri alalı çok uzun zaman olmadı ya bi iki ay anca oldu ama gerisi bayadır duruyo.. balkon kapısının arkası mesela iki yıldır oradaannem istemeye gelindikten hemen sonra git al dedi.. ben yapmadım hep annem aldırdı bana valla öncekileri.. en son aldıklarım benim ısrarımla oldu sadece.. ev bizimde öncesinden hep tıklım tıkıştı zaten herşeyi çok çok yapmışlar bi havlu tülbent ve patik yığınım varki aman aman.. 60 70 tane havlu 100e yakın tülbent 50 tane falan patik (39 numara bide çoğu annem hep kendine ölçmüş benim ayaklar 35 buçuk ) ablamlar evlendiğinden beri hepsi bana çalışmış resmen.. 6 takım pike dantelim vardı yaa 4ünü yaptırdım ikisi duruyo... ben daha çekirdek almasam iyi olacak sanırım evim için :26: çeyiz serme durumumuz yok ama çeyiz birden çıkartılıyor kız evinden bizde.. ama evim biter bitmez ben taşımayı düşünüyorum ufak tefekleri.. evde nefes alamıyorum artık
bende istikbalden aldım kuzum sitesinden araştır bi yatakları çok güzel gerçekten herkes istikbal öneriyor bu aralar zaten ben hepsi bi yerden çıksın diye bilmeden ordan almıştım ama eve gelince araştırdım hakkaten kaliteymişbenim aldığım sleepwell energy diye bişiydi fiyatı kendi sitesinde 789,00 lira gözüküyor biz toplu aldığımız için kaça aldık tam bilmiyorum ama site fyatı her zaman daha yüksektir...
Allah I'm nasıp ederse bizde bakacaz alacaz artık mecbur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz dugun yapmadigimiz icin onceden yapamiyoruz nikahi hani anlami olmayacak, keske vekalet versek nic ugrasmasak su islerle. Dogrudan balayina gidelim biz olmaz mi))
Sizde sana ceyizden tikis tikis ev bizde annemin ivirzivirlari cilem bitmeyecekmis nisanlimin ivir zivirlariylaugrasacagim simdi de, resmen ezyaqya gore ev tuttukesya derken mobilya degil takil tukul:)
Is yerinden arkadasim da istikbalden gecen sene almis energyli bir sey diyordu bir tarafi sert bir tarafi yumusakmis hata magazada diger tarafi denemisler eve getirenler obur tarafi ust koymus bunlar da bilmiyormus, demisler yanlis geldi herhalde cevirince hah bu demisler
Ya bir de deneyin yatagi diyorlar uzanin5 dakika falan oldu showrooma gitcem onca insanin icinde ya da saticini onunde uzanicam bi dedeneyen var mi kizlaro kadar medeni cesaretim yok valla
Denerseniz yataklari izlenimlerini bekliyorum canimutuler bekliyor mu sen onu soyle
fiyatıda uygunmuş nişanlıma söyleyim de baksın istikbalden[/QU
aynen tatlım bi bakın, hangi ilde ikamet ediyorsun ben izmirdeyim burada ikamet ediyorsanız hangi istikbal olduğunu soyleyeyim sube arası durum degisiyormu bilmiyorum cunki
fiyatıda uygunmuş nişanlıma söyleyim de baksın istikbalden
Biz dugun yapmadigimiz icin onceden yapamiyoruz nikahi hani anlami olmayacak, keske vekalet versek nic ugrasmasak su islerle. Dogrudan balayina gidelim biz olmaz mi))
Sizde sana ceyizden tikis tikis ev bizde annemin ivirzivirlari cilem bitmeyecekmis nisanlimin ivir zivirlariylaugrasacagim simdi de, resmen ezyaqya gore ev tuttukesya derken mobilya degil takil tukul:)
Is yerinden arkadasim da istikbalden gecen sene almis energyli bir sey diyordu bir tarafi sert bir tarafi yumusakmis hata magazada diger tarafi denemisler eve getirenler obur tarafi ust koymus bunlar da bilmiyormus, demisler yanlis geldi herhalde cevirince hah bu demisler
Ya bir de deneyin yatagi diyorlar uzanin5 dakika falan oldu showrooma gitcem onca insanin icinde ya da saticini onunde uzanicam bi dedeneyen var mi kizlaro kadar medeni cesaretim yok valla
ben yattım uzandım tatlım valla :)) hatta uykum geldi annem kaldırdı 5 dkikada bile fark ediyosun rahatlığı :)))
Denerseniz yataklari izlenimlerini bekliyorum canimutuler bekliyor mu sen onu soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?