- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #2.561
sonunda demı :))
ekim ayı içinde topik var ama kimseler yokmuş cidden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonunda demı :))
ekim ayı içinde topik var ama kimseler yokmuş cidden
Daha hic hazirliklara baslayamadim nikah gununu bugun aldikkdugunum de nikahtan bir hafta sonra olacak. Nerden basliycam bilmiorum valla
sizin hazirliklar ne alemde kizlar?
Herkeste akil cok bir kendilerine kullanamiyorlar. Isin kotusu ben bu tip konusanlari iyi niyetli olarak goremiyorum. Hani bunaldigin anda cozum yolu sunarlar soyle olabilir boyle de gibi falan onlar yapici geliyor. Sunu al bunu al su olmazsa olmaz, sadece beni uzmek cift olarak tartismamiz sanki amaclari ancak kendileriyle ilgili bildigim seyi soyluyorum mesela sonra susup kaliyorlar. :))))
ayy bana cola tabagi bardagi deme nisanlim coca colada calisiyo evdeki tabakbardak kase ve kavanozlari gorsen bayilirsin bide demezmi bunlarn hepsini alicam yok yaaaaa dedim hahah 6 adet al hepsinden dedim delirdi heralde hahah gozum dondu bi an oyle diyince :))
Tam bizlikmis bu mikrofiber ozaman cok sag ol canimHassas, kokusuz ve anti-alerjik
Yorganın İçindeki elyaf oldukça esnektir
Nefes alan elyaf; yorgan içindeki elyaf sıradan elyaflara kıyasla daha çok hava tutarak keyifli bir uyku sağlar
Microfiber yorganlar silikon yorgalara göre hava alma özelliği daha fazla olduğu uyku esnasında ısıyı dengeler, rutubet ve hararet yapmazlar. Micro yumuşaklık ve hafifliktedir, uyku esnasında üzerinize ekstra ağırlık yapmaz. Microfiber yorganlar antibakteriyel ve antialerjik olmalarından dolayı sağlık çalışanları tarafındanda tavsiye edilir.
cok tatli renkleri, gule gule kullan insanin ici acilir, evde ben de aksesuarda canli renkleri seviyorum.bende bundan almısdım sımdı hatrladım :)
hasir gorunumlu plastiklerden aldim ben. Aralari toz dolsa da koyarim kuvete fis fis marclarim ardindan dus basligini tutup durularim diye dusundum. Bana kalsa fazla delikli istemezdim temizlikmacisindan ama cogu yerde boyle vardi.evet senın gibi yapacam parcaları ayrı alıp birleştirecem bide kirli sepeti lazım
Selamın aleyküm kizlar :)) nasil gidiyor hazırlıklar.![]()
o kadar hizli mi? Saglik raporu kac gunde cikiyor? Umarim bizim de kisa surer agustos ta gidecegiz biz :44:Napiyim canim bizde bugun gittik nikah gununu aldik insAllah nasip olursa sali gunu nikahimiz var :))
Yok yok fark etmez hos geldin:)slm kızlar ben 25 ekimde evleniyorum ama bir ay çok farketmez di mi :))
supersin, gule gule doldur dondur:) benim hic buz kalibim yok dolabinkilerle idare edecegim ileride bir gun benim de sekilli sekilli buzlarim olir insallah:)))Kızlar çeyizin en önemli parçası şekili buz kapını almış bulunmaktayım sabırsızlıkla eve gidip koliya yerleştirmeyi beklıyorum :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Daha hic hazirliklara baslayamadim nikah gununu bugun aldikkdugunum de nikahtan bir hafta sonra olacak. Nerden basliycam bilmiorum valla
sizin hazirliklar ne alemde kizlar?
Ben sanirim yasca hepinizden buyugum, o yuzden belki de cok karistirmiyorum islerime ha tabii yine deniyorlar sanslarini ama nakislarimla ya da karsi sorularimla biraz da mesleki tecrubemin faydasiyla basimdan saviyorumgene döktürmüşünüz yahu.. benim net iyice sakat oldu gidip gidip geliyor bakamıyorum adam akıllı.. çok şey kaçırıyorum ama yaaaa...
çok haklısın canım malesef bende hiç iyi niyetli göremiyorum öyle kişileri.. duymamak en güzeli.. sen gene susturabiliyomuşun ben onuda yapamıyorum o kadar çok biliyorlarki herşeyi laf yetiştirilmiyor...
deme yahuben bi koli kayınvalideme bardak yolladım benimki büyük bardak seviyor diye kırmış hep hiç sevmiyo oda döküntü seninde öle olur o zaman
bizdede bakkal varya anacım kakalayıp duruyolar öyle şeyleri işte..
bi yığın bardak bıraktılar daha bugün bende gelene veriyorum dükkanda
ya kavanozları dağıttımdı geçen sezon sonra pişman oldumdu bu sezonkilerden kendime alsamda yeni kavanoz almasammı acaba diyorum kötü mü dururki kapakları çok sağlam değilya güvenemiyorumda çok.. ayıcık verseler gene keşkem onlar daha güzeldi
![]()
o kadar hizli mi? Saglik raporu kac gunde cikiyor? Umarim bizim de kisa surer agustos ta gidecegiz biz :44:
Ben sanirim yasca hepinizden buyugum, o yuzden belki de cok karistirmiyorum islerime ha tabii yine deniyorlar sanslarini ama nakislarimla ya da karsi sorularimla biraz da mesleki tecrubemin faydasiyla basimdan saviyorum
Annem son aylardaq kavanozlari hicd atmiyor, hep kagitlarini temizleyip sakliyor, yeninkapak aldik onlara sunu bunu koymak icin kullanacağım. Bosuna para vermemk icin. Sadece cay seker tuz icin bir de cok dar yuksek kavanozlar var cok ucuz findik, ceviz vb koymak icin pratik oluyor onlardan aldim.
gelen esantiyonlari once kendine gore degerlendir canim ileride begendiklerini alirsin bunlari verirsin yine![]()
Insanin sevdiği isi yaapmasi ya da mutlu oldugu ortamda calismasi aile huzuru icin de cok onemli.cok sevimdim senin adina. Bir de merak ederim hep yuzme molasi oluyor mu yoksaizin günlerinde mi denize giriliyor. Tatile gidince hep dusunuyorum ne zaman denize giriyorlar diye ama tabii onlar tum sezon orada kaliyor senin hafta izinlerin vardir saniri degil mi? Bu arada evlendin mi eylul de mi sende?
Ben kaybetmek istemedigim kisilere sadece kendimi anlatmaya calisiyorum canim, digerlerinden uzaklasiyorum ve hzyatimdan cikariyorum. Hayat zaten kisa gereksiz insanlarla heba etmemk lazim degil mi:) bir de icimde tutarsam sonra cok fena:) he tabii mecburi olaraki gorecegim densizlere de haddini bildirmek gerekiyor gec olmadan, dolmadan adabinlanikah işlemleri baya kısa sürüyormuş ya.. bende gözümde büyütüp aceleylen götürdüm benim adamı ama gayet çabuk bitti.. sonuçlar bi günde çıkıyormuş bu kadar seri olacağını hiç tahmin etmemiştim..![]()
bizi saf gördüler heralde boyuna kakalayıp duruyolarben cevapta veremiyorum versem fena yapıstırırım ömür boyu başıma kakarlar daha çocukken dediğim lafları hala sayıklıyorlar şimdi saycaklarımı kaldıramazlar heralde
ama bazen avazım çıktığı kadar bağırasım geliyo sanane beee sananeeee! diye... helal olsun vallaha sana en iyisini yapıyorsun göz açtırma bizim yerimizede o kafa karıştırıcılarına..
zaten dükkanda yığılı bi şekilde duruyo öle şeyler ayar çekerim kendime benbenim daha o tür hiç bişeyim yok işte ne kavanoz ne baharatlık ne kaşıklık çay kaşığım bile yok o eşantiyonlar başkada bişi yok zaten sokuşturacak yerimde yok.. çeyiz gitmeden bi hafta önce düşünüyorum gidip ıvır zıvırımı alayım çok mu geç olurki.. :26:
e o kadar ceyiz yaparsan hurc yeter mi:))) bak benim gibi olsan isin kolaydi:))) bak dolap icin ikna etmene gerek kalmadiKızlar gene yoruldum evdeki çeyizi topla topla bitmiyor babamla birlikte hunç daha yaptık cumartesiye hazırlkk :))) nişanlımda banyo dolapı ve duş kabın bakıp fiyat almış pazar günü alacaz dedı :)))sonrada Koçtaşa diğer eksikleri alırız dedı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Izin kalmamasi kotu olmus amaumarim mesainizi alirsiniz keyifli ortamda guzel bir yaz gecer. Ozur dilerim bilmiyordum, ama ayni olayi yasamis biri olarak iyi ki o zaman oylemolmus derim ara ara, yoksa nisanlimla tanisamazdim. Ayni cumleleri kurmani dilerim, ki bu donemler karsimizdakini tanimak icin kesinlikle..ben normalde denize girmem diğer bayanda girmiyor zaten. akşam üstü tüm müşteriler gittikten sonra garsonlar giriyolar denize. aslında hafta da bi gün izin olucaktı ama bi bayan tam sezon ortası pat diye işten çıkınca izin filan kalmadı ama geçen gün izin yapmıştım o çıkmadan önce. bu arada ben nişanı attım canım evlenmiyorum. ayrılmadan önce buraya yazıyodum sizleri bırakamadım![]()
Izin kalmamasi kotu olmus amaumarim mesainizi alirsiniz keyifli ortamda guzel bir yaz gecer. Ozur dilerim bilmiyordum, ama ayni olayi yasamis biri olarak iyi ki o zaman oylemolmus derim ara ara, yoksa nisanlimla tanisamazdim. Ayni cumleleri kurmani dilerim, ki bu donemler karsimizdakini tanimak icin kesinlikle..
ben beach club ta caliscam kacip denize girmekten kovulurdum ya da catlardim sanirim:) o yuzden yuzmeye hasret yasiyoruz buralarda((
izin olup olmaması hiç önemli değil o kadar mutluyum yani. akşam müşteriler gittikten sonra 2 masa birleştirip soframızı da kuruyoruz. biz kocaman bi aile gibiyizinşallah canım önemli değil özür dilemene gerek yok umrumda bile değil çünkü
nasıl kaçıcaktın canım tost,Türk kahvesi patates sandiviç,köfte sandiviç,sosis sandiviç ve ayrıyeten bunların porsiyonları vs bir sürü şey yapılıyo çıkan bulaşıklar yıkanıyo hiç denize girmek aklına bile gelmezdi. ben sigara içmeye bile vakit bulamıyorum bazen ya da tam sigara yakıyorum sipariş çıkıyo bi bakıyorum sigara kül olmuş komple
![]()
Is verenler bunu bir anlasa patronlar bir yana kendini kraldan cok kralci sananlar daha sinir bozucu oluyor. Super bir mudurumuz vardi bir sure kosa kosa giderdik hepimiz. Normalde kabul etmeyecegimiz seyleri bile onun hatrini kiramaz yapardik. Cunku o da bize oyle davranirdi ama coook az denk geliyor, kendileri kaybediyor farkinda degiller.
Ah o sigaralarin heba olmasi yok mu ahh, icim gidiyor sorma. Her turlu soru, telefon o anda gelir tam yakinca))
birsey soracam banya takımı alacam yani sabunluk fırca çöp kovası diye ama fıyatlar cok abartılı alan var mı ?
Evet canim bizimki oda nikahi olacak insAllahbiz son gune birakmayalim diye saglik raporunu 2 hafta once cuma gunu gittik kan verdik saglik raporu verdiler bisey cikarsa arariz dediler sonuclar temiz çıkmış aramadilr. Bize veridigi raporu 4 adet fotografi ve kimligimizle belediye nikah bolumune gittik
Iste hemen 15 20 dk icinde hallettik sali gunu olsun mumkunse dedik tamam dedi saat 10 da kiyilacak insAllah.![]()