- 7 Nisan 2014
- 596
- 17
- 38
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.261
Normal tul yaptiracagiz 1 e 2,5 ya da 3 pilelilerden. Ama duvardan duvara istemiyorum cunku camlar duvarin yarisi kadar. Sizce cercevenin yanlarindan ne kadar genis olmali:44:
yok şimdilik başka tüller var zaten bana kalırsa da bişey olmaz gibi geliyor.. hem eksiği olur bi kusuru olur gelen perdeciler takarsa daha iyi olur galiba
canım bence onu perdeciye sorup fikir alsan daha iyi bizimde salonun penceresi öyle duvardan duvara 6 metreymiş sadece 2m si pencere :) ama duvardan duvara yapılıyor
evet bizimkide yaklaşık 15 m yi buluyormş ikiye bölünecek normal tül ben cok anlamıyorum aslında :)) yıkanmaz takması zor olur diye öyle fikir verdi perdeci nişanlımın arkadası o bizim için iki ölçü birden almıstı senn dediğin gibi hem yandan boşuk bırakarak hemde duvardan duvara sonra biz perdeye bakmaya gittiğimizde o arkads izinli olunca başkası ilgilendi oda büyük ölçüyü hesaplamıs o an düşünemedk karambole gitti gibi oldu ama sonra bizde olsun dedik artık .. birde ikiye bölününce nasıl olur biraz şüphelerim var ama olmaz sa birini takarız sorun olmaz diye düşündükAma perdecilerij cogu tabii ki fazla satmak icin duvardan duvara diyecektir:) 2 metre cam icin 15 metre tul yikamakmistemiyorum ya ben:) 1 e3 yapilsa dunyanin tulu cam ufacikmkaliyor en iyisi ortasi diyelim biz nisanlim zaten taqmamen yorumsuz bu konuda
evet bizimkide yaklaşık 15 m yi buluyormş ikiye bölünecek normal tül ben cok anlamıyorum aslında :)) yıkanmaz takması zor olur diye öyle fikir verdi perdeci nişanlımın arkadası o bizim için iki ölçü birden almıstı senn dediğin gibi hem yandan boşuk bırakarak hemde duvardan duvara sonra biz perdeye bakmaya gittiğimizde o arkads izinli olunca başkası ilgilendi oda büyük ölçüyü hesaplamıs o an düşünemedk karambole gitti gibi oldu ama sonra bizde olsun dedik artık .. birde ikiye bölününce nasıl olur biraz şüphelerim var ama olmaz sa birini takarız sorun olmaz diye düşündük
ayrıca 2,5 cm bizim pilesi :)
2 parcaysa yikamasi kolay olur. Ben petek onune gelenleri miknatisli zimbirtilarla toplayacagim icin 2 parcanin ortasinin ayrilma durumu var gerci ona da aksesuarla birlestirme yapilabilir belki. Zaten teki bile yetecek size de baksana 2 turlu degisik degisik kullanirsin:)))
2.5 cm derken 1 e 2,5 yai degil mi 6 metreye 15 metre gidiyor.
bizim ev kira oldugu icin bir de bosuna fazla para vermek istemiyorum. Hatta mutfak ve calisma odasina pazardan aldik bugun cok da hosuma gitti hem de cok ucuza geldi tek parca hazir dikilmisler epey ucuza geliyor. Magazada 200 tutacakken 2 tul 60 a aldim bugün
1e 2.5 mu deniyor bilmiyorum sadece pilesi 2,5 cm oldugunu biliyorum
bizim de kira( sorma ya benim de içim gitti mutfaga keşke bende ucuz bişey alsaydım diye zebra stor istedim oraya da 600kusuru o tuttu sadece indirimle falan 450 oldu..
Sorma her terimi ogrenir oldum artik yani 1 metrelik kornise 2,5 metre tul kullaiyorlarmis, 1 e 3 dedikleri de 1 metrelik yere 3metre tul:) 1 e 2,5 yeterlinaslinda salon icin olan cok seffaf olursa onu sadece 1 e 3 yapacagim. Yatak odasi icin olan epey kalindi zaten.
ben tv arkasina kagit istemistim, hani perdede ucuza bulunca kaptim mutfak ve kucuk oda icin ama zaten mayazadakinin hemen hemen aynisiydi begenmesem alamazdim sansima oldu. Kagit gonlume gore oldu ya hos daha yapismadi duvara ama :))) ben ona ozendim o yuzden tuller dikkat ceksin istemiyorum zaten. Sen de ona ozenmissin. Hepimizin taktigi detaylar oluyor:)
bu akşamki konumuz perde heralde hahah her akşam bir eksik konuşuyoruz yahu ah ah ne zaman normal muhabbet edebilicez acaba o günlerde gelicekmi
Konsol ya da bufe deniyor sanirim benim su aanda bufeye degil sadece masaya ihtiyacim var ama ilefide baska evde mutfakta dolap olmzzsa bufeye de ihtiyacim olacak ayni model bulamayacagim diye eger alirsam alip belki de arka odaya koyacagim, salona sigacak cok koltuk almadigimiz icin ama sadece tv sehpasi e tv olsun yeter bize ben de bilemiyorum.
bu arada ev ilanlarinda kac kere gordum komidinleri ust uste koymuslar 4 cekmeceli gibi duruyordu:))) ama cizilmesin diye araya bir sey koymak herekir herhalde.
yarin temizlik var, nisanlimin annesi arada cagirdiklari kadinlakonusmus. Epey rahatladim yatak odasini getirirler hic olmazsa adamin deposu doldu ki arayip duruyor getirelim diye bir sey degl sonra biz getirin diyecegiz onlar getirmeyecek:)
Yarin tul ve guneslikleri de siparis etme planimiz var, fazla mi hizlandik bana mi oyle geliyor?:26::26:
Aah ah kirayi demeyin bana
biz aylardir annem, ben ve nisanlim hepimizdemetrelerle geziyoruzbiz ev ararken evleri olcuyorduk sonra minimum dusundugumuz ve alacagimiz esyapar sigacak mi diye hesap yapiyorduk hatta bir evde metre bozuldu 5 m likti acildi kapanmiyo fazla cekmisiz
Bir de annem ve benim cantalarimizda hep yanimizda ikea kagit metreleri var tabii saticilar dumur oluyor bir sey olcelim dedigimizde onlar metre ararken sak diye cikariyoruz
bu akşamki konumuz perde heralde hahah her akşam bir eksik konuşuyoruz yahu ah ah ne zaman normal muhabbet edebilicez acaba o günlerde gelicekmi
düğünden sonra da kocis ve Bebis muhabbet yaparız herhalde himm bide ne yemek yapacağız muhabbeti :))))
ya artık ne gerekli ne gereksiz düşünmekten çorba olduk he bi an evvel bitsede kurtulsak artık düşünmekten... yemek masası şart ya o alınmalı kesin ama o büfe denen zıkkım şart değildi almayacaktım ama al alma derken almış bulundum inşalah bi halta yarar... eşyalar sığsın diye köşe takımını bile küçülttük biz çiftli olan kısmı tekli yaptık oturma odası küçük zaten o odanın içinde hem doğalgaz sobası hem petek olcak değişik karışık bişi olcak bilemiyorum artık canlandıramıyorum hayalimde... o üstüste koyma işini düşünüyorumda başucumda o kadar yüksek bişi varken uyuyamam galiba ben ya.. :26: ben tekisini yine başucuma alırımda tekisini hiç uyduramassam başka odaya atarım daha iyi olur sanırım :26:
oohh süper olmuş temizlik bitsin bi güzel yerleşsin evinde rahat et bacııım hızlanmanın bence tam zamanı ancak yerleşilir araya razaman girmese gene sıkıntı yok oruçlu oruçlu uğraşması zor ramazan bitincede bişey kalmıyo vakit geliyo ne ara çeyiz gitcek ne ara eşyalar yerleşcek ufak tefek eksiklikler dolu zaten ancak hallolur..
ciddimisin yaa.. hahahaha süpermiş hazırlıklı gitmişiniz sizdemetreyi çıkarınca elemanların yüzündeki ifadeyi düşünüyorumda
Gizli kamera lazim gercekten adam gidiyor donuyor elinde metreyle biz coktan olcmeye baslamisiz :))) ya da durun diyip cantadaqn cikarmalar))
Bizim ev epey yarim olacak aama umrumda degil acikcasi yavas yavas alinacak ufak tefekler, nisanlimin eskileri ya da annemden odunc alip idare ederiz artik. Cokmzor begenebiliyoruz bu da asiri stres ve gerginlik demek e begenmedigimiz seyi de mecbur gibi almak istemiyoruz, kendimizce bulduk cozumu. Bizde ceyiz serme vb adetler de olmadigindan 2 tarafta da oldukcarahatiz
ama yine belli basli buyuk isler hallolmasi lazim, yemek masasinolmadan tepsi keyfi yapariz artik, gerci model de belli ama bufeyi mecburen alacak olmak garip geliyor cunku takimda masa ve sandalyeler daaha pahali sonradan bufe uymayacagina gore amannn dusunmeyecegim dusunmemeliyim
kızlar sizinde fikrinizi alayım şimdi mobilyalar erkenden gelecegi için üzerleri örtülecek sadece oturma odasını kullanacak nişanlım ama sizce perdeler gelince takılsın mı yoksa biraz daha sonramı taksak ki kirlenir mi sizce:18:
Ben daha perde de almadım. Kirlenmesin diye. Ağustos gibi veririm şipariş ki gelince takalım ama nişanlın oturacaksa bilmiyorum ki. Bi de kaçıncı katta ev. Benimki en üst kimse görmeyeceği için rahatım.
bencede lazımmışay çok güldüüüüm.... Allahta seni güldürsün inşallah
ev siz olmadan tam olmaz siz içine girdimi tamamdır o ev bi yatak döşek bi tabak iki kaşık yeter artar bile yeterki huzur olsun.. eksikler tamamlanır zamanla en güzelini yapıyosun boşver hiç düşünme strese girdikçe daha beter oluyo herşey bende taktım kafaya herbişeyi bak suratımı civilceler bastı iyi halt ettim şimdi heeh tam oldu..
bende yemek masasını öle çok kullanacağımı sanmıyorum açıkçası misafir dışında mutfakta yer içeriz heralde eğer salona getireceksemde o minik tahta sofralar oluyo onlardan almayı düşünüyorum çöker yere yeriz ne gerek koca masa...hiç öle sosyetik davranamam şuanki evimdede yer sofrası kuruyorum daha rahat geliyo... at gibi masayla napcaz iki kişi...
Ben daha perde de almadım. Kirlenmesin diye. Ağustos gibi veririm şipariş ki gelince takalım ama nişanlın oturacaksa bilmiyorum ki. Bi de kaçıncı katta ev. Benimki en üst kimse görmeyeceği için rahatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?