- Konu Sahibi Dentistanbul
- #2.181
Ben burdayım kızlar biz 2 hafta sonra çıkıcaz balayına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burdayım kızlar biz 2 hafta sonra çıkıcaz balayına
ben telefonuma yükledim o yüzden akşamları canım sıkıldığında yolda filan kullanıyorum kk yi
Bende girerim valla 😄 ilk 2 hafta sonra yurtdışında nolur bilmiyorum ama ben dayanamam ya girerim herhalde😄
bende buralardayim bi haftalık tatilden sonra :) zaten korkular başladı yavaştan :)))
bende buralardayim bi haftalık tatilden sonra :) zaten korkular başladı yavaştan :)))
Ne korkusu kuzum
malum ilk gece korkusu :)
bende çok korkuyorum ya korkmayanımız varsa bizi rahatlatsın
korkmayın kızlar tadını çıkarın bence, vajinusmus olurum diye korkuyorum aslında ama kendi kendimi telkin ediyorum ben de
bazen bana da denk geliyor burda okuyorum vajinusmusu falan okumammak lazım galiba :)
okumak istemiyorum ama merak işte :)
Ya ben kasılırım diye korkuyorum nedense kafama ole bişey yerleşmiş
ben ve nisanlimdan bahsediyorsun sanirim 3 haftaa sonumuz boya rengi secmeye gitti ama sonucu egendik, degdieheheh benimki allahtan kararsız değil :)) zaten ben öyleyim ikimizde aynı olsak cekilmezdik herhalde.. illaki birin hemen karar verecek işte
oyle dusunme bircok hormon hastaligi kadinlari yakaliyor yas ilerledikce ama hap da kullanaqbiliyor cogu. Hatta bazi sorunlarda dr lar hapi tedavi amaacli bile verebiliyor. Benim de duzenli kullandigim tiroid ve seker ilacim var ama dr.a danisacagim.bende hap kullanmam zaten guatır hastasıyım yani horman ilaçı kullanıyorum ek bir hormon ilaçı daha kullanamam eee peki ne olacak ksımet mi diyecez
toplu alıntı yapamıyorum nasıl yapacam kızlar düğünden sonra gene buraya gelecez dimi sadece düğüne kadar değil düğünden sonrada birbirimize destek olalım
Dora hemen cocuk istiyor sanirim. Ben onumuzdeki ay domtora gidicem. En iyisi hap diyor o. Herhalde hapa devam edicem. Zaten adet duzeni icin kullanmistim epey yine kullanirim. Kulaktan dolma seylerle olmuyor. Cok arkadasim var hapi birakir birakmaz hamile kalan.
Hicte duzenli ilac kullanamam. En fazla 3 kutuyu kullanabiliyorum sonrasi gelmiyor bi turlu.
Ayrica evlenip isimi birakicam is bulana kadar hep buradayim.
Maalesef bizim ve benzer kültür lerin kadinlari baski altina almak icin uydurdugu hurafeler. Tanidiklariniza soramiyorsaniz da nette arastirin o kadar cok insan yani kadin var ki bu muymu yani buyutulen diyen. Ama psikolojinizin uygun olmasi, illa belli bir gunde olmasi sart diye dusunmemek, erkegin anlayisli ve yetenekli olmasi vb faktorler etkileyecektir. Gerginseniz aslaa kalkismaayin erteleyinBende çok korkuyorum ya korkmayanımız varsa bizi rahatlatsın
sonu önemli zaten güzel bittiyse sorun yok canım :))ben ve nisanlimdan bahsediyorsun sanirim 3 haftaa sonumuz boya rengi secmeye gitti ama sonucu egendik, degdi
Maalesef bizim ve benzer kültür lerin kadinlari baski altina almak icin uydurdugu hurafeler. Tanidiklariniza soramiyorsaniz da nette arastirin o kadar cok insan yani kadin var ki bu muymu yani buyutulen diyen. Ama psikolojinizin uygun olmasi, illa belli bir gunde olmasi sart diye dusunmemek, erkegin anlayisli ve yetenekli olmasi vb faktorler etkileyecektir. Gerginseniz aslaa kalkismaayin erteleyin