2014 eylül gelinleri de buraya:))

Dora hemen cocuk istiyor sanirim. Ben onumuzdeki ay domtora gidicem. En iyisi hap diyor o. Herhalde hapa devam edicem. Zaten adet duzeni icin kullanmistim epey yine kullanirim. Kulaktan dolma seylerle olmuyor. Cok arkadasim var hapi birakir birakmaz hamile kalan.

Hicte duzenli ilac kullanamam. En fazla 3 kutuyu kullanabiliyorum sonrasi gelmiyor bi turlu.

Ayrica evlenip isimi birakicam is bulana kadar hep buradayim.

Son düzenleme:
korkmayın kızlar tadını çıkarın bence, vajinusmus olurum diye korkuyorum aslında ama kendi kendimi telkin ediyorum ben de

Son düzenleme:
eheheh benimki allahtan kararsız değil :)) zaten ben öyleyim ikimizde aynı olsak cekilmezdik herhalde.. illaki birin hemen karar verecek işte :9:
ben ve nisanlimdan bahsediyorsun sanirim:27: 3 haftaa sonumuz boya rengi secmeye gitti:9: ama sonucu egendik, degdi:27:

bende hap kullanmam zaten guatır hastasıyım yani horman ilaçı kullanıyorum ek bir hormon ilaçı daha kullanamam eee peki ne olacak ksımet mi diyecez
oyle dusunme bircok hormon hastaligi kadinlari yakaliyor yas ilerledikce ama hap da kullanaqbiliyor cogu. Hatta bazi sorunlarda dr lar hapi tedavi amaacli bile verebiliyor. Benim de duzenli kullandigim tiroid ve seker ilacim var ama dr.a danisacagim.
eger kullanamazsam nisanlimda olacak is ama ona ek olarak takvim yontemini de dikkate alirim sanirim, haplara guveniyorum zaten oranlara bakinca kaza yuzdesi en az onlarda.
bir de eger hap kullanmayi dusunen varsa 1 veya 2 ay once baslanmasi gerekiyor yoksa ek yontem gerekiyor cunku henuz korumaya baslamamis oluyor. En cok dikkat edilmesi gereken konu ve hap kullandim hamile kaldim diyenlerinde hikayesinde cok karsilasiliyormus. Ben epey kafa patlatmistim bu konuya:27:

toplu alıntı yapamıyorum nasıl yapacam :( kızlar düğünden sonra gene buraya gelecez dimi sadece düğüne kadar değil düğünden sonrada birbirimize destek olalım

kesinlikle, hepimiz ayni yollardan geçeceği z tecrubelerimizi paylasiriz ve nostalji yapariz arada:16:

Dora hemen cocuk istiyor sanirim. Ben onumuzdeki ay domtora gidicem. En iyisi hap diyor o. Herhalde hapa devam edicem. Zaten adet duzeni icin kullanmistim epey yine kullanirim. Kulaktan dolma seylerle olmuyor. Cok arkadasim var hapi birakir birakmaz hamile kalan.

Hicte duzenli ilac kullanamam. En fazla 3 kutuyu kullanabiliyorum sonrasi gelmiyor bi turlu.

Ayrica evlenip isimi birakicam is bulana kadar hep buradayim.

haplarin koruyuculugu icin her gun ayni saatlerde ainmasi gerekiyor diye okumustum. Ben telefonumu kirmayi dusunuyorum eger kullanmamda sakinca olmazsa:27:

Bende çok korkuyorum ya korkmayanımız varsa bizi rahatlatsın
Maalesef bizim ve benzer kültür lerin kadinlari baski altina almak icin uydurdugu hurafeler. Tanidiklariniza soramiyorsaniz da nette arastirin o kadar cok insan yani kadin var ki bu muymu yani buyutulen diyen. Ama psikolojinizin uygun olmasi, illa belli bir gunde olmasi sart diye dusunmemek, erkegin anlayisli ve yetenekli olmasi vb faktorler etkileyecektir. Gerginseniz aslaa kalkismaayin erteleyin;)

Anlayış Tabıkı önemli adam seni hazırlamalı sen adamı değil nişanlimla konuşmadık konuşma gereğide duymuyorum o an ki durum ne olur nasıl olur bilemem ama sorun yaşanacağını sanmıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben ve nisanlimdan bahsediyorsun sanirim:27: 3 haftaa sonumuz boya rengi secmeye gitti:9: ama sonucu egendik, degdi:27:

Maalesef bizim ve benzer kültür lerin kadinlari baski altina almak icin uydurdugu hurafeler. Tanidiklariniza soramiyorsaniz da nette arastirin o kadar cok insan yani kadin var ki bu muymu yani buyutulen diyen. Ama psikolojinizin uygun olmasi, illa belli bir gunde olmasi sart diye dusunmemek, erkegin anlayisli ve yetenekli olmasi vb faktorler etkileyecektir. Gerginseniz aslaa kalkismaayin erteleyin;)
sonu önemli zaten güzel bittiyse sorun yok canım :))

evet genelde öyle diyor herkes bumuydu yani diyecekmişiz :)

Son düzenleme:
Back