canım hep tarih çalıştıysan eğer türkçeden soru çözmemişsindir ondan 1 saatte bitmiş türkçe hangi derse çalışırsan çalış türkçeden her gün mutlaka 10 15 paragraf çöz benimde çok eksiğim var ya ne yapacağım bilmiyorum
matematik türkçe coğrafyadan iyiym de tarihten battım resmen ya geometri çalışmıyorum hiç zaten anayasada ortalarda sürünüyo öyleof bir bitseyd, diycem de sınavlar bitmezzzzz
asinaz'cım aynı şeyi ben de yaşadım, deneme yaptım kendimi ve dediğin gibi resmen depresyona girdim. çünkü türkçeyi çözemiyordum sıkılıyorum daralıyordum çok vakit gidiyordu, sözel mantık sorularını kuramıyordum. Şimdi hala sıkılıyorum ama baştaki kadar değil, kendimi vermeye çalışıyorum kitap okumaya çalışıyorum. Paragraf sorularında konsantremi sağlayabilmek için sıkılmamak için.
Moralini bozma tek yapman gereken denemeleri de her fırsatta çözmek. Aslında mümkün olsa her güne bir deneme yamak lazım sanki. Ancak öyle anlayabiliriz çünkü durumumuzu, yoksa ne kadar konu çalışırsak çalışalım sınava yabancı kalıcaz.
Ben şu 2 haftadır pek çalışamıyorum nedense ders başına oturup geri kalkıyorum sıkılıyorum.Yine de kendimi zorluyorum, coğrafyada son 3 ders kaldı çok beğendim tavsiyen için çok teşekkür ederim. Tarih kaldı öyle, devam edicem inşallah
sagopam, mat türkçe coğrafyayı tamamlamışsın ne iyi, inşallah tarihi de tamamlarsın bu gidişle iyi bir net alırsın inş hepimiz alırız
Bu arada kızlar yeni bir haberim var istanbulda olanlar için, ramazan yetgin hoca istanbula geliyor iki günlük kamp verecek 2 tarih hocası ile beraber. fiyatı 40 tl. detaylar için resmi ve linki ekliyorum:
hocanın face profili (duyuruları buradan yapıyor) https://www.facebook.com/ramazan.yetgin.18?fref=ts
murat yayınlarını çok duyuyorum şimdi ama uzman kariyer beyaz kalem bunları hoca tavsiye etmişti canım ama murat yayınları güzel gerçekten çözüyorum bende bizim kursta da bu yayınların denemeleri yapılıyorKızlar deneme seti almak istiyorum kitapciya gitmeden once size de sorayim istedim hangi yayini tavsiye edersiniz?
asinaz'cım aynı şeyi ben de yaşadım, deneme yaptım kendimi ve dediğin gibi resmen depresyona girdim. çünkü türkçeyi çözemiyordum sıkılıyorum daralıyordum çok vakit gidiyordu, sözel mantık sorularını kuramıyordum. Şimdi hala sıkılıyorum ama baştaki kadar değil, kendimi vermeye çalışıyorum kitap okumaya çalışıyorum. Paragraf sorularında konsantremi sağlayabilmek için sıkılmamak için.
Moralini bozma tek yapman gereken denemeleri de her fırsatta çözmek. Aslında mümkün olsa her güne bir deneme yamak lazım sanki. Ancak öyle anlayabiliriz çünkü durumumuzu, yoksa ne kadar konu çalışırsak çalışalım sınava yabancı kalıcaz.
Ben şu 2 haftadır pek çalışamıyorum nedense ders başına oturup geri kalkıyorum sıkılıyorum.Yine de kendimi zorluyorum, coğrafyada son 3 ders kaldı çok beğendim tavsiyen için çok teşekkür ederim. Tarih kaldı öyle, devam edicem inşallah
sagopam, mat türkçe coğrafyayı tamamlamışsın ne iyi, inşallah tarihi de tamamlarsın bu gidişle iyi bir net alırsın inş hepimiz alırız
Bu arada kızlar yeni bir haberim var istanbulda olanlar için, ramazan yetgin hoca istanbula geliyor iki günlük kamp verecek 2 tarih hocası ile beraber. fiyatı 40 tl. detaylar için resmi ve linki ekliyorum:
hocanın face profili (duyuruları buradan yapıyor) https://www.facebook.com/ramazan.yetgin.18?fref=ts
keşke istanbulda olsaydım
murat yayınlarını çok duyuyorum şimdi ama uzman kariyer beyaz kalem bunları hoca tavsiye etmişti canım ama murat yayınları güzel gerçekten çözüyorum bende bizim kursta da bu yayınların denemeleri yapılıyor
Kızlar deneme seti almak istiyorum kitapciya gitmeden once size de sorayim istedim hangi yayini tavsiye edersiniz?
canım malesef kurs var istanbula nasıl geleyimbirde malatyadayım çok uzak
hızlandırılmış kurs gidiyorum 3 aylık ama hocalar uçuyor o kadar hızlı geçiyorlar ki konuları duman oldum bende :)
ya benim 2 gündür başım çok feci ağrıyor o yüzden de çalışamıyorum moralim çok kötü
Başının hangi tarafı ağrıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?