2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

Aynen, uzun zamandır turkce cozmemıstım. Hele, adam akıllı dıl bılgısı cozmeyelı, oturup calısmayalı yıllar oldu :))

Sakın olursak, Allah bıze bır kolaylık verecektır. Merak etme.

Benım matematıktekı hızım da cok kotu yaw (

matematik türkçe coğrafyadan iyiym de tarihten battım resmen ya geometri çalışmıyorum hiç zaten anayasada ortalarda sürünüyo öyle of bir bitseyd, diycem de sınavlar bitmezzzzz

Dün yaptıklarım:

30 türkçe cozdum.
65 matematık çözmüşüm :S
2,3 gun önce tarıh cozmustum, 140 tane. Onları cevaplarını kontrol ettım. Yanlıslarımı ınternetten, kıtaptan arastırıyorum. Bu da ınsanın bırkac saatını alıyor valla :S

Tarıhten yanlıs yapmak bır bakıma ıyı oluyor. Doğrusunu ogrenıyorsun.

Bugun dayak yemıs gıbı uyandım. Her tarafım agrıyor. Belkı sadece vıdeo seyrederım.
Spor yapıp Ondan sonra karar verıcem. Soru cozsem mı, cozmesem mı dıye
Cunku cok fenayım

asinaz'cım aynı şeyi ben de yaşadım, deneme yaptım kendimi ve dediğin gibi resmen depresyona girdim. çünkü türkçeyi çözemiyordum sıkılıyorum daralıyordum çok vakit gidiyordu, sözel mantık sorularını kuramıyordum. Şimdi hala sıkılıyorum ama baştaki kadar değil, kendimi vermeye çalışıyorum kitap okumaya çalışıyorum. Paragraf sorularında konsantremi sağlayabilmek için sıkılmamak için.
Moralini bozma tek yapman gereken denemeleri de her fırsatta çözmek. Aslında mümkün olsa her güne bir deneme yamak lazım sanki. Ancak öyle anlayabiliriz çünkü durumumuzu, yoksa ne kadar konu çalışırsak çalışalım sınava yabancı kalıcaz.
Ben şu 2 haftadır pek çalışamıyorum nedense ders başına oturup geri kalkıyorum sıkılıyorum. Yine de kendimi zorluyorum, coğrafyada son 3 ders kaldı çok beğendim tavsiyen için çok teşekkür ederim. Tarih kaldı öyle, devam edicem inşallah

sagopam, mat türkçe coğrafyayı tamamlamışsın ne iyi, inşallah tarihi de tamamlarsın bu gidişle iyi bir net alırsın inş hepimiz alırız

Bu arada kızlar yeni bir haberim var istanbulda olanlar için, ramazan yetgin hoca istanbula geliyor iki günlük kamp verecek 2 tarih hocası ile beraber. fiyatı 40 tl. detaylar için resmi ve linki ekliyorum:

hocanın face profili (duyuruları buradan yapıyor) https://www.facebook.com/ramazan.yetgin.18?fref=ts

Kızlar deneme seti almak istiyorum kitapciya gitmeden once size de sorayim istedim hangi yayini tavsiye edersiniz?

keşke istanbulda olsaydım

Kızlar deneme seti almak istiyorum kitapciya gitmeden once size de sorayim istedim hangi yayini tavsiye edersiniz?
murat yayınlarını çok duyuyorum şimdi ama uzman kariyer beyaz kalem bunları hoca tavsiye etmişti canım ama murat yayınları güzel gerçekten çözüyorum bende bizim kursta da bu yayınların denemeleri yapılıyor

Hosgeldın, ozlettın kendını :)
Yıne ne guzel bır paylasım yapmıssın. Sagol valla. Cok sevındım bu habere. Imkanım olursa gıderım valla. Sen de gelırsen tanısmıs oluruz. :))

Canım, tarıhe devam et bırakma sakın. Çünkü, hemen ogrenılmıyor. Hanı hep derler ya, tekrar yapılmalı dıye.

Deneme ıle ılgılı, ınan hıc fıkrım yok. Ben de araştırma yapacaktım. Bunu arastırırken de en ıyısı, kpss den atananlara sormak. Benım bır arkadasım var, ona bır sorayım buraya da yazarım
Sagopam ın dedıgı gıbı murat yayınları olabılır. Memur olan arkadasım murat dershanesıne gıtmıstı.

Sen dershaneye gıdıyor muydun kız? Ben bılmıyordum :))

canım malesef kurs var istanbula nasıl geleyim birde malatyadayım çok uzak
hızlandırılmış kurs gidiyorum 3 aylık ama hocalar uçuyor o kadar hızlı geçiyorlar ki konuları duman oldum bende :)

canım malesef kurs var istanbula nasıl geleyim birde malatyadayım çok uzak
hızlandırılmış kurs gidiyorum 3 aylık ama hocalar uçuyor o kadar hızlı geçiyorlar ki konuları duman oldum bende :)

Olsun, canını sıkma :)
Haklısın bayağı uzak valla. Hayırlısı olsun dıyelım.

ya benim 2 gündür başım çok feci ağrıyor o yüzden de çalışamıyorum moralim çok kötü

Dün yaptıklarım:

50 türkçe çözdüm.
Tarıh tekrarı yaptım, bir konu.
Güncel olaylar vıdeosu seyrettım. Ve cok keyıf aldım. Cok güzel seyler ogrendım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…