2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

Teşekkür ederim kızlar kitapçıya gittim pek seçenek yoktu olanlarla yetinmek zorunda kaldım sınava cok az kaldığı icin yeni siparis almıyorlar tabi, ben de yargı41 deneme lisans kitabını ve ihtiyac 11 deneme önlisans/ortaöğretim kitabını aldım. Bu arada aklınızda bulunsun, lisans sınavı geçtiği icin lisans kitaplarını neredeyse geliş fiyatına veriyorlar.
Ayrıca dun kendimi deneme yaptım yine cok kötü ya turkce mat iyi de tarih cogr vat duzelmedi gitti bunlarin yuzunden netim dusuyor. Ama moralimi bozmamaya çalışıyorum çünkü konularim bitmedi daha ondan düşük olabilir.

Sagopam, hocanin profiline bir bak diger iller icin de yapıyor, manisaya da gidecegini soyledi dun mesela. İstanbul a geleceğini bilmiyodum ankarada oldugu icin bana da süpriz oldu. Hocaya mesaj atip sordum bu kampın nasıl olacağını, iki gün ders anlatım şeklinde olacakmış kesinlikle tavsiye ederim dedi.

AsiNazcim dgs puanim benim cok kötü sinavda cok gergin ve paniktim gozetmenimizden dolayi, cok tuhaf bir tipti bizi rahatlatacagi yerde daha da germisti. Sinav da baya zordu kotu geçmişti o yuzden malesef tercih yapmayacagim sen yapacak mısın?

canım moralini bozma konuların eksikse tabiki netin düşük gelir moral bozmadan çalışmaya devam et olduğu kadar giderecez eksikliklerimizi artık ne yapalım ben bu kemal arslan ve ramazan yetkinin kitaplarını almayı düşünüyorum eğerki bu sınav olmazsa bu hocalar iyi ya takip edeceğim bunları canım manisadada hiç tanıdık yokki ailemin gönderebilmesi için bir akrabanın olması lazım yoksa olmaz

enseme kadar her tarafı ağrıyor ya mahvoldum 2 gündür

Canım, ensenın agrıması o bolgedekı kasların gergınlesmesınden kaynaklanıyor. Bas agrısı yapar bu durum, cok ıyı bılırım. Cunku, benım agrım da hep bu durumdan kaynaklanıyor. Hatta su an da benım de basım agrıyor, mesela.
Ilk tavsıyem, omuz ve boyun bolgene masaj yaptır.
Ikıncı tavsıyem, egzersız ya da spor yapabılırsın.
Ucuncu tavsıyem de, stresını atmak ıcın guzel bır fılm seyret :)

Aynen canım, konuların bıtmedıgınden netın düşük. Ben yapsam benımkı de oyle cıkar ınan kı. Bu arada, sagopam ıcın soyluyorum. Ramazan hoca, Mersın e de gidecekmiş.
Ben de dun beyaz kalem ı arayıp sordum
Gıdıp bıletı elden almak gerekiyormus.

Dgs ye gelınce, ya ınan kılavuza.bıle bakmadım. Istedıgım gıbı degıl puanım da zaten. Ben de %99 tercıh yapmayacagım :)

tamam canım yapcam bu dediklerini çok teşekkür ederim

haklısın cnm inşallah konu çalışmaları işe yarar da biraz yükselir netler...
Kemal Arslan coğrafya hocası mı? Nasıl çalışıyorsun videoları var mı yoksa notlarını mı okuyorsun?

AsiNaz denemeler depresyona sokuyor beni ya resmen o yüzden bir sürü deneme aldım her gün yapmaya çalışıcam birer birer de olsa netlerimin arttığını görmek istiyorum inşallah artar yoksa bu durumda hiç bir yere yerleşemem...

Ayıca Levent hocanın videoları bitmek üzere ama ben bugün bi değişiklik yapıp elimdeki konu anlatımı kitaptan takip ederek videoları dinlemeye başladım. Madenlerdeyim, hocanın dedikleri ile, daha doğrusu haritadaki yerler ile kitaptakiler pek tutmuyor kitap mı hatalı hocanın dersleri mi eski olduğu için böyle bilemedim, Haritada demir çıkarılan yerler mesela bir kaç tanesi tutuyor ama bazıları farklı. Eski olduğu için olabilir mi acaba ? Tam da bitiyordu konular daha fazla izleyemedim kafam karıştı çünkü :S

coğrafyacı canım evet sen söylemiştin sanki facebookta sayfası var haritalarla anlatmış coğrafyayı çok kalıcı oluyor istersen ekleyebilirim buraya haberin yoksa kaydeder hem isteyen

hatırladım canım coğrafyayı levent hocayla takip edince onu unutmuşum :) hatırlattığın içn teşekkürler
ne demek canım asıl ben teşekkür ederim bana çok faydası oldu o zaman ben şimdi ismail adıgüzelin paylaştığı soruları ekleyeyim buraya hani tarihten batmış olsakta olsun aklımızda kalır belki belli olmaz lisansta hocanın kitabından 22 soru geldi belki bizdede tutar belli mi olur

İsmail Adıgüzelin kitabı ve yayınladığı deneme ve soruları çok güzel çok başarılı buluyorum tarihi anladığım gönül rahatlığıyla çalıştığım tek kitap diyebilirim özellikle kitabının her sayfasında o sayfadaki konuyla ilgili soruları pekiştirici ben çok beğendim keşke zaman bol olsaydıda yazarak hepsine çalışabilseydim kızlar bir bakın derim bu kitaba

teşekkürler canım ben de çok beğendim onun kitabını, sıkıcı da değil zaten bir başlayınca sayfa sayfa ilerliyor insan ister istemez. Etzel diye bahsedilen Hun hükümdarı kimmiş ilk defa duydum?

Bu coğrafya kafamı karıştırdı, levent hocanın paylaştığı harita, x yayıncılık kpss not defterimdeki harıta ve kemal hocanınkini paylaşıyorum.
Ama levent hocanın derslerini ben bitiricem yine de, çünkü hem eğlenceli anlatıyor hem de zaten 2 ders kaldı yarım bırakmak istemiyorum

Atillaymış canım bende yeni duydum lisanslara afrasiyap(alp er tunga) gelmişti ismail hoca dikkat gelebilir yazmış etzele canım fotoğraflar çıkmamış benim pc de bir sorun var galiba göremiyorum

Atillaymış canım bende yeni duydum lisanslara afrasiyap(alp er tunga) gelmişti ismail hoca dikkat gelebilir yazmış etzele canım fotoğraflar çıkmamış benim pc de bir sorun var galiba göremiyorum
ben yanlış linki eklemişim internetim yavas olduğu için farkedemedim şimdi düzelttim cnm
O zaman bu önemli, çıkabilir gerçekten

şimdi çıktı resimler canım hani levent hocayla kemal hoca en önemlilerini vermiş sanırım diğer kitaptada hepsi var

şimdi çıktı resimler canım hani levent hocayla kemal hoca en önemlilerini vermiş sanırım diğer kitaptada hepsi var
galiba öyle canım o zaman ezberlemek için kemal hocanınkileri kullanmak mantıklı gibi
Bu coğrafya neredeyse hep ezber istiyor, şehirleri çok iyi bilmemiz lazım sorularda neyin güneyde neyin doğuda olduğu söylenmeden sorular soruluyor haritadaki yerini bilemeyince yanlış yapıyoruz. Masa üstü fotoğrafımı Türkiye'nin siyasi haritası yapayım ben, faydası olur belki :)

aynen canım hepsi ezber evet şehirleri bilmezsek ne nerede yetişiyor hangi dağ nerede buna benzer sorularıda yapamayız haliyle bende arada açıp bakıyorum napayım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…