Ilk sayfanın tabloları guncel olmasa da, konu guncel :)
Sen de hosgeldın :))
Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar :)
Ilk sayfanın tabloları guncel olmasa da, konu guncel :)
Sen de hosgeldın :))
Peki konularda nerdesiniz ben cog. Mat. Türkçe geo ve tarih calistigim için yavaş ilerliyorum sanirim
ben mat bitirdim sayılır son konular var permütasyon kombinasyon, modüler aritmetik ama mat konu çalışmak istemiyorum soru çözerek pratiğimi arttırmayı düşünüyorum. Ama önce genel kültür konularını halletmem gerek çünkü netlerin çok çok düşük...
Tarihte Osmanlı yükseliş dönemindeyim, Ramazan Yetgin'in videolarından çalışıyorum çok iyi gidiyo sana da tavsiye ederim
Coğrafyayı AsiNaz'ın tavsiyesiyle youtube^dan, uzaktan eğitim Levent hocadan dinliyorum o da iyi
Vatandaşlığa daha başlamadım. Coğrafya bir kaç güne biter, coğrafya bitince vat başlicam inş
Türkçede ise, paragraflarla başım dertteçok sıkılıyorum okuyamıyorum uzun süre konsantre olamıyorum
Önceki bir kaç sayfaya bakarsan tarih, coğrafya için bir kaç link paylaşmıştım faydalı olabilir senin için de
sen hangi konulardasın?
Peki konularda nerdesiniz ben cog. Mat. Türkçe geo ve tarih calistigim için yavaş ilerliyorum sanirim
Bu arada forumun bu hali çok hoşuma gitti ne güzel olmuş :)
kimse alışamamışBen alısamadım, sıtenın yenı halıne :))
ne guzel bir iki haftaya denemelere gecersiniz ben bu hizla gidersem hayal gibi duruyor(bu arada cok gecmis olsun )Ben cografya ve mat. Bıtırdım. Ama tekrar yapmam lazım. Tarıhten de konu okuyup soru cozuyorum. Geometrıden de soru cozuyorum.
Bu ara basım agrıyor hep, ders calısamıyorum ya
ne guzel bir iki haftaya denemelere gecersiniz ben bu hizla gidersem hayal gibi duruyor(bu arada cok gecmis olsun )
canım nasılsın nasıl gidiyor dersler
Bu ara hıc ıyı degılım, hep hastayım.
Erkek arkadasımla vakıt gecırıyorduk çoğunlukla. Çünkü su an yolda yurt dısına gıdıyor
1 ay yok. Onun yokluğunda bol bol ders calısmam lazım :)
Sen nasılsın? Keyfın yerınde mı?
geçmiş olsun canım
iyi yapmışsın ya hep ders çalışmakta bunaltıyor artık
benim keyfim yerinde ama sınava az kaldı korkuyorum bir sürü eksiğim var çünkü
Vatandaşlık için video anlatım arıyordum, Alper hocadan çok memnun kalmışlar, videoların linki :2014 kpssye göre hazırlanmış ben daha yeni başlicam size de haber vereyim dedim ama 39 video var, videolar genelde 15er dakikalık olduğu için yetişir diye umuyorum
Bu arada tarihe çalışamıyorum yoruldum artık, osmanlı dağılmada kaldım biraz ara vericem
coğrafyada iklime geldim.
vatandaşlığa da başlicam
Dershane denemelerinden ziyade, Osymnin sitesinden eski kpss denemelerini indirip çözmeyi düşünüyorum size de öyle yapmanızı tavsiye ederim en azından soru sorma stilini öğreniriz
kitapçıkların pdf olarak paylaşıldığı link: http://www.osym.gov.tr/belge/1-5508/kamu-personel-secme-sinavi-kpss.html
not: vatandaşlığı link verdim ama video olarak ekledi, videonun başlığına tıklarsanız diğer dersleri de görebilirsiniz, bu eklenen video son ders çünkü
Bugune kadar yapmadıgım bır uygulama yapmaya karar verdım. Normalde bır gunumu tarıhe ya da geometrıye ayırıyordum. Cok yanlış yapmışım. Cok eksıgım var, bu şekilde eksıklıklerımı kapatmam mümkün degıl.
Her dersten her gun belırlı mıktarda soru cozecegım. Su an anayasa harıc.
Örneğin, bugun basladım. Elımde 1 deneme vardı. Turkce sorularını cozeyım dedım. 30 soruya 1 saat ayırmısım((
Konsantre olamıyorum, eskısı gıbı paragrafı okudugumda anlayamıyorum. Bunun sebebı nedır, onu da bılmıyorum. Ama moralım bozuldu. Zaten son soruyu (mantık sorusunu) odaklanamadıgım ıcın bıraktım.
Isın bır de kotu yanı, acık alanda (balkonda) calısıyorum. Her yerden turlu turlu ses var. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?