• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

çok iyi canım benim eylülde başlayanlar bile bu puanı alamıyor sen de bildiğime göre geç başlamıştın kısa sürede 75 alıyorsan sene başından beri çalışırsan uçar puanın azimde var sende çünkü sakın pes etme yine dene bu sefer tam anlamıyla hazırlanalım o zaman eminim hepimizde atanacağız :)
canım benim, moral verici konuşman için teşekkür ederim.
Son ayda çalıştım evet. Ciddi anlamda çalışmıştım ama ben hayatımda bu kadar çalıştığımı hatırlamıyorum. Gerçekten bir şeyi çok isteyince olmuyormus :(

Hevesim kaçtı. 2016ya hazırlanır mıyım bilmiyorum ama hazirlansam bile bu sene baslamam diye düşünüyorum.

canım benim, moral verici konuşman için teşekkür ederim.
Son ayda çalıştım evet. Ciddi anlamda çalışmıştım ama ben hayatımda bu kadar çalıştığımı hatırlamıyorum. Gerçekten bir şeyi çok isteyince olmuyormus :KK43:

Hevesim kaçtı. 2016ya hazırlanır mıyım bilmiyorum ama hazirlansam bile bu sene baslamam diye düşünüyorum.

Son paragrafta yazdıklarına katılıyorum
Ve aynı şeyleri hıssedıyorum

Ben bu KPSS konusunda artık olumlu hiçbirşey düşünmüyorum. 3 defa hazırlandım ve sınava kaç defa girdiğimi bile hatırlamıyorum :) Lisans mezunuyum en son bir umut 2014 e hazırlanıp gireyim dedim. Sınava girdim ama kötü geçti. 120 soru 120 dakika... Saçma sapan bir sınav sistemi. Gittiğim dersanaler zaten berbattı. Sınava gir çık, gir çık yapacağıma kendi yeteneklerimi değerlendirip kendi işimi yapayım dedim. İşe koyuldum. Hayırlı mı olur bilmiyorum ama böyle işte. Ayrıca bir yandan da dil öğrenmeye çalışıyorum. Eğer işle ilgili sıkıntılarım devam ederse ben ülkemden ayrılmayı düşünüyorum. Bu devletimi sevmediğimden değil. İş yapamadığımdan veya özel sektörde çalışırken bana yaşatılan olumsuzluklardan dolayı... :(

Back