2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

evet haklısın bu kitap tarih alan kitabıymış zaten hani kitabı almadan önce 4 kitaba birden bakıyordum birinde olan diğerinde yok bu kitap tek başına yeterli çok güzel bir kitap bence de artık ösym bu tarz soracak

ay canım benim iyiki de seni görmüşüm diyorum bende :)
çalışmalar nasıl gidiyor tarihe geçtin mi?

Sagol :))

Evet, tarıhe gectım. Su an sadece konu okuyorum. Ve bırkac gundur geometrı cozuyorum sadece.
Ya ısın kotusu, sabahları bas agrısı ıle uyanıyorum

kızlar dgs tercihleri yarın başlıyormuş,nerede yapabiliriz ?

Insallah canım ya, rabbımden yurekten ıstıyorum bunu
Bak cografyayı eger dınlemedıysen su hocadan bır dınl

http://m.youtube.com/watch?v=w7kyEYGMoio

canım verdiğin linkteki video kaldrırılmış galiba açılmıyor, hocanın ismi neydi? coğrafya için güzel video dersler arıyorum tavsiyen var mı?, kendim aradım ama bulduklarımı pek beğenmedim... :/

canım verdiğin linkteki video kaldrırılmış galiba açılmıyor, hocanın ismi neydi? coğrafya için güzel video dersler arıyorum tavsiyen var mı?, kendim aradım ama bulduklarımı pek beğenmedim... :/

Merhaba canım, nasılsın?
Cografya ıcın, youtube'a "ıhtıyac uzaktan egıtım cografya" yaz, levent hoca cıkıyor. Ondan dınle :)

Merhaba canım, nasılsın?
Cografya ıcın, youtube'a "ıhtıyac uzaktan egıtım cografya" yaz, levent hoca cıkıyor. Ondan dınle :)

Teşekkürler cnm sen memnun kaldın m bu hocadan?

bu arada iyiym teşekkürler, sen nasılsın? :)

Ben ramazan yetgin hocanın tarih videolarını izliyorum o bitince coğrafyayı bitirmeye çalışıcam sonra da vatandaşlığı inş... çok yoğun geçiyor günler, bazen gerçekten beynimin yorulduğunu hissediyorum ama zaman az diye fazla ara veremiyorum, inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz

Hem de cok memnun kaldım. Hep dua edıyorum. :)
Bana cografya ıle ılgılı hayatım boyunca unutmayacagım bır genel kultur kazandırdı. Insallah sen de yararlanırsın.

Bugun pek ıyı degıldım. Basım agrıyordu, hala da agrıyor. Gecmedı bır türlü. Bu yuzden bugun ders calısamadım. Ben de aynı senın gıbıyım. Su an tarıhe bakıyorum. Tarıh bıtınce vatandaslık çalışıcam. Sonra da cografya tekrarı yapıcam.
Boyle yanı.
İstanbul un neresındeydın? :)

Son düzenleme:

Eğer konu hep güncelse bende varımm

tamam canım teşekkür ederim ben de levent hocadan çalışcam o zaman inş
dün ben de iyi hissetmiyordum hiç çalışmadım, bi de deneme yapmıştım kötü çıktığı için çalışamadım. Bugünden itibaren tarih ve coğrafya birlikte götürmeyi deniycem. Benim tarihim abartısız 0'dı hatta çalşmaya başlamadan önce denemede 4 net yapabilmiştim, Ramazan hocanın videolarıyla çalışmaya başladıktan sonra dün yaptığım denemede 9 net oldu inşallah bu hızla yükselmeye devam eder. ama coğr vatandaşlık 5-6 gidiyor ona da hemen el atmam lazım yoksa bu netlerle hayatta bi yere yerleşemem...

Ben Üsküdardayım, sen neresindesin?

Rica ederim :)
Ben de Sultanbeyli deyım. Yakınmısız :)
Merak etme, levent hoca yla cografya netın de artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…