evet benim o
hala kararlıyım ama sadece itü konusunda bir umutsuzluğum var olursa olur olmadı ankara için çırpınıyorum şuanda ben. ben o ders bırakma işini 2.sınıftayken yapmıştım işte ilk dönem adapazarındaydım full devamsızlıktan kaldım sınava da hazırlanmıyordum 2.dönem de vizelere girmedim istemedim girmek kaçtım geldim eve 1 ayı geçkin hatta 2014e girdik gireli ders çalıştığım denemezdi hatta uzun süre kitap açmamıştım neyseki konularım fizikten bikaç konu hariç tamamdı sosyal hariç tabi ona hiç bakmadım
yarın itibariyle eksik konularım tamamlanır deneme konu yapıyorum tamamlansın min 3 deneme olarak gidicem son 15 gün kala yani artık olduğu kadarıyla lys bakmadım sayılır mat ve kimyadan bikaç konu bakmıştım mat2de ve kimyada bazı konularda sıkıntı unuttuğum birkaç konu dışında yok zaten ünide gördüm ilk sene ayrıntısıyla en kötü bc ile geçtiydim zaten sorun yok fizik ünidemakine olduğundan çok ayrıntılı ve zordu liseden çok başkaydı şimdi o zorluktan kolaya bakınca bir sıkıntı yaşayacağım kesin ama bir yola koyucam biyoloji artık ne olursa ondan çok umudum yok