istediğin bölüm olduktan sonra ankarada güzel seninde durumun baya karışıkmış yani anladığım kadarıyla sen 3.sınıfta bıraktın okulu aslında:44:benim ailem dondurmama bile izin vermedi benim konular 12 gün kala falan bitecek sonra bende 3 deneme çözerim.ben sadece türkçe ve coğrafya bakıyorum konu olarak diğer sözellerim çalışmadanda iyi zaten 2.sınıfım bu yıl okula hiç uğramadım bu dönem artık nolcak bilmiyorum.en azından elimde bir okul var diye strese daha az girerim diyordum ama nedense bu yıl daha çok streslendim ygs için çok umutsuzum stresten kurtulmanın yollarını arıyorum şuan az çalıştım desem zaten daha öncede çok çalışmamıştım yüksek puan almam gerekiyor desem oda değil daha önce ne aldıysam onu alsam yeter ama nedense stresliyim sen bu açıdan ne durumdasınbuarada okulu dondurmusmuydun yoksa bırakmısmıydın tamamen?
Ne dondurdum dne biraktim harcimi yatirmadim sadece. Ygsden oyle cok iyi birsey istemiyorum zaten 35 t35m20sos 30 f yeterlilysde cok stres yapmamam icin cozdugum denemelerde de bu sonuclari aliyorum azicik fazla olabiliyor