2014 ygs/lys günlüğüm

Teşekkürler :KK70: Eşit ağırlıkçıyım o yüzden önerini edebiyata alayım ben de başladım ama plansız gibi :) Teşekkürler önerin için ygs nasıl geçti peki, nereyi düşünüyosun :)

Ygs 36000 de. Nereye kadar çekebilirsem bakalım :) diş tutmazsa kalıcam büyük ihtimalle :) senin nasıldı ben tm olmak çok istedim ama fen lisesindeyim o yüzden öyle bi şansım olmadı :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ygs 36000 de. Nereye kadar çekebilirsem bakalım :) diş tutmazsa kalıcam büyük ihtimalle :) senin nasıldı ben tm olmak çok istedim ama fen lisesindeyim o yüzden öyle bi şansım olmadı :KK43:

Kendi alanımda 10 000 de. Bence iyi ki geçmemişsin ben de geçtiğime çok pişmanım meslek alanı o kadar dar ki... Ben de seneye fenden hazırlanmak istiyorum ve kendim çalışıyorum ama böyle bir şey istesem yapma etme diye çok baskı yapılacak muhtemelen. Tabi onlar da kendi çapında haklılar ama ne bileyim çok kararsızım. Bu arada sen moralini bozma , ablamın bir arkadaşı fenci aynı dereceden 8 000 e çekmişti:)

çalışmalarım durgun da olsa gidiyor biraz geç kalmıştım lys için konularım bitti sayılır artık. ama hedef değişti ve kesinleşti maddi açıdan bir sıkıntıya girdiğimden şu sıra yaşadığım yeri yazacağım puanım iyi de gelse:KK14: Çukurova üniye giden olursa tercihlerden sonra gören ulaşsın tanışırız görüşmek üzere:KK16:

Meraba :) şey ben fiziğe çalışma konusunda sıkıntı çekiyorum öneri alabilir miyim? Bu arada 36 binden 15 bine hayli hayli çekersin çok sıkı devam etmelisin bence mükemmell

Meraba :) şey ben fiziğe çalışma konusunda sıkıntı çekiyorum öneri alabilir miyim? Bu arada 36 binden 15 bine hayli hayli çekersin çok sıkı devam etmelisin bence mükemmell

Merhaba ☺️ benim önerim şu, Lys fizik konuları formülsel ve söze diye ayrılıyor benim kafamda. Formülsel olan konuları kitaptan aç formüllerini yaz, sözelleri de oturup her gün okusan işine yarar☺️ ama test çözme deneme çözebilirsin az kaldı çünkü ☺️

Merhaba ☺️ benim önerim şu, Lys fizik konuları formülsel ve söze diye ayrılıyor benim kafamda. Formülsel olan konuları kitaptan aç formüllerini yaz, sözelleri de oturup her gün okusan işine yarar☺️ ama test çözme deneme çözebilirsin az kaldı çünkü ☺️

Ouyyy ilgilenip cevap yazdığın için çok teşekkür ederimm :KK54: ben bu sene ygs den aldığım darbeden ötürü lys ye de küstüm başvuru bile de yapmadım hıh :KK19: yani şu an sil baştan adım attım seneye kaldım ... İlk girişimdi zaten.. Benim kafamdada öyle ayrılıyor.. Peki kaynak test kitabı olarak ne önerirsin canım benim ?

Ouyyy ilgilenip cevap yazdığın için çok teşekkür ederimm :KK54: ben bu sene ygs den aldığım darbeden ötürü lys ye de küstüm başvuru bile de yapmadım hıh :KK19: yani şu an sil baştan adım attım seneye kaldım ... İlk girişimdi zaten.. Benim kafamdada öyle ayrılıyor.. Peki kaynak test kitabı olarak ne önerirsin canım benim ?
Canım keşke öyle yapmasaydın.. Çünkü hiç umulmayan yerlere çekiyor insanlar Lys ile.

Benim de ilk girişim seneye kalma ihtimalim var ama hiç istemiyorum açıkçası 😔

Reklama girmez herhalde yayın adı vermek, ygs Türkçe ve mat için ales kitapları al canım alesin denemeleri var hatta onları çöz çünkü bu sene birebirdi.

Ygs de sosyali boşver diyeceğim 😄 tarih felsefe din yaptım ben toplam 14 soru falan yaptım bu sene 😄

Ygs kimya zaten kolay elinden geldiği kadar çok net yapmaya çalış kimyadan, ygs biyoloji de kolaydı ama olsun. Biyolojiden bireyin ygs Lys kitabını öneriyorum bi de körfez ygs Lys. Biyolojiyi ayırma ygs kitabı alma zaten konular ortak daha iyi olur böyle. Kimyada da ygs için zirve kimya, organik için fem organik soru bankası, toptan bi tane de birey ygs Lys.

Lys için;

Fizik; Palme fizik A-B
biyoloji zaten yukarda yazdım ama çözebilirim vakit kalır diyorsan Palme biyoloji A-B-C
Kimya; bulabilirsen Uğur dershanelerinin kitabını bul çünkü Ben bayıldım ☺️
Matematik; fen bilimlerinin çizgi üstü serisi kitabını öneriyorum. Bir de ODTÜ Lys mat.
Geometri; fem simetri geometri lys.
Geometriyi en baştan Lys çalış canım aynen biyoloji gibi.

Hatta benim çok kitabım var bir test çözdüğüm boş olan. Bu saydıklarımdan da var içinde. Sınavdan sonra eğer yerleşirsem bit pazarı bölümünden satışa çıkaracağım 1 tl 2 tl ye. Bakarsın istersen ☺️

Canım keşke öyle yapmasaydın.. Çünkü hiç umulmayan yerlere çekiyor insanlar Lys ile.

Benim de ilk girişim seneye kalma ihtimalim var ama hiç istemiyorum açıkçası 😔

Reklama girmez herhalde yayın adı vermek, ygs Türkçe ve mat için ales kitapları al canım alesin denemeleri var hatta onları çöz çünkü bu sene birebirdi.

Ygs de sosyali boşver diyeceğim 😄 tarih felsefe din yaptım ben toplam 14 soru falan yaptım bu sene 😄

Ygs kimya zaten kolay elinden geldiği kadar çok net yapmaya çalış kimyadan, ygs biyoloji de kolaydı ama olsun. Biyolojiden bireyin ygs Lys kitabını öneriyorum bi de körfez ygs Lys. Biyolojiyi ayırma ygs kitabı alma zaten konular ortak daha iyi olur böyle. Kimyada da ygs için zirve kimya, organik için fem organik soru bankası, toptan bi tane de birey ygs Lys.

Lys için;

Fizik; Palme fizik A-B
biyoloji zaten yukarda yazdım ama çözebilirim vakit kalır diyorsan Palme biyoloji A-B-C
Kimya; bulabilirsen Uğur dershanelerinin kitabını bul çünkü Ben bayıldım ☺️
Matematik; fen bilimlerinin çizgi üstü serisi kitabını öneriyorum. Bir de ODTÜ Lys mat.
Geometri; fem simetri geometri lys.
Geometriyi en baştan Lys çalış canım aynen biyoloji gibi.

Hatta benim çok kitabım var bir test çözdüğüm boş olan. Bu saydıklarımdan da var içinde. Sınavdan sonra eğer yerleşirsem bit pazarı bölümünden satışa çıkaracağım 1 tl 2 tl ye. Bakarsın istersen ☺️

Evet elimde bir sürü kitap var ama şu palme yayınları ce odtü yok.. Ales kitaplarıda yok :) umarım kazanırsın :) bende bit oazarından alırım hemde.. Abartmıyorum evde 80-90 kitabım var ama çok azını kullanıyorum :) fizik için palme diyosun yani.. Gerisini çok iyi halledebilirim :) teşekkür ederim :KK16:

Evet fizik Palme bence ben beğendim özel ders de alıyorum fizikten sadece bunu çözdük. Herkesin 6-7 yanlısı olan ygs fizikten 1 yanlış la çıktım ☺️

Evet elimde bir sürü kitap var ama şu palme yayınları ce odtü yok.. Ales kitaplarıda yok :) umarım kazanırsın :) bende bit oazarından alırım hemde.. Abartmıyorum evde 80-90 kitabım var ama çok azını kullanıyorum :) fizik için palme diyosun yani.. Gerisini çok iyi halledebilirim :) teşekkür ederim :KK16:

Canım kusura bakma alıntı yapmadan yazmışım ☺️

Canım kusura bakma alıntı yapmadan yazmışım ☺️

Vayyy be :KK30: süpermiş yahu.. Palmeyi herkes öneriyodu ama hep biyolojide.. Benimse biyolojim zaten iyi diye incelememiştim ya iyiki KK var burad herşeyi danışıp konuşup mıtive olabiliyoruz bu ne guzel :) bende diş istiyorum inş bu yıl kazanırsın presephone :) hiç eksiğin kalmasın kuzumm :KK20:

Bakalım artık çok zor bi sene geçirdim ben aklına gelmeyecek sağlık problemlerim oldu ve ailevi 😔 psikoloji her şeyi etkiliyor valla hayatta en önemli şey sağlık huzur ❤️ emeğinin karşılığını alırsın umarım ☺️

X