haklısın cnm inşallah konu çalışmaları işe yarar da biraz yükselir netler...
Kemal Arslan coğrafya hocası mı? Nasıl çalışıyorsun videoları var mı yoksa notlarını mı okuyorsun?
AsiNaz denemeler depresyona sokuyor beni ya resmeno yüzden bir sürü deneme aldım her gün yapmaya çalışıcam birer birer de olsa netlerimin arttığını görmek istiyorum inşallah artar yoksa bu durumda hiç bir yere yerleşemem...
Ayıca Levent hocanın videoları bitmek üzere ama ben bugün bi değişiklik yapıp elimdeki konu anlatımı kitaptan takip ederek videoları dinlemeye başladım. Madenlerdeyim, hocanın dedikleri ile, daha doğrusu haritadaki yerler ile kitaptakiler pek tutmuyor kitap mı hatalı hocanın dersleri mi eski olduğu için böyle bilemedim, Haritada demir çıkarılan yerler mesela bir kaç tanesi tutuyor ama bazıları farklı. Eski olduğu için olabilir mi acaba ? Tam da bitiyordu konular daha fazla izleyemedim kafam karıştı çünkü :S
Cevaplayayım barı, aklımda kalsın :)
1 c...... ama bu ılk para konusu ramazan hocanın dedıgıne gore sıkıntılı kızlar. Kafaya takmayın o yüzden.
2 d
3 d
4 ü duymamıstım
5 a
6 b
7 c
8 c
9 hatırlayamadım
10 e
Dogru mu? :))
İsmail Adıgüzelin kitabı ve yayınladığı deneme ve soruları çok güzel çok başarılı buluyorum tarihi anladığım gönül rahatlığıyla çalıştığım tek kitap diyebilirim özellikle kitabının her sayfasında o sayfadaki konuyla ilgili soruları pekiştirici ben çok beğendim keşke zaman bol olsaydıda yazarak hepsine çalışabilseydim kızlar bir bakın derim bu kitaba
Ben de begendım kıtabı, guzel gercekten.
Sagolsun Bade göndermişti.
Dedıgın gıbı zaman olsaydı, hepsi ezberlenırdı.
galiba öyle canım o zaman ezberlemek için kemal hocanınkileri kullanmak mantıklı gibi
Bu coğrafya neredeyse hep ezber istiyor, şehirleri çok iyi bilmemiz lazım sorularda neyin güneyde neyin doğuda olduğu söylenmeden sorular soruluyor haritadaki yerini bilemeyince yanlış yapıyoruz. Masa üstü fotoğrafımı Türkiye'nin siyasi haritası yapayım ben, faydası olur belki :)
madenlerde genelde hepsinde durum öyle hatta bazılarından bahsetmedi bazıları da kitapta yoktu, ama diğer konular aynı gibi. kitabım 2014 yenilenmiştir yazıyor artık ne kadar doğruysa :)
evet canım ya bu kpssden pek umutlu değilim ama seneye alan kitabından çalışcam
Oo masallah ya ben de simdi denedim, bikac yanlisim çıktı. Sen fullemissin :) kendi adina para bastirani bilmiyodum, yelmeyi de bilmiyodum (kusatmadan once gonderilenler)Cevaplayayım barı, aklımda kalsın :)
1 c...... ama bu ılk para konusu ramazan hocanın dedıgıne gore sıkıntılı kızlar. Kafaya takmayın o yüzden.
2 d
3 d
4 ü duymamıstım
5 a
6 b
7 c
8 c
9 hatırlayamadım
10 e
Dogru mu? :))
Çok geçmiş olsun canım moralini bozma düzelir inşallah. Ne önerdi İlaç verdi mi?Bugün hastaneye gıttım.
Boynunda cok fazla kireçlenme var dedı doktor.
Moralım bozuldu.
Oo masallah ya ben de simdi denedim, bikac yanlisim çıktı. Sen fullemissin :) kendi adina para bastirani bilmiyodum, yelmeyi de bilmiyodum (kusatmadan once gonderilenler)
Çok geçmiş olsun canım moralini bozma düzelir inşallah. Ne önerdi İlaç verdi mi?
Eksiklerın var dıye mı umutlu degılsın?
tarihten meşrutiyete kadar geldim ama hala netlerde bi fark yok galiba çok ağır çalışınca hepsi kafamda karman çorman oldubu tarih konusunda kendimi fazla mı zorladım acaba, ya da çok stres yaptım ondan oldu. Videolar çok uzun sürüyor diye ben artık videodan değil de kitaptan çalışıcam, bu hafta tarih konularını bitircem inşallah kitaptan çalışarak, denemelerde hangi konuda takılıyorsam onun videosunu izleyerek pekiştiricem. Başka türlü yetişecek gibi görünmüyor çünkü daha coğraya ve vatandaşlık var sırada..
sagopam seni çok iyi anlıyorum dün tekrar deneme yaptım ve alabileceğim en kötü neti aldım belkide, öyle moralim bozuldu ki tüm umudumu yitirdim kpss için. Olmuyor işte boşuna çalışıyorum hiç bir işe yaramıyor diye düşündüm. Sonra çok stres yaptığımı bu yüzden kaybetmiş olabileceğimi düşündüm. Kaç haftadır kpssye hazırlanıyorum diye yaşamayı unuttum neredeyse. Belki de çok yüklenmemeliyiz kendimize daha sakin, rahat olmalıyız. En azından şu konuları hemencecik bitirip denemelerde, soru çözerken hatalarımızdan yola çıkarak tamamlarsak hem zamandan kazanırız hem de daha akılda kalıcı olabilir. Ramazan hoca o kadar çok şey anlatıyor ki bana ağır geliyor artık beynimde yer kalmamış gibi hissediyorum beynimdekiler de karıştı zaten, sınavda 2-3 ve fazlası soru çıkan konularda videoyu izleyip diğerlerinde kitapla yetinebiliriz sanki.
Bu arada soru çözmeden çalışmak hiç bi işe yaramıyor soruları görünce (özellikle öncülüleri) yine başa sarıyorum. Günde 250 tarih sorusu yazdım programıma, bu haftayı tarih haftası ilan ediyorum :) haftaya da coğrafya için aynı şeyleri yapıcam inş.
AsiNaz, siyasi harita sadece şehir yerlerini akılda tutmaya yardımcı oluyor ama fiziki haritada dağlar ovalar vs de görünüyor o yzden ben fiziki harita ile değiştirdim masaüstümü sana da öyle yapmanı öneririm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?