Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amin canım, Allah senden de razı olsun, inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alır ve atanırız en büyük dileğim bu
Tarihin pusulasına bakmakta bence de yarar var, sonra sınavda soruları görüp ah vah etmemek için. Tamam belki çıkmayabilir ama ya çıkarsa? lisans sınavına girenlerle aynı hayal kırıklığını yaşarsak bu sadece bizim aklımızı kullanmayışımızın sonucu olur ve şikayet etmeye de hakkımız olmaz diye düşünüyorum. bana sanki ösym artık bu tarz sorular soracakmış gibi geliyor. Önlisansta da lisans tarzı sorular gelecek gibi yani. Ama belli de olmaz, o yüzden hem bu videolara hem de o kitaba bakmaya çalışıyorum ben de fırsat buldukça.
evet haklısın bu kitap tarih alan kitabıymış zaten hani kitabı almadan önce 4 kitaba birden bakıyordum birinde olan diğerinde yok bu kitap tek başına yeterli çok güzel bir kitap bence de artık ösym bu tarz soracak
canım verdiğin linkteki video kaldrırılmış galiba açılmıyor, hocanın ismi neydi? coğrafya için güzel video dersler arıyorum tavsiyen var mı?, kendim aradım ama bulduklarımı pek beğenmedim... :/
canım verdiğin linkteki video kaldrırılmış galiba açılmıyor, hocanın ismi neydi? coğrafya için güzel video dersler arıyorum tavsiyen var mı?, kendim aradım ama bulduklarımı pek beğenmedim... :/
Ben ramazan yetgin hocanın tarih videolarını izliyorum o bitince coğrafyayı bitirmeye çalışıcam sonra da vatandaşlığı inş... çok yoğun geçiyor günler, bazen gerçekten beynimin yorulduğunu hissediyorum ama zaman az diye fazla ara veremiyorum, inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz
Ben ramazan yetgin hocanın tarih videolarını izliyorum o bitince coğrafyayı bitirmeye çalışıcam sonra da vatandaşlığı inş... çok yoğun geçiyor günler, bazen gerçekten beynimin yorulduğunu hissediyorum ama zaman az diye fazla ara veremiyorum, inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz
Hem de cok memnun kaldım. Hep dua edıyorum. :) Bana cografya ıle ılgılı hayatım boyunca unutmayacagım bır genel kultur kazandırdı. Insallah sen de yararlanırsın.
Bugun pek ıyı degıldım. Basım agrıyordu, hala da agrıyor. Gecmedı bır türlü. Bu yuzden bugun ders calısamadım. Ben de aynı senın gıbıyım. Su an tarıhe bakıyorum. Tarıh bıtınce vatandaslık çalışıcam. Sonra da cografya tekrarı yapıcam. Boyle yanı. İstanbul un neresındeydın? :)
Paylaşımlarımızı bu sayfadan yapalım mı? Laf aramızda, ben yıl KPSS için de savaşacağım.
Haydi, her ikisi için de!
START!
Kul, euzü birabbil felâk, min şerri ma halak, ve min şerri gasikin iza vakab, ve min şerri neffassâti fil ukad, ve min şerri hâsidin iza hased.
Anlamı - Meali: De ki: Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım.
Anlamı - Meali: De ki: Cinlerden ve insanlardan; insanların kalplerine vesvese veren sinsi vesvesecinin kötülüğünden, insanların Rabbine, insanların Melikine, insanların İlahına sığınırım.
Aşağıdaki tablo bölümlerimiz ve yazıştığımız şehirler için
Hem de cok memnun kaldım. Hep dua edıyorum. :) Bana cografya ıle ılgılı hayatım boyunca unutmayacagım bır genel kultur kazandırdı. Insallah sen de yararlanırsın.
Bugun pek ıyı degıldım. Basım agrıyordu, hala da agrıyor. Gecmedı bır türlü. Bu yuzden bugun ders calısamadım. Ben de aynı senın gıbıyım. Su an tarıhe bakıyorum. Tarıh bıtınce vatandaslık çalışıcam. Sonra da cografya tekrarı yapıcam. Boyle yanı. İstanbul un neresındeydın? :)
tamam canım teşekkür ederim ben de levent hocadan çalışcam o zaman inş dün ben de iyi hissetmiyordum hiç çalışmadım, bi de deneme yapmıştım kötü çıktığı için çalışamadım. Bugünden itibaren tarih ve coğrafya birlikte götürmeyi deniycem. Benim tarihim abartısız 0'dı hatta çalşmaya başlamadan önce denemede 4 net yapabilmiştim, Ramazan hocanın videolarıyla çalışmaya başladıktan sonra dün yaptığım denemede 9 net oldu inşallah bu hızla yükselmeye devam eder. ama coğr vatandaşlık 5-6 gidiyor ona da hemen el atmam lazım yoksa bu netlerle hayatta bi yere yerleşemem...
tamam canım teşekkür ederim ben de levent hocadan çalışcam o zaman inş dün ben de iyi hissetmiyordum hiç çalışmadım, bi de deneme yapmıştım kötü çıktığı için çalışamadım. Bugünden itibaren tarih ve coğrafya birlikte götürmeyi deniycem. Benim tarihim abartısız 0'dı hatta çalşmaya başlamadan önce denemede 4 net yapabilmiştim, Ramazan hocanın videolarıyla çalışmaya başladıktan sonra dün yaptığım denemede 9 net oldu inşallah bu hızla yükselmeye devam eder. ama coğr vatandaşlık 5-6 gidiyor ona da hemen el atmam lazım yoksa bu netlerle hayatta bi yere yerleşemem...